Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Tom Ford solbriller

11 Resultater
Relevans

Tom Ford solbriller – et trendsættende stilikon

Tom Ford solbriller er til dig, der elsker ’high-fashion’ og ligesom Tom Ford vil være frontløber på trends, design og kvalitet i form af unikke og eksklusive solbriller til herrer og damer.

Tom Ford fortsætter med at lede, dominere og personliggøre nutidens solbrilletendenser. Det smitter af på mærkets designs, som er sexede, elegante, raffinerede og luksuriøse.

Tom Ford solbriller er desuden kendetegnet ved en kvalitet, som du ikke finder i mange andre solbriller.

Fokus på kvalitet siden 2006

Den amerikanske modedesigner og filminstruktør Tom Ford introducerede i 2006 sit personlige brand, efter han havde arbejdet som kreativ direktør hos henholdsvis Gucci og Saint Laurent.

Hans mission var entydig: Han ville være det første ægte ’high-fashion’ luksusmærke i det 21. århundrede. Ikke kun inden for accessories, kosmetik samt dame- og herretøj, men også solbriller og briller, som du finder et stort udvalg af i din lokale Synoptik.

Tom Ford har selv altid en afgørende finger med i processen. Han kommer med inspiration, bedømmer og godkender selv alle designs af Tom Ford solbriller. På den måde sikrer Tom Ford, at han skaber en kollektion, der udstråler luksus, glamour og eksklusivitet. På en naturlig og direkte måde.

Prøv Tom Ford solbriller hos Synoptik

Tom Ford tilbyder solbriller med kant til damer og herrer, der giver dig et elegant udtryk. Køb online her på siden, eller prøv Tom Ford solbriller i din lokale Synoptik.

Hvis du ser et par Tom Ford solbriller her på siden, du gerne vil prøve, kan du bestille dem hjem til din lokale Synoptik for at prøve dem.

I butikken kan vores uddannede brillestylister samtidig give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Tom Ford solbriller. Vi kigger bl.a. på, hvilke solbriller der passer til din ansigtsform og dine ansigtstræk. Alt sammen med stor viden om sæsonens solbrillemode.

Tom Ford solbriller til herrer

Tom Ford markerer sig med stilsikre solbriller til herrer sæson efter sæson. Vil du gerne skille dig ud fra mængden og udstråle luksus, er et par Tom Ford solbriller til herrer lige noget for dig. 

Her på siden kan du se hele vores store udvalg af Tom Ford solbriller til herrer. Stilen er vintageinspireret, cool og ideel til dig, der gerne vil vise din omverden, at du prioriterer din stil.

Med et par Tom Ford solbriller til herrer er du desuden altid sikret den højeste kvalitet. Og 100% UV-beskyttelse til dine øjne. På den måde er dine øjne altid beskyttet optimalt mod solens usunde UV-lys. Akkurat ligesom alle kvalitetssolbriller i vores omfattende udvalg yder.

Tom Ford solbriller til damer

Vil du gerne gå solskinsdagene i møde med stil og elegance, er et par Tom Ford solbriller til damer lige noget for dig. Hos Synoptik finder du altid et bredt udvalg af solbriller til damer. Naturligvis også flere forskellige modeller fra Tom Ford

Tom Ford solbriller til kvinder er kendetegnet ved høj kvalitet og vintageinspirerede designs. Farverne og formerne er klassiske og alt andet end kedelige.

Med et par Tom Ford solbriller til damer kommer du til at udstråle selvsikkerhed og god stil.

Tom Ford solbriller og ansigtsform

Det er ikke altid lige nemt at finde de Tom Ford solbriller, der passer til din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

Nedenfor har vi beskrevet de fire mest almindelige ansigtsformer og giver dig et bud på, hvilke Tom Ford solbriller der vil passe til din enkelte ansigtsform.

Firkantet ansigt

Har du et kvadratisk/firkantet ansigt, betyder det, at din pande, kindben og kæbeparti har samme bredde. Et firkantet ansigtet har altså en flot markeret kæbelinje, og det skal dine Tom Ford solbriller understøtte.

Til kvinder med et firkantet ansigtet er det oplagt at vælge runde solbriller, der kan bløde linjerne i dit ansigt. Eller flotte cat eye solbriller, der kan definere dit ansigt ved at følge dine øjenbryn.

