Oakley briller

8 Resultater
Relevans

Briller fra Oakley - innovation og kvalitet

Oakley er et californisk mærke, der er kendt for at udvikle og producere sports- og livsstilsudstyr. I høj kvalitet. Mærket startede i en garage i 1975 med ”The Oakley Grip”, som er motorcykelhåndtag produceret i materialet unobtanium, der udgør en af Oakleys mere end 600 patenter.

Med et par briller fra Oakley får du de perfekte briller til en aktiv livsstil. Oakley briller er nemlig udviklet i tæt samarbejde med sportsfolk, og de bliver testet i ekstreme forhold for at sikre, at de kan holde til lidt af hvert. Fokus er på tekniske detaljer og høj kvalitet, men de er naturligvis også afstemt med modens aktuelle trends og tendenser. Designmæssigt er Oakley briller altid moderne. De har en afslappethed og en kreativitet over sig, og de viser, at du er bevidst om både stil og kvalitet. 

Oakley er kendt for at skabe innovative produkter i høj kvalitet. Ud over kvalitetsbriller til aktive mennesker står Oakley også bag et stort udvalg af solbriller med specialudviklede solbrilleglas, der giver optimal solbeskyttelse til mennesker med en aktiv livsstil under alle lysforhold, herunder genskin fra vand og sne. 

Har du lyst til at prøve et par Oakley briller?

Hvis Oakley skal hjælpe dig med at stille skarpt og gøre dit udseende klar til en aktiv livsstil, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså bl.a., om dine Oakley briller f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Ud over en præcis udmåling af dine styrker foretager vi også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde kan du både opleve et skarpt syn med dine Oakley briller og optimal øjensundhed. Efterfølgende hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de Oakley briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine farver og dit ansigts enkelte dele, når vi giver dig ekspertrådgivning.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oakley briller på abonnement i Synoptik

I Synoptik har du mulighed for at få Oakley briller på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du dine Oakley briller sammen med flere par briller eller solbriller med styrke. Alt sammen til en fast månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i samme fleksible løsning.

Udover briller, solbriller med styrke og kvalitetskontaktlinser efter dit behov får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig, dit syn og din hverdag. Du kan bl.a. nyde nye glas og linser ved ny styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere...

LÆS MERE

Vi ta'r dit syn alvorligt.