Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Michael Kors solbriller

17 Resultater
Sortér efter
Relevans

Michael Kors-solbriller til damer og mænd

Michael Kors er ikke kun kendt for sin produktion af ekstravagante sko, ure, smykker, tøj, badetøj, parfume og briller. Mærket er især også kendt for sine Michael Kors-solbriller til mænd og damer. Designet på Michael Kors-briller er fortolket på en luksuriøs og banebrydende måde, der gør mærket til et stort hit blandt alle kvalitets- og modeinteresserede.

Siden 2004 har Michael Kors designet banebrydende og unikke solbriller, som udfordrer modeverdenens normer. Michael Kors-solbriller har et tidløst design, som er præget af glamour og høj kvalitet.

Historien bag Micahel Kors-brandet

Michael Kors startede sin karriere som tøjdesigner, da han som femårig designede sin mors brudekjole. Han begyndte som teenager at sælge sine designs fra sine forældres garage, som han døbte 'The Iron Butterfly'. Et navn, der tyder på, at han allerede dengang havde både de rå og feminine elementer med i hele sin tankegang.

Michael Kors er særligt kendt for at bruge industrielle elementer som nitter, kæder og skruer i sine designs, hvilket også går igen i Michael Kors-solbriller til damer og mænd.

Solbriller fra Michael Kors udtrykker selvsikkerhed. De er til dig, der vil føle dig sexet og sofistikeret. Med et par Michael Kors-solbriller fra det New York-baserede mærke er du garanteret solbriller, der udtrykker, at du er bevidst om din mode, og at du følger med i de nyeste trends. For med Michael Kors-solbriller er du altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Michael Kors-solbriller til damer - elegant og feminint design

Er du på udkig efter et par Michael Kors-solbriller til damer? På siden her kan du se vores udvalg af Michael Kors-solbriller, som du både finder online og i din lokale Synoptik. Leder du efter Michael Kors-solbriller, der er elegante med et tidløst design? Så er Michael Kors-solbriller det perfekte valg for dig. Michael Kors-solbriller mikser de feminine tendenser med store glas og vilde farver, samtidig med at solbrillerne giver dig et praktisk og stilfuldt udseende.

Michael Kors-solbriller til din ansigtsform

Er du i tvivl om, hvilke Michael Kors-solbriller du skal gå efter, så læs med her. Vores uddannede brillestylister giver dig her en guide til, hvilke Michael Kors-solbriller der vil passe godt til dig ud fra din ansigtsform.

Firkantet ansigt:

Et firkantet eller kvadratisk ansigt er kendetegnet ved, at din pande, dit kindben og dit kæbeparti har samme bredde. Ofte vil det resultere i tydelige kindben. En Michael Kors solbrille der passer godt til et firkantet ansigt, er Michael Kors Adrianna III 0MK2023. Den har et rundt stel, som komplimenterer dine ansigtstræk.

Ovalt ansigt:

Smal pande, høje kindben og en smal kæbe er kendetegnene ved et ovalt ansigt. Har du en oval ansigtsform, kan du bære de fleste Michael Kors-solbriller. Et populært valg er modellen Chelsea 0MK5004, som er den ideel solbrillebrille til enhver årstid.

Rundt ansigt: 

Et rundt ansigt er kendetegnet af runde kinder, en rund hage og en bred pande. Har du et rundt ansigt, skal du gå efter firkantede eller rektangulære solbriller med et kraftigt stel. Her anbefaler vi Michael kors-solbriller som modellen Michael Kors 0MK2119

Hjerteformet ansigt:

Har du et hjerteformet ansigt, har du en bred pande, høje og tydelige kindben samt en smal kæbelinje. Ligesom ved den ovale ansigtsform kan du også bære de fleste Michael Kors-solbriller. Særligt oversize-solbriller og solbriller uden tydeligt stel er gode til dig. Her er Michael Kors-modellen 0MK2024 et populært og oplagt valg.  
 

Prøv Michael Kors-solbriller i Synoptik

Kig forbi din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Michael Kors-solbriller. Du kan også prøve vores designersolbriller online her på siden ved hjælp af vores Virtual-Try-On-funktion. Se mere ved at klikke ind på de Michael Kors-solbriller, du godt kan lide. På den måde kan du se, om de Michael Kors-solbriller, der falder i din smag, passer til lige netop dit ansigt.

I Synoptik har du mulighed for at få Michael Kors-solbriller med styrke. Du skal blot bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Med avanceret optisk udstyr udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel i solen. Alt sammen med hjælp fra dine nye Michael Kors-solbriller.

Bestil tid

I din lokale Synoptik finder du også abonnementsspecialister, der kan gøre dig meget klogere på dine muligheder for at få Michael Kors solbriller med styrke på abonnement. Du lejer minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast, månedlig pris. Vil du samtidig nyde friheden ved kontaktlinser, kan du også få dem med i samme løsning.

Derudover får du et væld af eksklusive fordele, som vi skræddersyr til netop dig og dit syn. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.