Ray-Ban New Wayfarer solbriller

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "new wayfarer" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Ray-Ban New Wayfarer – din sikre vinder

Ray-Bans urokkelige popularitet er ikke til at tage fejl af, selvom brandet har eksisteret i mere end 85 år.

Da Ray-Ban blev etableret i 1937, var formålet i første omgang at producere solbriller til de amerikanske jægerpiloter under anden verdenskrig. Den første klassiker i form af Aviator-solbrillerne blev skabt, og de satte samtidig Ray-Ban på verdenskortet som et anerkendt solbrillebrand.

I sin lange historik har Ray-Ban gang på gang formået at designe klassiske solbriller, der er kommet for at blive. Allerede i 1950’erne blev Ray-Ban for alvor et synonym med moderigtige solbriller.

Ray-Bans moderigtige status kom især som følge modellen Ray-Ban Wayfarer, som er en af de mest populære solbriller fra Ray-Ban. Det retroklassiske udtryk, som solbrillerne er kendt for, har været en inspirationskilde til flere andre Ray-Ban solbriller. Heriblandt den nyere version Ray-Ban New Wayfarer.

Solbrilleklassikerens populære efternøler

Tro mod det oprindelige design har Ray-Ban New Wayfarer solbriller en smallere ramme og større solbrilleglas. Den største forskel på de to modeller er, at Ray-Ban Wayfarer har en skarpere vinkel i solbrillens pantoskopisk hældning, hvilket tillader mere sollys at slippe ind fra solbrillernes top.

I Ray-Ban New Wayfarer solbriller er dette fjernet. Det giver mere moderne solbriller, der dog stadig har essensen af det retro-klassiske udtryk, som de originale Wayfarer solbriller er kendte for hele verden over.

Ray-Ban New Wayfarer solbriller er en unisex model, der kan bæres af både kvinder og mænd. Den smallere ramme giver en blødere form, der samtidig sikrer en perfekt pasform og skarpt syn i solen.

Hos Synoptik finder du et omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller til både mænd og kvinder. Både online her på synoptik.dk og i din lokale Synoptik.

Ray-Ban New Wayfarer til damer

I det popkulturelle billede er Ray-Ban solbriller oftest blevet båret af mænd, men som en unisex model er Ray-Ban New Wayfarer også stilsikre solbriller til kvinder.

Det karakteristiske design med brede brillestænger indrammer dit ansigt på smuk vis. Dyrk kontrasterne, og bær eksempelvis de populære New Wayfarer 710 med en florlet skjorte og hvide kitten heels.

Med et stort udvalg af solbriller til kvinder fra alle de førende designmærker er du sikker på at finde solbriller hos Synoptik, der passer til din personlige stil, din personlighed og din unikke ansigtsform.

Find inspiration fra sæsonens solbrilletendenser, der byder på retroformer, markante stel og farverige solbrilleglas til alle dine behov.

Ray-Ban New Wayfarer til herrer

Hos Synoptik har vi et bredt sortiment af solbriller til herrer. Ønsker du tidløse solbriller, som du kan bære år efter år, er Ray-Ban New Wayfarer til herrer et tidløst valg. Solbrillerne er en nyfortolkning til den ikoniske Wayfarer model, som selveste Bob Dylan og medlemmer af The Beatles bar.

New Wayfarer solbriller er en af de mere maskuline solbriller fra Ray-Ban. Det mere brede brillestel findes i farverne sort og et skildpaddeplettet mønster.

Dit bedste valg af glas til dine Ray-Ban New Wayfarer solbriller afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge dine solbriller til. Kig blot forbi din lokale Synoptik, og få eksperthjælp af vores glasspecialister til at finde den glasfarve til dine New Wayfarer, der matcher dine behov.

New Wayfarer med UV-beskyttelse

For mange er solbriller det perfekte tilbehør, når solen kigger frem. Solbriller er ikke blot en måde at udtrykke din personlige stil. Solbriller er også et effektivt middel til at beskytte dine øjne mod solens usunde UV-stråler, der kan påvirke dine øjnes sundhed. I hvert fald hvis de har den rette UV-beskyttelse.

Køber du Ray-Ban New Wayfarer solbriller i Synoptik, skal du ikke bekymre dig om dine øjnes ve og vel i solen. Alle New Wayfarer solbriller fra vores udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Hvis solen er særlig intens, kan du med fordel vælge solbriller med polariserede glas. De polariserede glas fjerner bl.a. solens refleksioner og genskær. Det sikrer bl.a., at du ikke bliver blændet, når du nyder solen. Mere effektivt end nogen andre solbrilleglas.

Bruger du din fritid på fiskeri, skisport eller cykling, er polariserede solbrilleglas især ideelle, da UV-intensiteten altid er stærkere her.

New Wayfarer med styrke

Det er ikke kun solens skarpe stråler, der kan være en udfordring for at se skarpt på solrige dage. Bruger du briller eller kontaktlinser til hverdag, er et par solbriller uden styrke ikke til megen hjælp.

I Synoptik kan du få solbriller med styrke, der giver dig et lige så skarpt syn, som du nyder normalt med dine briller eller kontaktlinser. Du kan naturligvis også få New Wayfarer med styrke. Uanset om du bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Hvis du ønsker at stille skarpt i solen med Ray-Ban New Wayfarer med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid i dag, og kom godt i gang.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt