Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Balenciaga solbriller

18 Resultater
Relevans

Balenciaga solbriller – ultimativ ekstravagance

Siden 1917 har spanske Balenciaga forkælet dig, der vil udtrykke dig med en ekstravagant stil, som du ikke finder hos mange andre luksuriøse tøj- og solbrillemærker.

Mærket formår konstant at positionere sig som førende inden for de store modetrends. Årsagen er Balenciagas gennemgående kreativitet, mesterlige snit og gennemførte detaljer.

Med den nye kollektion af solbriller fra Balenciaga tager mærket sæsonens solbrillemode til et nyt niveau med atypiske stelformer og unikke kvalitetsmaterialer. Altså helt i tråd med de værdier, der har gjort mærket til det foretrukne solbrillebrand blandt mange.

Balenciaga solbriller til damer

Balenciaga solbrillers store popularitet er ikke kommet af ingenting.

Med den nye kollektion eksperimenterer Balenciaga med solbrillernes stelformer og detaljer, der er blevet mere luksuriøse end nogensinde før.

I Balenciagas nye solbrillekollektion finder du modeller i alt fra flade til buede, tykke og atypiske skæve stelformer i kvalitetsmaterialer som blødt acetat, elegant metal og bæredygtige materialer. Alt sammen med ekstravagante detaljer på bl.a. solbrillernes tindinger og stænger.

Samtidig kan du være sikker på, at din omverden ved, du er kvalitetsbevidst. Balenciagas luksuriøse logo på solbrillerne viser, at du ikke overlader noget til tilfældighederne.

Balenciagas rejse mod toppen

Balenciaga har i tidens løb markeret sig med alt fra tøj til sko, lædertasker og forskellige accessories som f.eks. Balenciaga solbriller, der har udvidet mærkets omfattende modeimperium.

Det har ikke ændret sig siden 2015, hvor Demna Gvasalia blev udnævnt til ny kunstnerisk leder af modehusets imponerende kollektioner.

Han fortsætter med at opretholde visionen, indflydelsen og den radikale stil, der har gjort Balenciaga verdenskendt. Nu også med en fascinerende kollektion af Balenciaga solbriller, som du finder online her på siden.

Cat eye solbriller fra Balenciaga

I vores udvalg af Balenciaga solbriller online finder du flere populære Balenciaga solbrillestel.

Hvis du er til tidens ultramoderne cat eye udtryk, er en model som Balenciaga BB0102SA 1 en af de solbrillemodeller, der kan få dig til at opnå det sæsonhøjaktuelle udtryk og blive afstemt med en af modens nyeste tendenser.

Andre populære Balenciaga cat eye solbriller er modellen Balenciaga BB0095S 1, der med sit mere markante solbrillestel giver dit udtryk i solen kant og bl.a. lader dig tage del i det bloggerunivers, der hitter som aldrig før.

Altid kvalitet i fokus

Balenciaga markerer sig ikke kun med banebrydende designs. Alle Balenciaga solbriller yder 100% UV-beskyttelse og er CE-mærkede. Ganske enkelt for at sikre dig, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solens usunde UV-stråler.

Akkurat ligesom alle andre solbriller i vores omfattende udvalg til mænd og damer gør. I Synoptik er kvalitet og optimal øjenbeskyttelse i solen en mærkesag.

Køb Balenciaga solbriller til damer online

Online på synoptik.dk kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Balenciaga solbriller, som hver dag hjælper modeinteresserede verden over med at stå skarpere og beskytte deres øjne optimalt i solen.

Er du i tvivl, om Balenciaga solbriller passer til dig? Prøv dem online ved at klikke på ikonerne med solbriller på de enkelte Balenciaga solbriller, og få et indtryk af, hvordan de passer til netop dig og din ansigtsform.

Køb Balenciaga solbriller online i dag, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis du trænger til at få tjekket dit syns skarphed og dine øjnes sundhed.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.