Tom Ford

40 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tom Ford - elegant og cool stil til den kvalitetsbevidste

Efter at have arbejdet som kreativ direktør hos modehusene Gucci og Yves Saint Laurent lancerede amerikaneren Tom Ford i 2005 sit eget mærke i eget navn. Siden da har han ikke set sig tilbage. Tom Ford-briller er ikke til at komme uden om i billedet. Uanset hvor du befinder dig. Tom Ford-briller er blevet en sikker vinder for dig, der er kvalitetsbevidst og vil udtrykke dig i overensstemmelse med sæsonens nyeste trends.

Tom Ford-briller oser af høj kvalitet, elegance og lækre materialer. Briller fra Tom Ford er lette at genkende på det karakteristiske 'T', der starter på brillernes front og føre videre rundt på begge brillestænger. Det er endnu en unik detalje, der viser, hvor gennemførte Tom Ford-briller er.

Du bør utvivlsomt skæve til Torm Ford-briller, hvis du godt kan lide at være et skridt foran. For det er netop, hvad du er, når du går med briller fra Tom Ford.

Vil du prøve et par Tom Ford-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og finde ud af, om du f.eks. er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl, som din Tom Ford-briller skal korrigere for. Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dine behov. Og har du svært ved at finde de Tom Ford-briller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister bruge deres store ekspertise om sæsonens brilletrends til at hjælpe dig.

Bestil tid

Tom Ford-briller i brilleabonnement

I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der står klar til at gøre dig klogere på dine mange muligheder for et brilleabonnement med Tom Ford-briller. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du dine Tom Ford-briller til en fast, månedlig pris. Og bruger du kontaktlinser, kan du også få dem med i en og samme løsning med leje af Tom Ford-briller.

Med i dit fleksible abonnement med Tom Ford-briller får du også et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til netop dig og dine behov af vores abonnementsspecialister. Alt sammen for at give dig større tryghed og frihed. Nyd bl.a.:

  • Nye brilleglas og kontaktlinser, når du får nye styrker
  • Gratis udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov
  • Ombytning af en brille en gang årligt
  • Ekstra tryghed ved skade eller bortkomst med en eksklusiv tryghedsordning

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Tom Ford-stel kan købes i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK