Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Burberry solbriller

15 Resultater
Sortér efter
Relevans

Burberry solbriller - klassisk britisk elegance

Det britiske designermærke Burberry har altid været et synonym for luksus og ekstravagant kvalitet. Med sine rødder dybt forankret i den britiske overklasse har Burberry siden 1856 produceret et væld af klassikere, der har skabt genklang verden over. I 1880 opfandt grundlæggeren Thomas Burberry eksempelvis stoffet garbardine, og i starten af 1900-tallet designede Burberry trenchcoaten til det britiske militær.

Burberrys varemærke har altid været det klassiske ternede stof i beige, sort, hvid og rød, men med den kreative direktør Riccardo Riscis i spidsen har mærket i 2018 præsenteret en ny designretning for solbrillerne. Der er tilføjet et nyt monogram og nyt logo med nye detaljerige designelementer, som har givet dem et mere gennemført look. Og naturligvis altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Burberry-solbriller har alt, du skal bruge for at gøre dit udseende ekstravagant, og den tidløse, klassiske stil sikrer, at dine Burberry-solbriller vil være aktuelle i mange år.

Tidsløse Burberry modeller

Der er flere elementer, der kan spille ind, når det gælder om at definere en solbrille som ”tidløs”. Brandet kan være en faktor: Jo ældre og mere anerkendet brandet er, jo nemmere er det at skabe en tidløs klassiker. Der er især tre mode-items fra Burberry, der kan klassificeres som tidløse:

  1. Burberry-trenchcoaten
  2. Burberry-tørklædet
  3. Burberry-skjorten til mænd

På trods af, at Burberry-solbriller ikke er på ovenstående liste, er de relevante sæson efter sæson. Forklaringen kan især tilskrives Burberrys position som en mastodont i modeverdenen. Mærket er kendt for at levere design, der er definerende for flere generationer. Se blot deres trenchcoats. På trods af, at mange high-end brands har lavet trenchcoats igennem årene, så er Burberry stadig det brand, der associeres tættest med trenchcoaten. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, ung eller gammel.

Burberry solbriller til damer

Burberry er nok mest kendt for sine solbriller til damer. Dette kommer sig af, at brandet havde et langt samarbejde med den britiske supermodel Kate Moss, der varede fra 1999 til 2015. Udover at være et ansigt udadtil i en lang årrække for brandet har Kate Moss båret deres design i flere år. Privat såvel som på den røde løber.

Burberry har i sin 2021-kollektion en bred vifte af statement-solbriller, som kan bruges til at understrege dit personlige look en given dag. Noget af det, som Burberry er lykkes med i sin solbrillekollektion til damer, er at skabe high-end statement-solbriller, der passer til både den sofistikerede power-kvinde og den unge trendsætter.

Cat-eye, butterfly eller wayfarer

I vores sortiment af Burberry-solbriller kan du finde mange stelmodeller og stelfarver. Dog har brandet i sin 2021-kollektion primært skabt solbriller i varme jordfarver med rundede stelformer eller sorte solbriller med lidt mere skarpe kanter. Dette giver et stort udvalg af solbriller til kvinder, der elsker at bære et lidt tungt udseende på øjnene. I vores sortiment af Burberrry solbriller til kvinder kan især fremhæves tre modeller:

Cat-eye:

Denne solbrillemodel er en nyklassiker for de lidt yngre kvinder. Modellen har fået en make-over af flere brands, og i år har Burberry flere bud på den populære model. Du kan derfor både få en cat-eye solbrille fra Burberry i et skarpt og kantet skildpaddestel. Dette er modellen Burberry 0BE4299 383013. Er du til den lidt mere underspillede cat-eye-model, vil Burberry 0BE4216 300213 være et godt bud med de mere rundede stelkanter.

Butterfly:

Sommerfugl-solbriller er en solbrillemodel, hvor stellet minder om en sommerfugls vinger. Modellen var især populær i 2008, hvor Prada lancerede sit design af modellen. Det er en altså en solbrillemodel, der fylder utroligt meget på dit ansigt. Er du ikke bange for at skille dig ud med en stor solbrille? Så er Burberry 0BE4197 300213 stellet for dig.

Wayfarer:

Denne solbrillemodel er en elsket klassiker blandt mange. Derfor bliver der heller ikke udviklet så meget på stellet og rammen som ved andre solbrillemodeller. Selvom det kan være svært at ændre og innovere på en klassiker, formår Burberry alligevel at gøre det med sin moderne Burberry 0BE4335 39298G-solbrille. Her træder brandet tydeligt frem i solbrillen med et printet logo på solbrillestængerne. På sin vis laver Burberry her en omage til en af sine storhedstider, nemlig perioden 2006-2009. Med denne Burberry-solbrille er brandet tilgængeligt for den almindelige forbruger.

Burberry-solbriller til mænd

Flere af Burberrys solbriller er unisex og kan derfor bæres af både mænd og kvinder. Dette skyldes, at solbrillerne i 2021-kollektionen er meget mørke og tunge, hvor de sarte farver altså ikke dominerer billedet, ligesom stelformen er udpræget kantet og tung på ansigtet.

Er du en mand, der ynder de klassiske modetrends, så er Burberry BE3099 11458G en skarp, men klassisk aviator-solbrille i lys guld. Solbrillen er klassisk, og du får en udpræget vintage-vibe fra stellets simplicitet.

Prøv et par Burberry-solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Burberry-solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til præcis dit ansigt.

BESTIL TID

I Synoptik har du også mulighed for at få Burberry-solbriller med styrke på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller og solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Hvis du bruger kontaktlinser, kan du også få dine kontaktlinser med i en og samme fleksible løsning.

Med dine Burberry-solbriller på abonnement får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Bl.a. nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere…

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.