Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Burberry solbriller

16 Resultater
Sortér efter
Relevans

Burberry – britisk elegance

Det britiske designermærke Burberry har altid været et synonym for luksus og ekstravagant kvalitet. Med sine rødder dybt forankret i den britiske overklasse har Burberry siden 1856 produceret et væld af klassikere, der har skabt genklang verden over. I 1880 opfandt grundlæggeren Thomas Burberry eksempelvis stoffet garbardine, og i starten af 1900-tallet designede Burberry også trenchcoaten til det britiske militær.

Burberrys varemærke har altid været det klassiske ternede stof i beige, sort, hvid og rød, men med den kreative direktør Riccardo Riscis i spidsen har mærket i 2018 præsenteret en ny designretning for solbrillerne. Der er tilføjet et nyt monogram, nyt logo er nye detaljerige designelementer, som har givet dem et mere gennemført look.

Burberry-solbriller har alt, du skal bruge for at gøre dit look ekstravagant, og den tidløse, klassiske stil sikrer, at dine Burberry-solbriller vil være aktuelle i mange år.

 

Prøv et par Burberry-solbriller i Synoptik

Kig ind i Synoptik, hvis du vil prøve et par Burberry-solbriller. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til præcis dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du vil være sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID