Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Tom Ford solbriller

23 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tom Ford solbriller – et trendsættende stilikon

Tom Ford solbriller er til dig, der elsker ’high-fashion’ og ligesom Tom Ford vil være frontløber på trends, design og kvalitet i form af unikke og eksklusive solbriller til herrer og damer. Tom Ford fortsætter med at lede, dominere og personliggøre nutidens aktuelle tendenser. Det smitter af på mærkets designs, som er sexede, elegante, raffinerede og luksuriøse. Tom Ford solbriller er desuden kendetegnet ved en kvalitet, som du ikke finder mange andre steder.

Den amerikanske modedesigner og filminstruktør Tom Ford introducerede i 2006 sit personlige brand, efter han havde arbejdet som kreativ direktør hos henholdsvis Gucci og Saint Laurent. Hans mission var entydig: Han ville være det første ægte ’high-fashion’ luksusmærke i det 21. århundrede. Ikke kun inden for accessories, kosmetik samt dame- og herretøj, men også solbriller og briller, som Tom Ford producerer med stor karisma og elegance.

Tom Ford har selv altid en afgørende finger med i processen. Han kommer med inspiration, bedømmer og godkender selv alle designs af Tom Ford solbriller. På den måde sikrer Tom Ford, at han skaber en kollektion, der udstråler luksus, glamour og eksklusivitet. På en naturlig og direkte måde.

Prøv Tom Ford solbriller hos Synoptik

Tom Ford tilbyder Tom Ford solbriller med kant til damer og herrer, der giver dig et elegant og unikt look. Køb online her på siden, eller prøv Tom Ford solbriller i din lokale Synoptik. Hvis du ser et par Tom Ford solbriller her på siden, du gerne vil prøve, kan du bestille dem hjem til din lokale Synoptik for at prøve dem. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde ud af, hvilke Tom Ford solbriller der klæder dig bedst – og guide dig i, hvilke Tom Ford solbriller der passer til din stil, dine farver og din ansigtsform.

Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du bruger briller eller kontaktlinser til hverdag og ønsker Tom Ford solbriller med styrke.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Tom Ford solbriller til herrer

Tom Ford leverer stilsikre solbriller til herrer sæson efter sæson. Vil du gerne skille dig ud fra mængden og udstråle luksus og elegance, er et par solbriller til herrer fra Tom Ford lige noget for dig. 

Her på siden kan du se hele vores store udvalg af Tom Ford solbriller til herrer. Stilen er vintageinspireret, cool og helt ideel til dig, der gerne vil vise omverdenen, at du har styr på din stil. Med et par Tom Ford solbriller til herrer er du desuden altid sikret den højeste kvalitet – og naturligvis 100% UV-beskyttelse til dine øjne, som alle kvalitetssolbriller i vores omfattende udvalg yder.

Tom Ford solbriller til damer

Vil du gerne gå solskinsdagene i møde med stil og elegance, er et par Tom Ford solbriller til damer lige noget for dig. Hos Synoptik finder du altid et bredt udvalg af solbriller til damer – heriblandt naturligvis også flere forskellige modeller fra Tom Ford. 

Tom Ford solbriller til kvinder er kendetegnet ved høj kvalitet og vintageinspirerede designs. Farverne og formerne er klassiske og alt andet end kedelige. Med et par Tom Ford solbriller til damer kommer du til at udstråle selvsikkerhed og god stil.

Find de rette Tom Ford solbriller til din ansigtsform

Det er ikke altid lige nemt at finde de Tom Ford solbriller, der passer til din ansigtsform og dit ansigts enkelte dele. Neden for har vi beskrevet de fire mest almindelige ansigtsformer og giver dig et bud på, hvilke Tom Ford solbriller der vil passe til den enkelte ansigtsform.

1) Firkantet ansigt:

Har du et kvadratisk/firkantet ansigt, betyder det, at din pande, kindben og kæbeparti har samme bredde. Et firkantet ansigtet har altså en flot markeret kæbelinje, og det skal dine Tom Ford solbriller understøtte.

Til kvinder med et firkantet ansigtet er det helt oplagt at vælge runde solbriller, der kan bløde linjerne i dit ansigt. Eller flotte cat-eye-solbriller, der kan definere dit ansigt ved at følge dine øjenbryn. Her anbefaler vi enten modellerne Tom Ford FT0848 01B og Tom Ford TF0717 52F. Begge solbrillemodeller er alsidige og passer både til kvinder, der vil sende et statement, og til kvinder, der vil have en stilfuld solbrille.

Er du mand og har et firkantet ansigt, så er du heldig. Det betyder, at du har en skarp kæbelinje, der er med til at give dit ansigt et stærkt og maskulint udtryk. Du har her næsten frit valg i Tom Fords solbrillekollektion til mænd, men vi anbefaler alligevel Tom Ford TF0751 01V-solbrille til mænd med et firkantet ansigt. Det er en solbrille, der vil understrege dit ansigts maskuline træk.

2) Ovalt ansigt:

En oval ansigtsform er kendetegnet ved, at dit kæbeparti er lidt smallere end dit pandeparti. Hvis du har denne ansigtsform, kan du bære de fleste solbrillemodeller fra Tom Ford. Med en oval ansigtsform skal du altså kun tænke på at finde de Tom Ford solbriller, der passer bedst til din personlige stil.

Til kvinder anbefaler vi dog, at du går efter et markeret stel som f.eks. cat-eye-solbrillen  Tom Ford TF0762 55F. Denne solbrille har et skildpaddemønster, der giver dig liv og kant. Det er en solbrille, der hjælper dig med at udtrykke stil og eksklusivitet.

Til mænd, der har et ovalt ansigt, anbefaler vi Tom Ford TF0753 52K. Det er klassiske pilotsolbriller. Her får du en moderne klassiker, der emmer af nytænkning, og som omfavner Tom Fords maskuline og stilede modesans.

3) Rundt ansigt:

Når du har et rundt ansigt, er dit ansigt præget af bløde linker, og dine kindben vil fremstå som det bredeste punkt på dit ansigt. Her er det vigtigt, at du går efter et par Tom Ford solbriller, der er firkantede eller rektangulære. Du kan med fordel gå efter en solbrille, der har et kraftigt stel. Det vil netop give god kontrast til dit ansigt. Her kan vi anbefale Tom Ford TF0788 01A til kvinder og Tom Ford FT0858-N 01A til herrer.

4) Aflangt ansigt:

Den aflange ansigtsform minder lidt om den firkantede. Ansigtsformen er kendetegnet ved at være smal ved kinderne, og dit ansigt er længere, end det er bredt. Tom Ford har i 2021 designet fede solbrillestel, der passer til det aflange ansigt.

Til kvinder anbefaler vi Tom Ford TF0759 28F-solbrillen, der har et eksklusivt aviator-look. Denne solbrille giver balance i dit ansigt uden at virke alt for tung, når du bærer den.

Til mænd, der har et aflangt ansigt, anbefaler vi Tom Ford TF0516 52R-modellen. Den har med sit rektangulære stel en klassisk stelform, der er inspireret af de mest ikoniske vintage-designs.

Få styrke i dine Tom Ford solbriller

Bruger du briller til hverdag og ønsker at se verden lige så skarpt, når solen forkæler dig? Så kan du med fordel overveje at få Tom Ford solbriller med styrke. I din lokale Synoptik bliver du mødt af autoriserede optikere, der gennem en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt i solen. Uanset om dine Tom Ford solbriller skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Beskyt dine øjne mod solens UV-stråler med Tom Ford solbriller

Solen er dejlig. Den er imidlertid også lumsk. Den udstråler usundt UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed og den sarte hud omkring dem. I hvert fald hvis du ikke bruger solbriller med 100% UV-beskyttelse. De farvede glas i solbriller får dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig. Det gør dine øjne stærkt disponerede for solens stråler, hvis de ikke har den rette beskyttelse.

Alle Tom Ford solbriller til damer og herrer i vores store sortiment yder 100% UV-beskyttelse. På den måde behøver du ikke at være nervøs for at åbne dine øjne og lade dine pupiller udvide sig, når solen viser sig fra sin bedste side.

Tom Ford solbriller fås i følgende butikker

Vi ta'r dit syn alvorligt.