Kontaktlinsetjek og -kontrol

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke er lige så skarpt, som det plejer at være.

I vores grundige kontaktlinsetjek sørger vores autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister for at registrere alle eventuelle små forandringer i dine øjne.

Ved at gå til regelmæssige linsekontroller – minimum en gang hvert år, som Sundhedsstyrelsen anbefaler – kan vores eksperter følge udviklingen i dine øjne og ændre styrken i dine kontaktlinser, så du bl.a. ikke skal anstrenge dine øjne for at stille skarpt.

BESTIL TID TIL ET KONTAKTLINSETJEK

Oplev vores ekspertise i et kontaktlinsetjek

Det kræver stor ekspertise at undersøge, om du og dine kontaktlinser er det perfekte match.

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister, der står klar til at sørge for, at du har gode forudsætninger for at opleve et skarpt syn og optimal øjensundhed med dine kontaktlinser.

BESTIL TID TIL ET KONTAKTLINSETJEK

Se bort fra prisen med dine abonnementsfordele

Er du kontaktlinseabonnent i Synoptik, skal du ikke tænke på den normale pris for et kontaktlisetjek. Det er med i din månedlige abonnementspris. Ligesom et væld af andre eksklusive fordele, som du kan læse mere om lige her.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt