Gucci briller

60 Resultater
Sortér efter
Relevans

Gucci-briller - italiensk luksus

Gucci er italiensk luksus, når det er bedst. Igennem næsten 100 år har Gucci klædt stilbevidste mennesker på. Eventyret tog sin begyndelse i 1920’ernes Firenze, da Guccio Gucci åbnede sin første forretning. Til at starte med producerede han tasker og andre lædervarer. Stilen var inspireret af den britiske overklasses forkærlighed for ridning. 

Med et hold dygtige håndværkere fra Toscana i ryggen fik Gucci hurtigt succes. Mærkets inspiration i stalde og heste er stadig tydelig den dag i dag, ligesom det gode håndværk holder ved.

Gucci-briller er til dig, der ønsker dig et klassisk og glamourøst brillestel i luksuriøs vintagestil. Gucci-briller er populære hos både det unge og det mere modne segment. Fælles for mennesker, der bærer briller fra Gucci, er, at de er bevidste om deres stil og ønsker at omgive sig med luksus, smukt design og godt håndværk til hverdag. For Gucci-briller er ikke kun afstemt modens aktuelle trends og tendenser. De er med til at definere dem. På overbevisende manér.

Har du lyst til at prøve et par Gucci-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere kan her udmåle dine præcise styrker, og vores abonnementsspecialister kan gøre dig klogere på dine muligheder for at få Gucci-briller på abonnement.

BESTIL TID

I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller eller solbriller med styrke. Du kan også kombinere med kontaktlinser i en og samme løsning.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov får du et væld af eksklusive fordele. Alle skræddersyede til dig og dit syn. Og alt sammen for at give dig større tryghed i din hverdag. Du får bl.a. nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.