Oakley briller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller fra Oakley - innovation og kvalitet

Oakley er et californisk mærke, der er kendt for at udvikle og producere sports- og livsstilsudstyr. I høj kvalitet. Mærket startede i en garage i 1975 med ”The Oakley Grip”, som er motorcykelhåndtag produceret i materialet unobtanium, der udgør en af Oakleys mere end 600 patenter.

Med et par briller fra Oakley får du de perfekte briller til en aktiv livsstil. Brillerne er nemlig udviklet i tæt samarbejde med sportsfolk, og de bliver testet i ekstreme forhold for at sikre, at de kan holde til lidt af hvert. Fokus er på tekniske detaljer og høj kvalitet, men de er naturligvis også afstemt med modens aktuelle trends og tendenser. Designmæssigt er Oakley-briller nemlig altid moderne. De har en afslappethed og en kreativitet over sig, og de viser, at du er bevidst om både stil og kvalitet. 

Oakley er kendt for at skabe innovative produkter i høj kvalitet. Ud over kvalitetsbriller til aktive mennesker står Oakley også bag et stort udvalg af solbriller med specialudviklede solbrilleglas, der giver optimalt syn og solbeskyttelse til mennesker med en aktiv livsstil under alle lysforhold, herunder genskin fra vand og sne. 

Har du lyst til at prøve et par Oakley-briller?

Hvis Oakley skal hjælpe dig med at stille skarpt og gøre dit udseende klar til en aktiv livsstil, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler her dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjne sundhed. Med stor ekspertise om avanceret optisk udstyr undersøger vi bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. På den måde får du gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel med dine nye Oakley-briller.

Bestil tid

Få Oakley-briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få Oakley-briller på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du dine Oakley-briller til en fast månedlig pris ved at kombinere med to andre par briller eller solbriller med styrke. Hvis du har kontaktlinser hos os, behøver du kun at vælge to par briller eller solbriller med styrke.

Udover briller, solbriller med styrke og kvalitetskontaktlinser får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig, dit syn og din hverdag. Bl.a. nye glas og linser ved ny styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere...

LÆS MERE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.