Her anbefaler vi enten modellerne Tom Ford FT0848 01B og Tom Ford TF0717 52F. Begge solbrillestel fra Tom Ford er alsidige og passer både til kvinder, der vil sende et statement, og til kvinder, der vil have stilfulde solbriller.

Er du mand og har et firkantet ansigt, er du heldig. Det betyder, at du har en skarp kæbelinje, der er med til at give dit ansigt et stærkt og maskulint udtryk. Du har her næsten frit valg i Tom Fords solbrillekollektion til mænd.

Vi anbefaler alligevel Tom Ford TF0751 01V til mænd med et firkantet ansigt, fordi de vil understrege dit ansigts maskuline træk.

Ovalt ansigt

En oval ansigtsform er kendetegnet ved, at dit kæbeparti er lidt smallere end dit pandeparti. Hvis du har denne ansigtsform, kan du bære de fleste solbrillemodeller fra Tom Ford. Med en oval ansigtsform skal du altså kun tænke på at finde de Tom Ford solbriller, der passer bedst til din personlige stil.

Til kvinder anbefaler vi, at du går efter et markeret stel som f.eks. cat eye solbriller som modellen Tom Ford TF0762 55F. Solbriller har et skildpddemønster, der giver dig liv og kant. Det er samtidig solbriller, der får dig til at udtrykke eksklusivitet.

Til mænd, der har et ovalt ansigt, anbefaler vi Tom Ford TF0753 52K. Det er klassiske pilotsolbriller. Her får du en moderne og nytænkende klassiker, der  omfavner Tom Fords maskuline og stilede modesans.

Rundt ansigt

Når du har et rundt ansigt, er dit ansigt præget af bløde linker, og dine kindben vil fremstå som det bredeste punkt på dit ansigt. Her er det vigtigt, at du går efter et par Tom Ford solbriller, der er firkantede eller rektangulære.

Du kan med fordel gå efter Tom Ford solbriller med et kraftigt stel. Det vil give god kontrast til dit ansigt.

Her kan vi anbefale Tom Ford TF0788 01A til kvinder og Tom Ford FT0858-N 01A til herrer.

Aflangt ansigt

Den aflange ansigtsform minder lidt om den firkantede. Ansigtsformen er kendetegnet ved at være smal ved kinderne, og dit ansigt er længere, end det er bredt.

Tom Ford har i 2022 designet fede solbrillestel, der passer til det aflange ansigt.

Til kvinder anbefaler vi Tom Ford TF0759 28F, der har et eksklusivt Ray-Bans aviator-look. Solbrillerne giver balance i dit ansigt uden at virke alt for tunge, når du bærer dem.

Til mænd med et aflangt ansigt anbefaler vi modellen Tom Ford TF0516 52R. Den har med sit rektangulære stel en klassisk stelform, der er inspireret af de mest ikoniske vintage-designs.

Få styrke i dine Tom Ford solbriller

Bruger du briller eller kontaktlinser til hverdag og ønsker at se verden lige så skarpt, når solen forkæler dig? Så kan du med fordel overveje at få solbriller med styrke.

I din lokale Synoptik kan du få alle vores Tom Ford solbriller med styrke. Vores autoriserede optikere står klar til at måle din præcise synsstyrke og sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt i solen med Tom Ford solbriller med styrke.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om dine solbriller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Beskyt dine øjne mod solens UV-stråler med Tom Ford solbriller

Solen er dejlig. Den er imidlertid også lumsk. Den udstråler usundt UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed og den sarte hud omkring dem. I hvert fald hvis du ikke bruger solbriller med 100% UV-beskyttelse.

De farvede glas i solbriller får dine øjne til at slappe af og dine pupiller til at udvide sig. Det gør dine øjne stærkt disponerede for solens stråler.

Alle Tom Ford solbriller til damer og herrer i vores store sortiment yder 100% UV-beskyttelse. På den måde behøver du ikke at være nervøs for at åbne dine øjne og lade dine pupiller udvide sig, når solen viser sig fra sin bedste side. Du er med andre ord sikret optimal øjenbeskyttelse i solen.

Tom Ford solbriller fås i følgende butikker

Vi ta'r dit syn alvorligt