Tom Ford

33 Resultater
Relevans

Tom Ford briller – elegant stil til dig, der er kvalitetsbevidst

Briller fra Tom Ford er ikke til at komme uden om i modebilledet. Uanset hvor du befinder dig. Tom Ford briller er blevet en sikker vinder for dig, der er kvalitetsbevidst og vil udtrykke dig på baggrund af brillemodens nyeste trends.

I Synoptik finder du både Tom Ford briller til damer og herrer. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek allerede i dag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Tom Ford briller til damer

Tom Ford briller er et hit blandt alle, der kan lide at udtrykke sig med stil. Især kvinder har fundet stor kærlighed til brillestellene, som får det bedste frem i alles udseende.

Fælles for alle Tom Ford briller er deres evne til at ose af elegance. Det betyder, at brillerne er ideelle til dig, der vil udtrykke dig feminint, elegant og tidløst.

Tom Ford briller til damer findes i et væld af designs, der passer til alle tøjstile og personligheder. Brillerne vil automatisk få dig til at udstråle klasse og selvtillid. Takket være Tom Fords altid store opmærksomhed på detaljer og fokus på høj kvalitet, som sikrer dig god holdbarhed og komfort.

Du finder Tom Ford briller med cat eye, ligesom du finder runde Tom Ford briller. Du har med andre ord rig mulighed for at vælge et brillestel, der passer til dig.

Tom Ford briller til herrer

Ligesom Tom Ford briller til damer er Tom Ford briller til herrer kendt for exceptionel kvalitet og en stil, der appellerer til alle modebevidste mænd.

Tom Ford briller til mænd er minimalistiske og har rene linjer, og selve mærket Tom Ford udstråler eksklusivitet og høj status. Værdier, som mandlige brillebrugere med luksuriøse lyster værdsætter.

Et andet vigtigt kendetegn ved Tom Ford briller til herrer er deres evne til at kombinere en klassisk stil med tidens moderne brilletrends. Det gør det bl.a. nemt for dig at sammensætte dit daglige outfit. Ligesom det sikrer, at dit brillestel altid komplimenterer dit tøj.

Briller fra Tom Ford er klassiske og perfekte til manden, der påskønner god kvalitet, eksklusiv stil og detaljer, som gør dit udtryk gennemført.

Vælg Tom Ford brillestel til din ansigtsform

Det er ikke altid lige nemt at vælge det Tom Ford brillestel, der klæder dig bedst. Heldigvis kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister, som har speciale i at hjælpe dig med dit bedste valg af briller.

Ved at kigge på din ansigtsform, dine ansigtstræk, dine toner og din øvrige stil giver vi dig rådgivning om, hvilket Tom Ford brillestel der klæder dig bedst.

Kig blot forbi din lokale Synoptik, og få ekspertrådgivning af vores uddannede brillestylister.

Kvalitet og detaljer i fokus

Efter at have arbejdet som kreativ direktør hos modehusene Gucci og Yves Saint Laurent lancerede den berømte amerikanske designer Tom Ford i 2005 et mærke i eget navn.

Tom Ford brillestel er gennemsyret af kvalitet, elegance og lækre kvalitetsmaterialer.

Briller fra Tom Ford er lette at genkende på det karakteristiske ’T’, der starter på brillernes front og føres videre rundt på brillestængerne. Detaljen viser samtidig, hvor gennemførte brillerne er.

Samme unikke detaljer går igen på Tom Ford solbriller, som også er et hit blandt modeinteresserede solbrillebrugere.

Er det tid til nye briller, kan du med fordel skæve til Tom Ford briller, hvis du godt kan lide at være et skridt foran. Det er du automatisk, når du går med briller fra Tom Ford.

Uanset om det er med runde Tom Ford briller eller sorte Tom Ford briller. Dine muligheder er mange.

Briller fra Tom Ford og andre designermærker? Vælg et abonnement

Har du et godt øje til briller fra Tom Ford og briller fra andre designermærker?

I Synoptik behøver du ikke at nøjes med et par. Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du vælge lige så mange briller, du vil. Du skal kun betale en fast månedlig pris.

Vælger du et brilleabonnement med Tom Ford briller, får du tilmed 33% rabat på alle dine briller i dit abonnement. Hør nærmere i din lokale Synoptik i dag, eller læs mere her.

LÆS OM ABONNEMENT

Prøv Tom Ford briller i Synoptik

Skal Tom Ford hjælpe dig med at bringe mere stil og elegance over dit udseende? Så bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din syns- og brillestyrke af vores autoriserede optikere.

I din grundige synsprøve kortlægger vi, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer, som dine Tom Ford briller skal korrigere for.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at vælge de kvalitetsglas, der passer bedst til dine behov.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Tom Ford briller kan købes i følgende butikker:

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt