Oakley

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller fra Oakley - innovation og kvalitet

Oakley er et californisk mærke, der er kendt for at udvikle og producere sports- og livsstilsudstyr i høj kvalitet. Mærket startede i en garage i 1975 med ”The Oakley Grip”, som er motorcykelhåndtag produceret i materialet unobtanium, som udgør en af Oakleys mere end 600 patenter.

Med et par briller fra Oakley, får du de perfekte briller til en aktiv livsstil. Brillerne er nemlig udviklet i tæt samarbejde med sportsfolk, og de bliver testet i ekstreme forhold for at sikre, at de kan holde til lidt af hvert. Fokus er på tekniske detaljer og høj kvalitet. Designmæssigt er Oakley-briller cool og moderne. De har en afslappethed og en kreativitet over sig, og de viser, at du er bevidst om både stil og kvalitet. 

Oakley er kendt for at skabe innovative produkter i høj kvalitet. Ud over kvalitetsbriller til aktive mennesker, står Oakley også bag et stort udvalg af solbriller med specialudviklede solbrilleglas, der giver optimalt syn og solbeskyttelse til mennesker med en aktiv livsstil under alle lysforhold, herunder genskin fra vand og sne. 

Har du lyst til at prøve et par Oakley-briller?

Kig ind i din Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve.

Bestil tid