Arnette solbriller

11 Resultater
Relevans

Arnette solbriller – ungdommeligt amerikansk design

USA er kendt for flere ikoniske brille- og solbrillemærker. Blandt andet Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger og mange flere, som har præsenteret utallige populære solbriller.

Mærket Arnette er endnu et i rækken, der over de sidste årtier har positioneret sig som et førende solbrillemærke, som konstant er orienteret mod sæsonens aktuelle solbrilletrends og formår at tiltrække opmærksomhed fra modeinteresserede verden over.

Arnette er inkluderende og målrettet. Og har én mission: at samle nutidens unge og mangfoldige generation, der vil være fri til at udtrykke individualitet med en alsidig og kreativ stil.

En stil, som Arnette solbriller omfavner med perfektion.

Arnette solbriller til damer og herrer

Arnette solbriller henvender sig til unge mennesker mellem 16 år og 24 år. Og til dig, der er drevet af en lyst til at eksperimentere med din stil og udtrykke din passion for mode.

Solbriller fra Arnette appellerer til både damer og herrer. Fælles for målgrupperne er behovet for og lysten til at skille sig ud. Modellerne har en ungdommelig attitude med designs, der hylder diversitet.

Den nye kollektion med Arnette solbriller til damer og herrer indeholder sorte solbriller, firkantede solbriller og modeller med glasfarver. Det lader dig med andre udtrykke præcis, hvad du vil.

En stil med inspiration i surfing og skating

Arnette har eksisteret siden 1992 og vandt på rekordtid stor popularitet.

Solbrillerne er kendetegnet ved at have en street style, og Arnette har meget til fælles med mærker som Vans og Stüssy, der også formår at kombinere surfing- og skatingstilen.

Solbriller fra Arnette byder på alt fra tidløse til mere eksperimenterende og innovative modeller, som lader dig finde dit sande, kreative og ungdommelige jeg.

Med Arnette solbriller kan du samtidig være sikker på optimal øjenbeskyttelse i solens UV-stråler, som kan påvirke dine øjnes sundhed. Alle solbriller fra Arnette yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Bæredygtige solbriller fra Arnette

Flere og flere kendte modehuse har et fokus på at gøre en forskel for miljøet i den verden, vi alle har så kær.

Arnette er et af de mange solbrillemærker, der har præsenteret solbrillekollektioner, som indeholder bæredygtige materialer.

Alle solbriller fra Arnette er produceret af biobaseret plastik. Ligesom de er pakket og udleveres i bæredygtige poser, der er produceret af genanvendte og genanvendelige materialer.

Du kan altså være med til at gøre en forskel for miljøet. Selv når du vælger solbriller. Det sikrer det populære solbrillemærke Arnette.

Køb Arnette solbriller i Synoptik

I din lokale Synoptik og online på synoptik.dk finder du designersolbriller fra Arnette, som kan hjælpe dig med at opleve større synskomfort i solen. Alt imens du passer på dine øjne i solen og nyder et moderigtigt udseende.

Gå på opdagelse i butikken eller her på siden, og køb dine nye Arnette solbriller. Tilmed til skarpe priser, som er en endnu en af kendetegnene ved Arnette solbriller.

Få Arnette solbriller med styrke

Bruger du briller til daglig og ønsker at se lige så skarpt, som du gør normalt? Så er solbriller med styrke en fordel.

Hvis du ønsker Arnette solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Er du nærsynet eller langsynet? Eller har du bygningsfejl eller blot nået en alder, hvor du oplever aldersbetingede synsforandringer?

Arnette solbriller med styrke kan korrigere for alle synsfejl.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt