Tilpas løbende dit kontaktlinse abonnement til dine behov

Er du begyndt at gå mere med briller? Er det lidt uskarpt, når du læser eller ser genstande tæt på? Føler du, at dine øjne er tørre? Har du et overskudslager af kontaktlinser derhjemme? Eller er du et sted i livet, hvor økonomien er lidt udfordret?

Uanset din situation kan du til hver en tid tilpasse dit kontaktlinse abonnement til dine aktuelle behov og ønsker. Nyd din fulde fleksibilitet.

FIND DIT ABONNEMENT

Få vores store ekspertise med i prisen

Du har krav på et skarpt og afslappet syn, der passer til dine behov. Og det begynder med en Synsprøve med sundhedstjek, der giver et komplet billede af din synsfunktion.

Med et kontaktlinse abonnement kan du tilmed nyde vores ekspertise: Lige så meget som du har lyst til. Det er nemlig inkluderet i dit kontaktlinse abonnement.

En Udvidet Synsprøve lever op til strenge krav om avanceret optisk udstyr, målinger og rutiner – og vores autoriserede optikerne er altid ajour med den nyeste ekspertviden om syn og øjensundhed.

BESTIL TID I DAG

Kontaktlinser med briller og solbriller på abonnement

I Synoptik behøver du ikke at vælge mellem kontaktlinser, briller og solbriller med styrke. Du kan få det hele på Abonnement. Så har du altid dit bedste syn. Og tilmed til en fast månedlig pris.

Du skal kun tænke på din faste månedlige pris. Resten er all-inclusive. Skræddersyet til dig og dit syn af vores abonnementsspecialister.

LÆS MERE

Hør om dine eksklusive fordele i din butik

I din lokale Synoptik står vores eksperter klar til at rådgive dig om de bedste kontaktlinser og dit bedste valg af dit nye kontaktlinse abonnement.

I butikken kan du komme godt i gang med at opleve fordelene ved kontaktlinser og alle dine eksklusive abonnementsfordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt