Prada

9 Resultater
Relevans

Prada briller – moderigtige briller i høj kvalitet

Prada blev grundlagt i 1913 i Milano og startede ud som en eksklusiv lædervarebutik, der solgte tasker og kufferter i høj kvalitet – noget, der den dag i dag stadig præger mærket. I dag producerer Prada alle typer af beklædningsgenstande, heriblandt også Prada briller, som hver sæson er med til at definere sæsonens trends og tendenser.

Prada briller er ideelle til dig, der går op i mode, og som ikke iklæder dig hvad som helst. Mærket associeres med luksus og high fashion, og kvaliteten i briller fra Prada er ikke til at tage fejl af.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Prada briller. Du finder Prada briller i alle de populære stelformer. Lige fra runde briller til cat eye og med mere markante stel, som kan hjælpe dig med at stå skarpt i din hverdag. Hvis du ser et par Prada briller, du godt kunne tænke dig at prøve, er du velkommen til at komme ned i en af vores mange butikker landet over. Hvis de Prada briller, du gerne vil se på, ikke er hjemme i butikken, bestiller vi dem hjem til dig, så du kan prøve dem. 

Find populære Prada briller i Synoptik

Dit skarpere syn med Prada briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vi dine præcise styrker til dine Prada briller og kortlægger, om de skal korrigere for alt fra nærsynethed til langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Vi foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre øjenproblemer.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Prada briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af briller fra Prada.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.