Solbriller med styrke | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Solbriller med styrke – et perfekt valg
Solbriller med styrke giver dig det bedste fra to verdener: Et skarpt syn og vigtig beskyttelse af dine øjne. Og som bonus får du endda god stil, så snyd ikke dig selv for oplevelsen ved et par lækre solbriller med styrke.
Med solbriller med styrke ser du bedre i trafikken
Se bedre i trafikken
Et skarpt syn er afgørende i trafikken – og endnu mere, når solen skinner. Solbriller med styrke øger din sikkerhed – fx i lav sol og ved trafiklys - og giver dig samtidig mulighed for at få alle de øvrige synsindtryk med undervejs.

Nyd en bog i solen
Det er ikke kun med avisen eller en god bog, du har glæde af solbriller med styrke. Det er også med mobiltelefonen i hånden, på fortovscaféen, eller hvis du skal se en køreplan ved bustoppestedet.
Med solbriller med styrke er det nemmere at læse en god bog udenfor

Med solbriller med styrke får du det hele med - både på stranden, på jobbet, på ferien eller til sport
Få det hele med i hverdagen og på ferien
På jobbet, stranden, ferien eller til sport – vi elsker, når solen skinner, og vi kan leve livet udendørs. Men du går glip af meget, når du ikke ser helt skarpt. Derfor er solbriller med styrke den perfekte løsning, så du både beskytter dine øjne og får alle detaljerne med.

Beskyttelse mod solens skyggesider
Uanset om det er i stærk sol, lav sol, sneklædte omgivelser eller våde, reflekterende veje, så er et par gode solbriller afgørende for beskyttelsen af dine øjne. Og selv på en overskyet dag bør du beskytte øjnene, fordi øjet forstærker lyset og dermed også de skadelige UV-stråler.

Vælg din stil
Du kan frit vælge blandt alle vores solbriller og få dem med netop de solglas med styrke, som du ønsker. Ligesom med almindelige briller kan du få enkelt- eller flerstyrke glas – og hertil kommer muligheden for at vælge farve på glassene.

Med alle vores solbriller og solglas med styrke er du garanteret optimal beskyttelse og et skarpt syn til super skarpe priser.
Solbrilleglas med styrke i forskellige farver 

Bestil tid til en
synsprøve og få
solbriller med styrke

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217