Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Peak Performance solbriller

10 Resultater
Relevans

Peak Performance solbriller – skandinavisk kvalitet og mode

Peak Performance har siden 1986 forkælet aktive mennesker med produkter, der giver mulighed for at opleve større kvalitet, når de nyder livet udendørs og i hverdagen.

Kvalitet har altid været et fokusområde for Peak Performance. I den nye kollektion af Peak solbriller forener mærket kvalitetsmaterialer med sæsonens nyeste solbrillemode for at lade dig udtrykke dig moderigtigt. Alt imens du får de bedste forudsætninger for at være aktiv.

Peak Performance formår med sine kvalitetssolbriller at forene det praktiske med det moderne. Som altid mere overbevisende, end mange andre solbrillemærker gør det med deres solbriller.

Peak Performance solbriller til mænd

Peak Performance er måske historisk mest kendt som et livsstilsbrand til mænd, men solbrillerne i den nye kollektion kan bruges af alle, der vil nyde godt af Peak Performances verdenskendte kvalitet. Solbrillerne er af den årsag unisex.

Solbriller fra Peak Performance findes i et væld af populære solbrillemodeller. I kollektionen finder du bl.a. pilotsolbriller som modellen PEAK9111 971, der har et let og komfortabelt stel.

Deres brune, graduerede solbrilleglas er samtidig ideelle til dig, der kan lide at være i naturen, spille golf eller fiske.

Ønsker du derimod et mere rektangulært solbrillestel og solbrilleglas, der egner sig til cykling, løb og bilkørsel, er grå glas i modellen PEAK9108 35 at foretrække.

Læs om de forskellige glasfarver og -typer her, eller hør mere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik, hvor du kan gå på opdagelse i vores udvalg af Peak Performance solbriller.

Altid optimal øjenbeskyttelse i solen

Med Peak solbriller kan du nyde ultimativ kvalitet. Lige fra brillestængerne til solbrilleglassene, der alle yder 100% UV-beskyttelse for at sikre dig optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-lys.

De farvede glas i solbrilleglas får automatisk dine øjne til at slappe af og pupillerne til at udvide sig. Det gør dine øjne disponeret for forandringer forårsaget af UV-lys, som altså er usundt for dine øjnes sundhed.

Det skal du imidlertid ikke være nervøs for, når du vælger Peak solbriller fra vores udvalg. Deres UV-beskyttelse sikrer, at du trygt kan åbne dine øjne i solen og lade dine pupiller udvide sig.

Peak solbriller med styrke

For dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig, er solbriller med styrke ofte en nødvendighed for at kunne nyde solen i fulde drag.

I din lokale Synoptik kan du få alle Peak solbriller med styrke. Uanset om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Hvis du ønsker Peak solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med aldersbetingede synsforandringer.

Alt det kortlægger vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen