Gucci briller

23 Resultater
Relevans

Gucci briller - italiensk luksus og ekstravagance

Gucci er italiensk luksus, når det er bedst. I mere end 100 år har Gucci klædt stilbevidste mennesker på med alt fra lædervarer til tøj, sko, forskellgie accessories og meget andet.

Guccis eventyr havde sin begyndelse i 1920’ernes Firenze, da Guccio Gucci åbnede sin første forretning. Til at starte med producerede han tasker og andre lædervarer. Stilen var inspireret af den britiske overklasses forkærlighed for ridning.

Med et hold dygtige håndværkere fra Toscana i ryggen fik Gucci hurtigt succes. Mærkets inspiration i stalde og heste er stadig tydelig den dag i dag, ligesom det gode håndværk holder ved. Det gælder i særdeleshed også for Gucci briller og Gucci solbriller, som er blevet et symbol på god og luksuriøs stil for mennesker hele verden over.

Klassiske, tidløse og luksuriøse Gucci brillestel

Gucci briller er til dig, der ønsker dig et klassisk og glamourøst brillestel i luksuriøs vintagestil. Gucci briller er populære hos både det unge og det mere modne segment.

Fælles for mennesker, der bærer briller fra Gucci, er, at de er bevidste om deres stil og ønsker at omgive sig med luksus, smukt design og godt håndværk til hverdag. For Gucci briller er ikke kun afstemt brillemodens nyeste trends. Gucci briller er med til at definere og forme dem.

Guccis nye designretning

Gucci har i mere end 100 år været kendt for en luksuriøs stil og en banebrydende tilgang til mode. Tilgangen bliver løbende fornyet, og i nyere tid har den kreative direktør Alessandro Micheles introduceret en ny romantisk designretning, som har redefineret forståelsen af luksus.

Den kreative direktør genfortolker tidligere populære modeller og introducerer samtidig retroformer, som indeholder levende farver og unikke detaljer. Alessandro Micheles sørger for, at Guccis position som en mastodont i modebranchen fortsat er intakt.

Prøv Gucci briller til mænd og damer i Synoptik

I din lokale Synoptik kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg af Gucci briller og Gucci brillestel til mænd og damer, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn og dit udseende.

Skal Gucci briller hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag? Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere.

Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi bl.a., hvilken synsfejl dine Gucci briller skal korrigere for: Nærsynethed, langsynehted, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer?

I Synoptik kan vi skræddersy dine Gucci briller og dit valg af brilleglas til dine unikke synsbehov.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få eksperthjælp til at finde dit Gucci brillestel

Det er ikke altid nemt at vælge det brillestel, der klæder dig bedst. Meget skal gå op i en højere enhed, og der er meget, du skal tage stilling til.

I din lokale Synoptik kan vores uddannede brillestylister bistå dig med hjælp. Ved at kigge på din ansigtsform, dine farver, dine ansigtstræk og meget mere kan vi rådgive dig om, hvilket Gucci brillestel der passer til netop dig.

Få Gucci briller på abonnement

I Synoptik kan du opleve endnu større frihed med dine Gucci briller. Du kan få dine briller i et Brilleabonnement All-Inclusive™, som giver dig mulighed for at kombinere dine Gucci briller med andre briller fra vores udvalg til en kun fast månedlig pris.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter dit behov får du et væld af eksklusive abonnementsfordele. Du får altid hele 33% rabat på dine Gucci briller, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, nye brilleglas ved ny synsstyrke meget, meget mere.

Lyder Gucci briller i et brilleabonnement som noget for dig? Læs om alle fordelene her, eller hør nærmere i din lokale Synoptik.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt