Prada briller

27 Resultater
Relevans

Filtre

Prada briller – moderigtige briller i høj kvalitet

Prada tager brillestel til et helt nyt niveau og er synonym med nyskabelse. Prada Eyewear er ideel til dig, der går op i mode, og som ikke iklæder sig hvad som helst. Brandet associeres med luksus og high fashion, og kvaliteten af briller fra Prada er ikke til at tage fejl af.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Prada briller og finde briller i alle de populære stelformer. Lige fra runde briller til cat eye og med mere markante stel, som kan hjælpe dig med at stå skarpt i din hverdag.

Hvis du ser et Prada brillestel, du godt kunne tænke dig at prøve, er du velkommen til at komme ned i en af vores mange butikker landet over. Hvis de briller, du gerne vil se på, ikke er hjemme i butikken, bestiller vi dem hjem til dig, så du kan prøve dem. 

Prada Eyewear fra eksklusivt luksusbrand

Prada blev grundlagt i 1913 i Milano og startede ud som en eksklusiv lædervarebutik, der solgte tasker og kufferter i høj kvalitet – noget, der den dag i dag stadig præger mærket. I dag producerer Prada alle typer af beklædningsgenstande, heriblandt også Prada Eyewear, som hver sæson er med til at definere sæsonens trends og tendenser.

Prada briller til herrer

Prada briller til herrer er perfekte til manden, der gerne vil opdatere sin stil med et moderne og stilsikkert stel.

Brillestel fra Prada er let genkendelige og giver kant til både hverdagsstilen og fritiden. Flere af Pradas briller er inspireret af sportens verden, og passer derfor godt til mænd med en aktiv livsstil.  

Med et par Prada briller til herrer får du et æstetisk flot og funktionelt stel med fokus på høj kvalitet.

Prada briller til damer

Prada briller til damer er til kvinden, der ønsker en high fashion statement brille.

Prada Eyewear findes i mange forskellige former, herunder runde, firkantede og cat-eye. Med Prada briller til damer har du derfor mulighed for at matche brillestellet til lige netop din stil.

Hvis du er i tvivl om, hvilke briller der klæder dig bedst, er du altid velkommen til at besøge en af vores mange butikker, hvor vores uddannede brillestylister kan hjælpe dig med at finde det Prada stel, der passer bedst til dig.

Find populære Prada briller i Synoptik

Dit skarpere syn med Prada Eyewear starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vi din præcise synsstyrke til dine Prada briller og kortlægger, om de skal korrigere for alt fra nærsynethed til langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre øjenproblemer.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Prada briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og dine ansigtstræk, når vi giver dig rådgivning om dit bedste valg af briller fra Prada.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt