Burberry

27 Resultater
Relevans

Burberry briller - ikoniske tern med britisk kulturarv

Burberry har for alvor markeret sig som et ”high-end” luksusbrand, der synligt har sine rødder dybt forankret i det britiske aristokrati.

Burberry er gået fra at være klassisk og konservativ til også at appellere til en yngre målgruppe med et mere trendy look. Briller fra Burberry er altid afstemt med sæsonens aktuelle brillemode, der er en evig hjørnesten i alle Burberry briller.

Det britiske designermærke gør det uden at gå på kompromis med den britiske elegance, som gennemsyrer alle Burberry briller.

Burberry briller til damer og herrer

Burberry briller til damer og herrer er klassiske med de ikoniske trenchcoat-tern som en elegant detalje på stellet, som er blevet et synonym for luksus og ekstravagant kvalitet.

Burberrys nye kreative direktør, Riccardo Riscis, har indført en ny designretning og introduceret nye designelementer, der understreger Burberrys position som en mastodont i modeverdenen. Både hvad angår Burberry solbriller og Burberry briller.

En hyldest til grundlæggeren Thomas Burberry

Med en hyldest til mærkets grundlægger, Thomas Burberry, er briller fra Burberry blevet et nyt monogram rigere, og der leges med mærkets velkendte tern på en måde, som udstråler karisma og selvsikkerhed.

Burberry briller er ikke forbeholdt nogen anledning, men kan bruges i alle dine hverdagssituationer. Lige fra de afslappede til de mere formelle. Burberry briller til damer og herrer er din garanti for et stilfuldt udseende, og du får mulighed for at lege med dit udtryk, alt efter hvad du har lyst til.

Find dine nye Burberry briller i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af briller fra Burberry, der kan hjælpe dig med både at stille og stå skarpt i din hverdag.

I butikken kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger altså bl.a., om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede forandringer som alderssyn.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og meget andet. En tidlig indsats gør en stor forskel.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste brilleglas til dine Burberry briller. Og har du brug for hjælp til at finde de Burberry briller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister vejlede dig.

Vores store udvalg af Burberry briller til damer og herrer sikrer bl.a., at du kan finde briller til alle ansigtsformer og alle ansigtstræk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.