Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban Erika solbriller

2 Resultater
Relevans

Ray-Ban Erika solbriller - tidløse kvalitetssolbriller

Ray-Ban er et kendt og elsket solbrillebrand, der blev etableret helt tilbage i 1937. Det er derfor nok de færreste, der ikke kender til mærket. Med den lange historie bag sig har Ray-Ban gang på gang formået at lancere nye trendsættende solbrillemodeller, der med raketfart er blevet historiske. Ikke bare i Danmark, men hele verden over.

Blandt det store udvalg af Ray-Ban solbriller hos Synoptik finder du modellen Ray-Ban Erika. Solbrillen er en moderne klassiker med referencer til de første Ray-Ban solbriller fra 1930’erne, som piloter oprindeligt bruge til at se klart og tydeligt, når de fløj.

En moderne klassiker

Erika er en af de populære solbriller fra Ray-Ban. De bygger videre på de klassiske pilotsolbriller, som også er kendt som Aviator solbriller. Det var bl.a. de solbriller, som brandet blev kendt for tilbage i 1930’erne.

Stellet på Erika solbriller har referencer til Aviator solbrillens tynde stel som i modellen Ray-Ban AVIATOR LO205. Mens solbrillernes brillestænger på Ray-Ban Erika er tynde, har de populære solbriller fra Ray-Ban større solbrilleglas. Derudover har næsebroen et blødt buk, som tilfører dit ansigt større harmoni. Erika markerer sig altså med et design, der har de velkendte retroelementer.

Modsat Aviator solbriller betyder Erikas større og runde glas, at solbrillerne kan bæres af dig, som har et mere kvadratisk og hjerteformet ansigt. Med andre ord kan din ansigtsform have indflydelse på, hvilke Erika solbriller der passer til dig. Med de rigtige Erika solbriller kan du dermed fremhæve de ansigtstræk, som du er gladest for.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Erika solbriller der passer til dig, dit ansigt og din ansigtsform, kan du få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik, som også rådgiver dig ud fra de nyeste solbrilletrends.

Ray-Ban Erika til damer

For mange er solbriller et 'must have' om sommeren, når solen forkæler os. Af gode grunde. Med 100% UV-beskyttelse i alle vores Erika solbriller beskytter de dine øjne imod solens usunde UV-lys optimalt, mens solbrillernes moderigtige design kan være prikken over i’et på ethvert udseende i solen. Specielt modellen Ray-Ban ERIKA 865/13 er populær blandt mange kvinder.

Oftest er Ray-Ban solbriller blevet båret af mænd i den popkulturelle modeverden, men der findes også mange flotte solbriller til damer fra Ray-Ban. Det giver dig med andre ord de bedste forudsætninger for at finde Ray-Ban solbriller, der falder i din smag. Uanset om du vælger Erika solbriller eller andre populære solbriller fra vores store udvalg.

Erika solbriller findes i forskellige modeller. Det betyder, at du altid kan finde et par, der falder i din smag og passer til din personlige stil. Også hvis du har bestemte ønsker til glasfarven i dine solbriller. Vælg eksempelvis mellem glas i en grå, sort eller brun farve. Af stelfarver finder du Ray-Ban Erika i alt fra brune nuancer til en klassisk sort farve. Dine muligheder er også her mange.

Det kan være svært at beslutte dig for, om Ray-Ban Erika til damer er de rigtige til dig. Kig forbi din lokale Synoptik ved tvivl, og få eksperthjælp til at finde de helt rigtige Ray-Ban Erika solbriller til damer. Her kan vores glasspecialister samtidig også give dig rådgivning om den bedste glasfarve i dine nye solbriller.

Ray-Ban Erika til herrer

Selvom Erika solbriller har et feminint navn, er solbrillemodellen en unisex solbrille, der kan bæres af både mænd og kvinder. Med sit tidløse design er Erika et hit blandt alle mænd, der ønsker moderne og klassiske solbriller.

Leder du efter solbriller, der kan være et fast inventar i din garderobe sæson efter sæson, er Ray-Ban Erika solbriller en sikker vinder. Erika solbriller findes nemlig med et stel i metal og i sort farve. Med andre ord er Erika solbriller garant for et diskret og tidløst design, som er den perfekte accessory til herrer.

Historisk har accessories hovedsageligt været dyrket af kvinder i form af smykker, tasker og briller. Det har dog ændret sig. Særligt solbriller er blevet en måde, som mænd kan udtrykke deres personlige stil. Hos Synoptik har vi mange klassiske herremodeller fra kendte kvalitets og -designermærker, der kan få det bedste frem i ethvert udseende. Find vores store udvalg af solbriller til mænd her på siden.

Ray-Ban Erika med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til hverdag, er solbriller med styrke ofte uundværlige, når du skal have mest ud af dit syn i solen. I Synoptik kan du få alle vores kvalitetssolbriller med netop din synsstyrke. Dermed også Ray-Ban Erika. Ray-Ban Erika med styrke er en fordel for dig, der vil have alle dit livs øjeblikke med i solen. Uanset om du kører i bil eller nyder solen ved stranden.

Hvis du har behov for Erika solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi bl.a., om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Uanset hvilke synsudfordringer du oplever, kan Ray-Ban Erika solbriller med styrke hjælpe dig med at få hele livet med.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Beskyt dine øjne i solen

Med Ray-Ban Erika solbriller fra vores omfattende udvalg af solbriller er du ikke kun garanteret et tidløst udtryk, der holder sæson efter sæson. Du er også sikret optimal øjenbeskyttelse. Alle Erika solbriller yder nemlig 100% UV-beskyttelse. Det sikrer, at du trygt kan åbne dine øjne i solen. For ligesom solens UV-stråler kan være usunde for din hud, kan det også være det for dine øjne og den sarte hud omkring dem.

Har du lyst til at vide mere om din bedste øjenbeskyttelse i solen, kan vores eksperter gøre dig meget klogere i din lokale Synoptik.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.