Tom Ford

43 Resultater
Relevans

Tom Ford briller - elegant og cool stil til den kvalitetsbevidste

Efter at have arbejdet som kreativ direktør hos modehusene Gucci og Yves Saint Laurent lancerede amerikaneren Tom Ford i 2005 et mærke i eget navn. Siden da har han ikke set sig tilbage.

Briller fra Tom Ford er ikke til at komme uden om i billedet. Uanset hvor du befinder dig. Tom Ford briller er blevet en sikker vinder for dig, der er kvalitetsbevidst og vil udtrykke dig i overensstemmelse med brillemodens nyeste trends.

Kvalitet og detaljer i fokus

Tom Ford briller oser af høj kvalitet, elegance og lækre kvalitetsmaterialer.

Briller fra Tom Ford er lette at genkende på det karakteristiske 'T', der starter på brillernes front og føres videre rundt på begge brillestænger. Det er endnu en unik detalje, der viser, hvor gennemførte Tom Ford briller er. Samme unikke detaljer går igen på Tom Ford solbriller, som også er blevet et hit blandt modeinteresserede solbrillebrugere.

Du bør utvivlsomt skæve til Torm Ford briller, hvis du godt kan lide at være et skridt foran. For det er netop, hvad du er, når du går med briller fra Tom Ford. Uanset om det f.eks. er med runde Tom Ford briller eller sorte Tom Ford briller.

Vil du prøve et par Tom Ford briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere måle dine præcise styrker og finde ud af, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, som din Tom Ford briller skal korrigere for.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dine behov. Og har du svært ved at finde de Tom Ford briller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister bruge deres ekspertise om de bedste Tom Ford briller til din ansigtsform, dit ansigts enkelte dele og sæsonens brilletrends til at hjælpe dig.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Tom Ford briller på abonnement

I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der står klar til at gøre dig klogere på dine mange muligheder for et brilleabonnement med Tom Ford briller.

I et Brilleabonnement All-Inclusive™ kombinerer du dine nye Tom Ford briller med andre briller fra vores omfattende udvalg eller solbriller med styrke og betaler kun en fast månedlig pris. Og bruger du kontaktlinser, kan du også få dem med i en og samme løsning.

Med i dit fleksible abonnement med Tom Ford briller får du et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til netop dig og dine behov. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Tom Ford briller kan købes i følgende butikker:

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt