Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Burberry solbriller

34 Resultater
Relevans

Burberry solbriller - klassisk britisk elegance

Det britiske designermærke Burberry har altid været et synonym for luksus og kvalitet. Med sine rødder dybt forankret i den britiske overklasse har Burberry siden 1856 produceret et væld af klassikere, der har skabt genklang verden over.

I 1880 opfandt grundlæggeren Thomas Burberry eksempelvis stoffet garbardine, og i starten af 1900-tallet designede Burberry trenchcoaten til det britiske militær.

Burberrys nye designretning

Burberrys varemærke har altid været det klassiske ternede stof i beige, sort, hvid og rød, men med den kreative direktør Riccardo Riscis i spidsen har mærket i 2018 præsenteret en ny designretning for solbrillerne.

Der er tilføjet et nyt monogram og nyt logo med nye detaljerige designelementer, som har givet dem et mere gennemført look. Og naturligvis altid afstemt med solbrillemodens trends.

Burberry solbriller har alt, du skal bruge for at gøre dit udseende luksuriøst, og den klassiske stil sikrer, at dine Burberry solbriller vil være aktuelle i mange år. Samtidig sikrer Burberry solbriller, at dine øjne er optimalt beskyttede i solens usunde UV-lys. Alle yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Tidløse Burberry modeller

Der er flere elementer, der kan spille ind, når solbriller skal defineres som 'tidløse'. Brandet kan være en faktor: Jo ældre og mere anerkendet brandet er, jo nemmere er det at skabe en tidløs klassiker.

Der er især tre retninger fra Burberry, der kan klassificeres som tidløse:

  1. Burberry-trenchcoaten
  2. Burberry-tørklædet
  3. Burberry-skjorten til mænd

På trods af, at Burberry solbriller ikke er på ovenstående liste, er de relevante sæson efter sæson. Forklaringen kan især tilskrives Burberrys position i modeverdenen.

Mærket er kendt for at levere designs, der er definerende for flere generationer. Se blot deres trenchcoats. Selvom mange high end-brands har produceret trenchcoats igennem årene, er Burberry stadig det brand, der associeres tættest med trenchcoaten.

Burberry solbriller til damer

Burberry er nok mest kendt for sine solbriller til damer. Det er især et resultat af, at brandet havde et langt samarbejde med den britiske supermodel Kate Moss. Faktisk varede det helt fra 1999 til 2015. Udover at være et ansigt udadtil i en lang årrække for brandet har Kate Moss båret deres designs i flere år. Privat såvel som på den røde løber.

Burberry har i sin 2024-kollektion en bred vifte af Burberry solbriller, som kan bruges til at understrege dit personlige udseende.

Noget af det, som Burberry er lykkedes med i sin solbrillekollektion til damer, er at skabe high-end Burberry solbriller, der passer til både powerkvinden og den unge trendsætter.

Cat eye, butterfly eller wayfarer Burberry solbriller

I vores sortiment af Burberry solbriller finder du mange stel i lige så mange stelfarver. Dog har brandet i sin 2024-kollektion primært har skabt solbriller i varme jordfarver med runde stelformer eller sorte solbriller med lidt mere skarpe kanter.

Det giver et stort udvalg af Burberry solbriller til kvinder, der elsker at bære et lidt tungt udseende på øjnene.

I vores sortiment af Burberrry solbriller til kvinder kan især fremhæves tre modeller:

Cat eye Burberry solbriller

Cat eye solbriller fra Burberry er en nyklassiker. Specielt for lidt yngre kvinder. Modellen har fået en make-over af flere brands, og i år har Burberry flere bud på den populære model.

Du finder derfor både cat-eye solbriller fra Burberry i et skarpt og kantet skildpaddestel i modellen Burberry 0BE4344 300187. Er du til den lidt mere underspillede cat eye-model, vil Burberry 0BE4390 300213 være et godt bud takket være de mere rundede stelkanter.

Butterfly Burberry solbriller

Sommerfugle-solbriller er en solbrillemodel, hvor stellet minder om en sommerfugls vinger. Modellen var især populær i 2008, hvor Prada lancerede sit design af modellen. Det er en altså en solbrillemodel, der fylder utroligt meget på dit ansigt.

Hvis du ikke er bange for at skille dig ud med en stor solbrille, er Burberry 0BE4323 400513 et stel for dig.

Wayfarer Burberry solbriller

Denne solbrillemodel er en elsket klassiker blandt mange. Derfor bliver der heller ikke udviklet så meget på stellet og rammen som ved andre solbrillemodeller.

Ray-Ban solbriller var først med den populære model, som siden hen er blevet adopteret af utallige andre solbrillemærker. Heriblandt Burberry.

Selvom det kan være svært at ændre og innovere på en klassiker, formår Burberry alligevel at gøre det med sin moderne Burberry 0BE4392U 405187 .

Her træder brandet tydeligt frem i solbrillen med ternene på solbrillestængerne. På sin vis laver Burberry her en omage til en af sine storhedstider, nemlig perioden 2006-2009. Med disse Burberry solbriller er brandet tilgængeligt for den almindelige forbruger.

Burberry solbriller til mænd

Flere af Burberrys solbriller er unisex og kan derfor bæres af både mænd og kvinder. Det skyldes, at solbrillerne i 2022-kollektionen er meget mørke og tunge, hvor de sarte farver altså ikke dominerer billedet, ligesom stelformen er udpræget kantet og tung på ansigtet.

Er du en mand, der kan lide de klassiske modetrends, er Burberry 0BE4403 409680 noget for dig. Modellen er klassisk, og du får en udpræget vintage-vibe fra stellet.

Logoet og ternerne taler sit eget sprog

Det er ikke alle high-end luksusbrands, der er lige genkendelige i modebilledet. Her skiller Burberry sig markant ud, fordi logoet ofte er en integreret del af designet.

Hvis du spørger næsten alle modeinteresserede, hvad de forbinder med Burberry, vil svaret være entydigt: Trenhcoaten, skjorten og tørklædet.

Det er de primære vartegn ved Burberry, som ikke kun er med til at adskille Burberry fra andre luksusbrands. De er blevet et markant tegn på, at du er både mode- og kvalitetsbevidst.

Burberrys karakteristiske tern er så velkendte, at brandet har formået at få designbeskyttelse på deres ternene og farvekombinationen, fordi det er så kendt og genkendeligt i den brede befolkning. Burberry har flere gange været i retten omkring kopiering af deres ternmønster, som er blevet et symbol for god stil.

Find logoet på solbrillestængerne

Burberry logoet og ternene er som sagt en integreret del af det indtryk og design, som Burberry laver. I Burberrys 2024 solbrillekollektion markerer mærket sig med deres monogram på solbrillestængerne.

Kendetegnet ved Burberry solbriller er altså, at brandet altid er synligt på solbrillerne. På modellen Burberry 0BE4420U 300187 er acetatstellet dekoreret med deres elegante B-logo.

Hvis du også er vild med Burberry-ternene, kan du finde dem på solbrillen Burberry 0BE4216 300213. Det er solbriller med et rundt stel, der passer til de fleste ansigtsformer.

Prøv Burberry solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Burberry solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til dit ansigt.

Hvis du bruger briller til daglig, findes der ikke noget bedre end Burberry solbriller med styrke.

Hvis du ønsker at stille skarpt med Burberry solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om dine Burberry solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende får du hjælp til at finde de solbrilleglas, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov i solen.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Få Burberry solbriller på abonnement

I Synoptik har du også mulighed for at få Burberry solbriller med styrke på abonnement. I et Brilleabonnement All-Inclusive™ kombinerer du briller og solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Og har du kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i samme løsning.

Med i dit abonnement får du et væld af eksklusive fordele. Se dem alle her.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt