Prada briller

37 Resultater
Relevans

Prada briller – moderigtige briller i høj kvalitet

Prada tager brillestel til et nyt niveau og er synonym med nyskabelse. Prada briller er ideelle til dig, der går op i mode, og som ikke iklæder sig hvad som helst. Brandet associeres med luksus og high fashion, og kvaliteten af brillerne er ikke til at tage fejl af.

Her på siden kan du se vores udvalg af briller fra Prada og finde briller i populære stelformer. Lige fra runde briller til cat eye brilleformer og med mere markante stel, som kan hjælpe dig med at stå skarpt i din hverdag.

Hvis du ser et par Prada briller, du godt kunne tænke dig at prøve, er du velkommen i en af vores mange butikker. Hvis brillerne ikke er hjemme i butikken, bestiller vi dem hjem til dig.

Prada briller til herrer og damer

Prada er garant for eksklusive og luksuriøse briller og solbriller til både mænd og kvinder.

Et par briller fra Prada er perfekte til manden, der gerne vil opdatere sin stil med et moderne og stilsikkert brillestel. Prada brillestel er lette at genkende og giver kant til både din hverdagsstil og dit udtryk i din fritid.

Flere af Pradas briller er inspireret af sportens verden og passer godt til dig, der har en aktiv livsstil. Med et par Prada briller til herrer får du et æstetisk flot og funktionelt stel med fokus på høj kvalitet.

Briller fra Prada findes i flere forskellige former. Herunder runde, firkantede og cat eye. Det gør Prada til det ideelle valg for kvinder, der ønsker high fashion briller.

Lad vores brillestylister hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om, hvilke briller der klæder dig bedst, er du velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde det Prada stel, der passer bedst til dig.

Læs vores guide til finde briller til din individuelle ansigtsform lige her, eller hør mere i din lokale Synoptik.

Prada Eyewear fra eksklusivt luksusbrand

Prada blev grundlagt i 1913 i Milano og startede som en eksklusiv lædervarebutik, der solgte tasker og kufferter i høj kvalitet – noget, der den dag i dag stadig præger mærket.

I dag producerer Prada alle typer af beklædningsgenstande. Blandt andet også Prada Eyewear, som hver sæson er med til at definere sæsonens brilletrends.

Find populære Prada briller i Synoptik

Dit skarpere syn med Prada briller starter med en Synsprøve med sundhedstjek. Her måler vi din styrke til dine Prada briller og kortlægger, hvilken synsfejl dine briller skal korrigere for.

Nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn? Uanset dine udfordringer kan vores brilleglas hjælpe dig.

Et sundhedstjek er altid inkluderet

Din øjensundhed er afgørende for din livskvalitet. Med i din synsprøve får du derfor et grundigt tjek af dine øjnes sundhed.

Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores brillestylister til at finde de Prada briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dine ansigtstræk, når vi rådgiver dig om dit bedste valg af brillestel.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen