Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Hugo Boss solbriller

17 Resultater
Sortér efter
Relevans

Hugo Boss - tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk designermærke, der leverer gennemførte designs og produkter af den bedste kvalitet på samlebånd.

Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er bl.a. kendt for sine velduftende parfumer, tøj, briller og ikke mindst solbriller. Fællesnævneren er høje standarder. