Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Tom Ford solbriller

18 Resultater
Sortér efter
Relevans

Tom Ford solbriller – et trendsættende stilikon

Tom Ford-solbriller er til dig, der går op i ”high-fashion” og ligesom Tom Ford vil være frontløber på trends, design og kvalitet i form af unikke og eksklusive solbriller til herrer og damer. Mærket fortsætter med at lede, dominere og personliggøre nutidens tendenser, hvilket også smitter af på mærkets designs, som både er sexede, elegante, raffinerede og luksuriøse. Tom Ford-solbriller er desuden kendetegnet ved høj kvalitet, som man ikke finder mange andre steder.

Den amerikanske modedesigner og filminstruktør Tom Ford introducerede i 2006 sit personlige brand, efter han havde arbejdet som kreativ direktør hos henholdsvis Gucci og Saint Laurent. Hans mission var entydig: Han ville være det første ægte ”high-fashion” luksusmærke i det 21. århundrede. Ikke kun inden for tilbehør, dame- og herretøj samt kosmetik, men også solbriller og briller, som Tom Ford producerer med stor karisma og elegance.

Tom Ford har selv altid en afgørende finger med i processen, når mærket designer sine solbriller: Han kommer med inspiration, bedømmer og godkender alle designs. På den måde sikrer Tom Ford personligt, at han skaber en kollektion, der udstråler luksus, glamour og eksklusivitet på en naturlig og direkte måde.

Prøv Tom Ford-solbriller hos Synoptik

Tom Ford tilbyder solbriller med kant til damer og herrer, der giver dig et elegant og unikt look. Køb online her på siden, eller prøv Tom Ford-solbriller hos din lokale Synoptik-butik. Hvis du ser et par Tom Ford-solbriller her på siden, du gerne vil prøve, kan du bestille dem hjem til din lokale Synoptik-butik for at prøve dem. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde ud af, hvilke Tom Ford-solbriller der klæder dig bedst – og guide dig i, hvilke solbriller der passer til din stil, dine farver og din ansigtsform.

Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek, hvis du har behov for styrke i dine nye Tom Ford-solbriller og vil se lige så skarpt, som du ser ud med et par Tom Ford-solbriller på.

BESTIL TID

Tom Ford-solbriller til herrer

Tom Ford leverer stilsikre solbriller til herrer sæson efter sæson. Vil du gerne skille dig ud fra mængden og udstråle luksus og elegance, er et par solbriller til herrer fra Tom Ford lige noget for dig. 

Her på siden kan du se hele vores store udvalg af Tom Ford-solbriller til herrer. Stilen er vintageinspireret, cool og helt ideel til dig, der gerne vil vise omverdenen, at du har styr på din stil. Med et par Tom Ford-solbriller til herrer er du desuden altid sikret den højeste kvalitet – og naturligvis også 100% UV-beskyttelse til dine øjne.

Tom Ford-solbriller til damer

Vil du gerne gå solskinsdagene i møde med stil og elegance, er et par Tom Ford-solbriller til damer lige noget for dig. Hos Synoptik finder du altid et bredt udvalg af solbriller til damer – heriblandt naturligvis også flere forskellige modeller fra Tom Ford. 

Tom Ford-solbriller til kvinder er kendetegnet ved høj kvalitet og vintageinspirerede designs. Farverne og formerne er klassiske og alt andet end kedelige. Med et par Tom Ford-solbriller til damer kommer du til at udstråle selvsikkerhed og god stil.

Beskyt dine øjne mod solens UV-stråler med Tom Ford-solbriller

Solen er dejlig. Den er imidlertid også lumsk. Den udstråler UV-lys, som påvirker dine øjnes sundhed og den sarte hud omkring dem. I hvert fald hvis du ikke bruger solbriller med 100 % UV-beskyttelse. De farvede glas i solbriller får dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig. Det gør øjnene stærkt disponerede for solens stråler, hvis de ikke har den rette beskyttelse.

Alle Tom Ford-solbriller til damer og herrer i vores store sortiment har 100 % UV-beskyttelse, så du ikke behøver at være nervøs for at åbne dine øjne og lade dine pupiller udvide sig, når solen viser sig fra sin bedste side.

Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

Tom Ford-solbriller fås i følgende butikker