Tilpas løbende dit abonnement til dine behov

Er du begyndt at gå mere med briller? Er det lidt uskarpt, når du læser eller ser ting tæt på? Føler du, at dine øjne er tørre? Har du et overskudslager af kontaktlinser derhjemme? Tager du dem ud om aftenen, fordi du ikke kan bære dem hele dagen? Eller er du et sted i livet, hvor økonomien er lidt udfordret?

Uanset din situation kan du til hver en tid tilpasse dit kontaktabonnement til dine aktuelle behov og ønsker. Nyd din fulde fleksibilitet.

FIND DIT ABONNEMENT

Få vores store ekspertise med i prisen

Du har krav på et skarpt og afslappet syn, der passer til dine behov. Og det begynder med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, der giver et komplet billede af din synsfunktion. Og som kontaktlinseabonnement kan du tilmed nyde vores ekspertise, lige så meget som du har lyst til. Det er nemlig inkluderet i dit kontaktlinseabonnement.

En Udvidet Synsprøve lever op til strenge krav om avanceret optisk udstyr, målinger og rutiner – og vores autoriserede optikerne er altid ajour med den nyeste ekspertviden. Alt sammen for at sikre dig dit bedste syn i din hverdag.

BESTIL TID

Kombiner kontaktlinser med briller og solbriller
i et All-Inclusive™ Abonnement

I Synoptik behøver du ikke at vælge mellem kontaktlinser, briller og solbriller med styrke. Du kan kombinere det hele i et og samme All-Inclusive™ Abonnement. Så har du altid dit bedste syn. Og tilmed til en fast månedlig pris.

Du skal kun tænke på din faste månedlige pris. Resten er all-inclusive. Skræddersyet til dig og dit syn af vores abonnementsspecialister.

LÆS MERE

Hør om dine eksklusive fordele hos vores abonnementsspecialister

I din lokale Synoptik står vores abonnementsspecialister klar til at rådgive dig om dit valg af det bedste kontaktlinseabonnement og skræddersy et væld af eksklusive fordele - med udgangspunkt i dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Alt sammen for at give dig større frihed, fleksibilitet og et skarpere syn.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.