Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Michael Kors solbriller

18 Resultater
Relevans

Michael Kors solbriller til damer og mænd

Michael Kors er ikke kun kendt for ekstravagante sko, ure, smykker, tøj, badetøj, parfume og briller. Mærket er især også kendt for solbriller til mænd og damer.

Designet på Michael Kors briller er fortolket på en luksuriøs og banebrydende måde, der gør mærket til et stort hit blandt alle kvalitets- og modeinteresserede.

Siden 2004 har Michael Kors designet banebrydende og unikke solbriller, som udfordrer modeverdenens normer. Michael Kors solbriller har et tidløst design og udtryk, som er præget af glamour og høj kvalitet.

Historien bag Michael Kors brandet

Michael Kors startede sin karriere som tøjdesigner, da han som femårig designede sin mors brudekjole.

Han begyndte som teenager at sælge sine designs fra sine forældres garage, som han døbte 'The Iron Butterfly'. Et navn, der tyder på, at han allerede dengang havde både de rå og feminine elementer med i hele sin tankegang.

Michael Kors er særligt kendt for at bruge industrielle elementer som nitter, kæder og skruer i sine designs, hvilket også går igen i Michael Kors solbriller til damer og mænd.

Solbriller fra Michael Kors udtrykker selvsikkerhed. De er til dig, der vil føle dig sexet og sofistikeret. Med et par Michael Kors solbriller fra det New York-baserede mærke er du garanteret solbriller, der udtrykker, at du er bevidst om din mode, og at du følger med i de nyeste solbrilletrends

Michael Kors solbriller til damer – elegant og feminint design

Er du på udkig efter et par Michael Kors solbriller til damer? Her på siden kan du se vores udvalg af Michael Kors solbriller, som du både finder online og i din lokale Synoptik.

Leder du efter Michael Kors solbriller, der er elegante med et tidløst design? Så er Michael Kors solbriller til damer det perfekte valg for dig.

Michael Kors solbriller mixer de feminine tendenser med store glas og vilde farver, samtidig med at solbrillerne giver dig et praktisk og stilfuldt udseende.

Michael Kors solbriller til din ansigtsform

Er du i tvivl om, hvilke Michael Kors solbriller du skal gå efter? Så læs med her. Vores uddannede brillestylister giver dig en guide til, hvilke Michael Kors solbriller der vil passe godt til dig ud fra din ansigtsform.

Firkantet ansigt

Et firkantet eller kvadratisk ansigt er kendetegnet ved, at din pande, dit kindben og dit kæbeparti har samme bredde. Ofte vil det resultere i tydelige kindben.

Michael Kors solbriller, der passer godt til et firkantet ansigt, er Michael Kors Adrianna III 0MK2023. Den har et rundt stel, som komplimenterer dine enkelte ansigtstræk.

Ovalt ansigt

Smal pande, høje kindben og en smal kæbe er kendetegnene ved et ovalt ansigt. Har du en oval ansigtsform, kan du bære de fleste Michael Kors solbriller.

Et populært valg er modellen Chelsea 0MK5004, som er den ideel solbrillebrille til enhver årstid.

Rundt ansigt

Et rundt ansigt er kendetegnet af runde kinder, en rund hage og en bred pande. Har du et rundt ansigt, skal du gå efter firkantede eller rektangulære solbriller med et kraftigt stel.

Her anbefaler vi Michael kors solbriller som modellen Michael Kors 0MK2119

Hjerteformet ansigt

Har du et hjerteformet ansigt, har du en bred pande, høje og tydelige kindben samt en smal kæbelinje. Ligesom ved den ovale ansigtsform kan du også bære de fleste Michael Kors solbriller.

Særligt oversize-solbriller og solbriller uden tydeligt stel er gode til dig. Her er modellen 0MK2024 et populært og oplagt valg.  

Prøv Michael Kors solbriller i Synoptik

Kig forbi din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Michael Kors solbriller. Du kan også prøve vores designersolbriller online her på siden ved hjælp af vores Virtual-Try-On-funktion.

Se mere ved at klikke ind på de Michael Kors solbriller, du godt kan lide. På den måde kan du se, om de Michael Kors solbriller, der falder i din smag, passer til lige netop dit ansigt.

Michael Kors solbriller med styrke

Et uskarpt syn er aldrig sjovt at døje med. Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til dig, kan solbriller med styrke hjælpe dig med at få alle detaljerne med i din hverdag i solen.

I Synoptik kan du få alle solbriller fra Michael Kors med styrke. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl, døjer med alderssyn eller andre synsudfordringer.

Alt det kan vores autoriserede optikere udmåle og kortlægge i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Michael Kors solbriller på abonnement

I din lokale Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan gøre dig meget klogere på dine muligheder for at få Michael Kors solbriller med styrke på abonnement.

I et All-Inclusive Abonnement™ kombinerer du dine Michael Kors solbriller med briller fra vores omfattende udvalg af alle de populære brillemærker efter behov og betaler kun en fast månedlig pris.

Har du kontaktlinser hos os eller vil opleve alle deres fantastiske fordele, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Med dine Michael Kors solbriller på abonnement får du tilmed et væld af eksklusive fordele, som vi skræddersyr til dig. Du får bl.a. nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere...

LÆS OM ABONNEMENT

Vi ta'r dit syn alvorligt.