Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban Clubmaster solbriller

1 Resultater
Relevans
23%
Du har set 1 af 1 produkter

Ray-Ban Clubmaster – ikoniske Ray-Ban solbriller

Som et af verdens førende solbrillebrands har Ray-Ban populære kvalitetssolbriller til enhver pasform og stil. Ray-Ban Clubmaster er klassiske og unisex solbriller, der er båret af både mænd og kvinder i mange årtier.

Samtidig yder solbrillerne 100% UV-beskyttelse og beskytter af den årsag dine øjne optimalt mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Solbrillerne er kendte for deres genkendelige browline stil, der er en perfekt blanding af klassisk og afslappet. Med den første lancering af browline briller i 1940’erne har solbrillerne en lang, rig og stolt historie.

En historisk solbrillemodel

Ray-Ban Clubmaster er ikoniske solbriller, der har rødder helt tilbage til 1940’erne. Clubmaster er en browline solbrille, som er karakteriseret ved, at den øverste del af brillerammen er markant bredere end den nederste del.

Oprindeligt blev browline briller produceret ud fra, at du som bærer kunne skifte den øverste ramme ud, ligesom det var muligt at ændre størrelsen, pasformen og farven på stellet.

Browline briller blev en stor succes efter den første lancering af modellen i 1947. Samtidig havde modellen stor indflydelse på brilleindustrien i mange år frem. I 1960’erne var Ray-Ban et anerkendt brand indenfor solbriller, og mærket var dermed også en af de bedste producenter af briller i browlinestilen.

Ray-Ban Clubmaster store gennembrud i 1980'erne

I 1980’erne blev Clubmaster for alvor populære Ray-Ban solbriller. Det skyldtes især, at Bruce Willis bar solbrillerne i filmen ’Moonlighting’.

Modeindustrien adopterede det hurtigt, og salget af Clubmaster solbriller steg voldsomt. Med deres tonede glas har Clubmaster solbriller et udtryk, der emmer af retro. De er klassiske, og de er i dag en af Ray-Bans mest populære solbriller.

Med Ray-Bans omfattende udvalg af tidløse solbriller er du altid garanteret at kunne finde solbriller, der passer til dit ansigt og din unikke ansigtsform. Dine muligheder er mange ved at vælge Ray-Ban solbriller.

Ray-Ban Clubmaster til herrer og damer

Flere af Ray-Bans solbriller er unisex og kan altså bruges af både mænd og kvinder. Blandt de mest populære unisex modeller er Clubmaster solbriller.

Takket være Ray-Bans evige finger på pulsen og konstante overensstemmelse med brillemoden findes modellen i flere moderigtige variationer.

Find de rette Ray-Ban Clubmaster solbriller

Med deres tidløse design har du med Clubmaster moderigtige Ray-Ban solbriller, der kan bæres i mange år. I og med at modellen findes i forskellige kombinationer, kan du finde et par, der passer til din personlige stil og din unikke ansigtsform.

Hos Synoptik har vi Clubmaster solbriller med forskellige farvede solbrilleglas og stel. Stelfarverne findes i alt fra sort til vintage og marmor, ligesom solbrillestellet kan fås med firkantede og rektangulære glas, der kan variere i farve.

I Synoptik kan du med sikkerhed finde solbriller, der passer til dig og din stil. Vi har et omfattende udvalg solbriller fra alle de kendte designermærker, som har speciale i at få mest frem i dit udseende i solen.

Du finder solbriller til både damer og herrer, og alle er CE-mærkede og med UV-beskyttelse for at sikre dig optimal øjenbeskyttelse i solen.

Clubmaster solbrillestel

Ofte tiltaler de mere dekorative stel kvinder, der vil tilføje noget ekstra til deres stil. De mere diskrete designs er populære blandt mænd, der ønsker at bruge solbriller som et klassisk tilbehør til deres udtryk.

Med en tynd neutral, sølv- eller guldkant sammen de tonede glas har Ray-Ban Clubmaster et raffineret design, som passer til alle, der vil have et par elegante og karakteristiske solbriller.

Ray-Ban Clubmaster med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, kan du med fordel vælge Ray-Ban Clubmaster solbriller med styrke. Så er du sikker på, at du kan stille skarpt og bl.a. ikke bliver blændet, når du kører i bil eller cykler. Solbriller med den rette kvalitet og synsstyrke garanterer, at du ser klart og kan få alle dit livs værdifulde øjeblikke med.

I Synoptik kan du få alle vores Clubmaster solbriller med din synsstyrke. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre mulige synsudfordringer.

Alt det kan vores autoriserede optikere kortlægge i en Synsprøve med sundhedstjek, som også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig for mulige tegn på alt fra grå stær til grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk, eventuelle øjenproblemer og meget mere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Polariserede solbriller

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af polariserede solbriller fra Ray-Ban, der beskytter dine øjne bedre end nogen andre solbriller. Med polariserede solbriller afbøjes solens stråler effektivt, og de fjerner bl.a. både refleksioner og genskær fra våde overflader.

Hvis du f.eks. kan lide at fiske, sejle, stå på ski eller cykle, er Ray-Ban Clubmaster med polariserede glas derfor ideelle. Især fordi solen altid er mere intens i vandet, i sneen eller på våde og glatte veje.

UV-beskyttelse i Clubmaster solbriller

For mange er de varme sommermåneder ensbetydende med timevis af aktiviteter i solen. Af gode grunde. Selvom de varme stråler er dejlige, er solens UV-lys hård kost for dine øjne og den sarte hud omkring dem.

Ligesom vi beskytter kroppen med solcreme, er det vigtigt, at vi også beskytter vores øjne. Af den årsag finder du kun CE-mærkede solbriller med 100% UV-beskyttelse. Det garanterer dig, at du oplever optimal øjenbeskyttelse, når du vælger solbriller i Synoptik.

Er du kontaktlinseabonnent i Synoptik, kan du altid nyde hele 25% rabat på solbriller fra de kendte designermærker. Uanset om du vælger solbriller med eller uden styrke.  

Læs om alle dine fordele her, eller hør mere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik allerede i dag.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.