Prada

16 Resultater
Sortér efter
Relevans

Prada-briller – moderigtige briller i høj kvalitet

Prada blev grundlagt i 1913 i Milano og startede ud som eksklusiv lædervarebutik, der solgte tasker og kufferter i kompromisløs kvalitet – noget der stadig den dag i dag præger mærket. I dag producerer Prada alle typer af beklædningsgenstande, heriblandt også briller.

Prada-briller er ideelle til dig, der går op i mode, og som ikke iklæder dig hvad som helst. Mærket associeres med luksus og high fashion, og kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller fra Prada. Hvis du ser et par briller, du godt kunne tænke dig at prøve, er du velkommen til at komme ned i en af vores butikker. Hvis de Prada-briller, du gerne vil se på, ikke er hjemme i den pågældende butik, bestiller vi dem hjem til dig, så du kan prøve dem. 

Udvidet Synsprøve

Når du vælger Synoptik som din optiker, får du mange fordele – herunder vores Udvidede Synsprøve, som ikke kun kortlægger dit syn, men også kan spore sygdomme som diabetes og stær i tidligere stadier. Bestil tid herunder, og få en status på dine øjnes sundhed.

Bestil tid