Oakley briller

22 Resultater
Relevans

Briller fra Oakley - innovation og kvalitet

Oakley er et californisk mærke, der er kendt for at udvikle og producere sports- og livsstilsudstyr. Kendetegnene for alle modeller er høj kvalitet. Mærket startede i en garage i 1975 med ”The Oakley Grip”, som er motorcykelhåndtag produceret i materialet unobtanium, der udgør en af Oakleys mere end 600 patenter.

Med et par briller fra Oakley får du de perfekte briller til en aktiv livsstil. Oakley briller er udviklet i tæt samarbejde med sportsfolk, og de bliver testet i ekstreme forhold for at sikre, at de kan holde til lidt af hvert.

Fokus er på tekniske detaljer og høj kvalitet, men de er naturligvis også afstemt med modens aktuelle brilletrends, som du altid finder et omfattende udvalg af briller fra i din lokale Synoptik.

Oakley brillestel til herrer

Briller fra Oakley appellerer til den modne mand, som hviler i sig selv. Til dig, der vil bruge dine briller og dit brillestel til at udtrykke dig tidløst.

Du finder overvejende Oakley brillestel med mere kantede former, men også runde Oakley briller er en fast del af kollektionerne. Briller fra Oakley er som udgangspunkt i mørke nuancer, der passer til ethvert udseende. Uanset om du bruger dit Oakley brillestel på dit arbejde eller i din fritid. Brillestellene passer til alle anledninger.

På hjørnet af alle Oakley brillestel finder du det velkendte aflange 'O', som er mærkets ultimative kendetegn. Detaljen på dine Oakley briller og Oakley brillestel viser samtidig dine omgivelser, at du er kvalitetsbevidst og vælger dine briller til herrer med omhu.

Brillestel i nutidigt design

Designmæssigt er Oakley briller altid moderne. De har en afslappethed og kreativitet over sig, og de viser, at du er bevidst om både stil og kvalitet. 

Oakley er kendt for at skabe innovative produkter i høj kvalitet. Ud over kvalitetsbriller til aktive mennesker står Oakley også bag et stort udvalg af solbriller med specialudviklede solbrilleglas, der giver optimal solbeskyttelse til dig med en aktiv livsstil under alle lysforhold, herunder genskin fra vand og sne. 

Prøv Oakley briller i Synoptik

Oakley har skabt sig et brand, der vækker genklang i hele verden. Ikke kun hos aktive personer, men også for dig, der er modeinteresseret.

Hvis du er på udkig efter Oakley briller eller et Oakley brillestel, finder du et stort udvalg i din lokale Synoptik. I butikken står vores autoriserede optikere klar til at måle din synsstyrke og sørge for, at du kan få alle dit livs værdifulde øjeblikke med. Det og meget mere foretager vi i en Synsprøve med sundhedstjek.

Med stor ekspertise kortlægger vi bl.a., hvilken synsfejl dine Oakley briller skal korrigere for: Nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn? Med vores omfattende udvalg af kvalitetsglas kan dine nye Oakley briller korrigere for alle synsudfordringer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Hvilket Oakley brillestel passer til dig?

Det er altid lige nemt at finde det Oakley brillestel, der passer til dig. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen hos vores uddannede brillestylister, som du finder i alle vores butikker landet over.

Meget har indflydelse på, hvilke Oakley briller der passer til dig. Har du en rund ansigtsform? Hvor lang er din næse? Hvordan sidder dine øjenbryn? Er dit pandeparti større end dit kæbeparti?

Mange spørgsmål kan trænge sig på. Ved at kigge på din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk kan vores stylister rådgive dig og hjælpe dig med at finde det Oakley brillestel, der klæder dig bedst.

Oakley briller på abonnement i Synoptik

I Synoptik har du mulighed for at få Oakley briller på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement kombinerer du dine Oakley briller med flere par briller eller solbriller med styrke fra alle de kendte brillemærker. Du skal tilmed kun betale en fast månedlig pris, som kommer dine udforudsete udgifter til livs.

Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i samme fleksible løsning. Dine muligheder er mange, når du vælger et brilleabonnement med Oakley briller.

Udover briller, solbriller med styrke og kvalitetskontaktlinser efter dit behov får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Du kan bl.a. nyde nye glas og linser ved ny styrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget mere...

LÆS MERE

Vi ta'r dit syn alvorligt