Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Michael Kors solbriller

18 Resultater
Sortér efter
Relevans

Michael Kors-solbriller – industrielle og elegante detaljer

Michael Kors er ikke kun kendt for sin produktion af ekstravagante accessories, sko, ure, smykker, tøj, badetøj, parfume og briller. Han er i særdeleshed også kendt for sine solbriller, hvis designs alle er fortolket på en luksuriøs, banebrydende måde, der gør mærket til et stort hit blandt alle kvalitets- og modeinteresserede.

Michael Kors startede sin karriere som tøjdesigner, . da hHan designede som femårig 5-årigdesignede sin mors brudekjole og. Han begyndte som teenager at sælge sine designs fra sine forældres garage, som han døbte ”The Iron Butterfly”. Et navn, der tyder på, at han allerede dengang havde både de rå og de feminine elementer med i sine designs.

Michael Kors er særligt kendt for at bruge industrielle elementer som nitter, kæder og skruer i sine designs, hvilket også går igen i hans solbriller. Selvom der er mange rå elementer at finde hosi Michael Kors-solbriller, er udtrykket ikke hårdt.

Solbriller fra Michael Kors udtrykker selvsikkerhed: De er til dig, der vil føle dig sexet og sofistikeret. Med et par solbriller fra det New York-baserede mærke er du garanteret solbriller, der udtrykker, at du er bevidst om din mode – og følger med i de nyeste trends. For det er nemlig det, Michael Kors gør til perfektion.

 

Prøv Michael Kors-solbriller i Synoptik

Hvis du har lyst til at prøve et par Michael Kors-solbriller, er du velkommen til at komme forbi din lokale Synoptik. Du kan også prøve vores solbriller online ved hjælp af vores Virtual-Try-On-funktion – se mere ved at klikke ind på de solbriller, du godt kan lide. På den måde kan du se, om de Michael Kors-solbriller, der falder i din smag, passer til dit ansigt.

Hvis du vil være helt sikker på, at du får den rette styrke, anbefaler vi, at du bestiller tid til Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere kortlægge, hvilken styrke du skal have, så du får mest ud af dit syn med Michael Kors-solbriller.

Bestil tid