Burberry

16 Resultater
Relevans

Burberry-briller - ikoniske tern med britisk kulturarv

Burberry har for alvor markeret sig som et ”high-end” luksus-brand, der synligt har sine rødder dybt forankret i det britiske aristokrati. Burberry er gået fra at være klassisk og konservativ til også at appellere til en yngre målgruppe med et mere trendy look. Altid afstemt med sæsonens aktuelle brillemode, der er en evig hjørnesten i alle Burberry-briller. Det britiske designermærke gør det uden at gå på kompromis med den britiske elegance, som gennemsyrer alle Burberry-briller.

Brillerne er klassiske med de ikoniske trenchcoat-tern som en elegant detalje på stellet, som er blevet et synonym for luksus og ekstravagant kvalitet. Burberry nye kreative direktør, Riccardo Riscis, har indført en ny designretning og introduceret nye designelementer, der understreger Burberrys position som en mastodont i modeverdenen. Både hvad angår Burberry-solbriller og Burberry-briller.

Med en hyldest til mærkets grundlægger, Thomas Burberry, er briller fra Burberry blevet et nyt monogram rigere, og der leges med mærkets velkendte tern på en måde, som udstråler karisma og selvsikkerhed. Burberry-briller er ikke forbeholdt nogen anledning, men kan bruges i alle din hverdags situationer. Lige fra de afslappede til de mere formelle. Burberry-briller er din garanti for et stilfuldt udseende, og du får mulighed for at lege med dit udtryk, alt efter hvad du har lyst til.

Prøv Burberry-briller i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af briller fra Burberry, der kan hjælpe dig med både at se og stå skarpt i din hverdag. Hvis Burberry-briller skal hjælpe dig med at stille skarpt, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efter vi har brugt vores ekspertise til at udmåle dine præcise styrker, får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de unikke kvalitetsglas, der får dig til at stille skarpt. Og har du brug for hjælp til at finde de Burberry-briller, der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Burberry-briller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.