Ray-Ban

Det er nok de færreste, der ikke kender til mærket Ray-Ban. Det er der også en god grund til. Ray-Ban, som blev etableret i 1937, er kendt og elsket hele verden over. Uanset køn og alder.

Ray-Ban er henvendt til alle, der vil udtrykke sig med stil og beskytte øjnene. Alle solbriller yder 100% UV-beskyttelse for at sikre, at din øjensundhed ikke bliver påvirket af solens usunde UV-lys.

Det er da også noget af det, som navnet på mærket siger noget om: 'Ray' betyder stråle, og 'Ban' betyder forbud.

Et internationalt stilikon

Ray-Ban formår konstant at underbygge sin popularitet med nye, trendsættende modeller. Både hvad angår briller og solbriller. Hurtigt bliver de ikke bare populære. De bliver med raketfart ikoniske.

Modellerne er mange. Og faktisk er de forsøgt kopieret af utallige andre mærker, der ønsker at markere sig, som Ray-Ban har gjort.

I vores store udvalg finder du verdenskendte modeller som Aviator, Wayfarer, Clubmaster, Erika, Round og mange flere, som modebevidste mennesker verden over hver dag nyder godt af.

Det er ikke kun solbrilledesigns, som Ray-Ban mestrer til perfektion. Også mærkets briller har vundet stor anerkendelse verden over. En af grundene er evnen til at overføre solbrillernes tidløse stilarter til stelmodeller, der findes i flere af de ikoniske solbriller fra mærket. 

SE UDVALG AF RAY-BAN SOLBRILLER

Unik model kun tilgængelig i Synoptik

Ray-Ban solbriller findes i utallige tidløse designs. Nu kan det ikoniske mærke præsentere dig for en model i en unik farvekombination, som du tilmed kun finder i Synoptik.

Startskuddet til global popularitet og anerkendelse i 1930'erne

Ray-Bans popularitet begyndte, umiddelbart efter mærket så dagens lys i 1937. Det amerikanske mærke markerede sig hurtigt i solbrillebranchen med at producere solbriller til piloter, der havde behov for et klart udsyn, når de fløj.

Det var pilotsolbrillerne med navnet Aviator, der blev båret af styrmanden i cockpittet.

Siden da tog det fart, og i årene efter blev flere kendisser verden over opmærksomme på solbrillerne stilfulde såvel som beskyttende egenskaber.

Store personligheder som Bob Marley og Bob Dylan er blot nogle af dem, der bar Ray-Ban med stolthed. Bob Marley blev hurtigt forelsket i Wayfarer, som siden hen er blevet en klassiker. Akkurat som alle andre af solbrillemodeller fra det ikoniske mærke Ray-Ban.

SE UDVALG AF RAY-BAN BRILLER

Oplev et stort udvalg af Ray-Ban i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af både Ray-Ban briller og Ray-Ban solbriller, og du finder med garanti et par, som du kan lide.

Hvis Ray-Ban skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag, kan vores autoriserede optikere hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Alt det gør vi i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt