Versace briller

20 Resultater
Relevans

Versace briller – glamourøse kvalitetsstel fra Italien

Versace er ensbetydende med glamour og ekstravagance. Med sine forførende og detaljeorienterede kollektioner skiller det italienske modehus sig ud gang på gang. Brandet appellerer til stilbevidste kvinder, der sætter pris på eksklusive detaljer.

Det italienske modehus blev stiftet tilbage i 1978 af Gianni Versace. Modedesigneren var stærkt inspireret af den græske mytologi i sine designs, hvilket især ses ud fra brandets ikoniske logo af Medusa, som fortsat pryder alle designs i sortimentet med Versace brillestel.

Gianni Versace ledte virksomheden frem til 1997, hvor han blev tragisk myrdet. Siden da har hans søster, Donatella Versace, været den kreative direktør bag virksomheden.

Tro mod broderens eftermæle går de unikke detaljer fra datidens Grækenland igen i designet af Versace briller og solbriller.

Forførende briller fra Versace

I græsk mytologi er Medusa symbolet på livsfarlig forførelse og mystik. Med sit slangehår forvandlede hun mennesker og guder til sten, så snart de så på hende.

I logoet fra Versace er mystikken bevaret, men i stedet for slanger har Medusa fået smukt og gyldent hår, der er omkranset af en cirkel af græske nøgler, der snor sig som en labyrint.

Det karakteristiske logo går ofte igen på brillestel fra Versace, hvilket betyder, at Versace briller er genkendelige verden over. Leder du efter briller, der har en dragende effekt, er Versace stel derfor et oplagt valg.

Versace briller til damer

Versace har gennem tiden markeret sig med et væld af fascinerende kvindemodeller. I din lokale Synoptik finder du bl.a. tidens populære cat eye briller fra Versace i sort, der dermed passer til alle gøremål i din hverdag.

Versace briller til damer findes i flere af de stelformer, som hitter i modebilledet og de nye brilletrends. I den nye kollektion med Versace briller til damer finder du bl.a. også runde briller, som er ideelle til at fremhæve et ovalt, kvadratisk eller smalt ansigt.

Dine muligheder for at finde Versace briller til damer er mange. Kig blot forbi en af vores mange butikker overalt i landet, og gå på opdagelse i Versace brillestel til kvinder.

Versace briller til enhver smag

Når de fleste tænker på Versace briller, vil de højst sandsynligt tænke på et par sorte briller med gulddetaljer.

Udover logoet med Medusa er der ofte inkorporeret græske detaljer i guld i Versace stel. I vores sortiment finder du briller i let metal, acetat, nylonfiber og fin plastik. Fælles for brillerne er, at Versace kun bruger materialer af den højeste kvalitet.

Da sortimentet af Versace briller byder på forskellige brilleformer, kan du være sikker på at finde et Versace stel, der passer til din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Prøv et par briller fra Versace hos Synoptik

Har du lyst til at prøve et par Versace briller? Besøg din lokale Synoptik i dag, og gå på opdagelse i et omfattende udvalg af eksklusive Versace brillestel.

Hvis Versace briller skal hjælpe dig med at få mest ud af dit syn, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke til dine nye Versace briller. Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at vælge de kvalitetsbrilleglas, som passer til dine unikke synsbehov.

Start med en Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at opleve større livskvalitet med dine nye briller fra Versace.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt