Ray-Ban

Det er nok de færreste, der ikke kender til mærket Ray-Ban. Det er der også en god grund til. Ray-Ban, som blev etableret i 1937, er kendt og elsket hele verden over. Uanset køn og alder.

Ray-Ban er henvendt til alle, der vil udtrykke sig med stil og beskytte øjnene. Alle solbriller fra Ray-Ban yder nemlig 100% UV-beskyttelse for at sikre, at øjensundheden ikke bliver påvirket af solens usunde UV-lys.

Det er da også noget af det, som navnet på mærket siger noget om: 'Ray' betyder stråle, og 'Ban' betyder forbud.

Legendariske modeller gør Ray-Ban til et internationalt stilikon

Ray-Ban formår konstant at underbygge sin popularitet med nye, trendsættende modeller. Både hvad angår briller og solbriller. Hurtigt bliver de ikke bare populære. De bliver med raketfart ikoniske.

Modellerne er mange. Og faktisk er de forsøgt kopieret af utallige andre mærker, der ønsker at markere sig, som Ray-Ban har gjort.

I vores store udvalg af Ray-Ban finder du verdenskendte modeller som Aviator, Wayfarer, Clubmaster, Erika, Round og mange flere, som modebevidste mennesker verden over hver dag nyder godt af.

Det er ikke kun solbrilledesigns, som Ray-Ban mestrer til perfektion. Også mærkets briller har vundet stor anerkendelse verden over. En af grundene er evnen til at overføre solbrillernes tidløse stilarter til stelmodeller, der findes i flere af de ikoniske solbriller fra Ray-Ban. 

SE UDVALG AF RAY-BAN BRILLER

SE UDVALG AF RAY-BAN SOLBRILLER

I 1930'erne lød startskuddet til global popularitet og anerkendelse

Ray-Bans popularitet begyndte, umiddelbart efter mærket så dagens lys i 1937. Det amerikanske mærke markerede sig hurtigt i solbrillebranchen med at producere solbriller til piloter, der havde behov for et klart udsyn, når de fløj.

Det var pilotsolbrillerne med navnet Aviator, der blev båret af styrmanden i cockpittet.

Siden da tog det fart, og i årene efter blev flere kendisser verden over opmærksomme på solbrillerne stilfulde såvel som beskyttende egenskaber.

Store personligheder som Bob Marley og Bob Dylan er blot nogle af dem, der bar Ray-Ban med stolthed. Bob Marley blev hurtigt forelsket i Wayfarer, som siden hen er blevet en sand klassiker. Akkurat som alle andre af Ray-Bans solbrillemodeller.

Oplev et stort udvalg af Ray-Ban i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af både Ray-Ban briller og Ray-Ban solbriller, og du finder med garanti et par, som du kan lide.

Hvis Ray-Ban skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag, kan vores autoriserede optikere hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi udmåler dine præcise styrker til dine nye briller. Eller solbriller med styrke, hvis du bruger enten briller eller kontaktlinser til daglig og vil se lige så skarpt i solen, som du gør normalt.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.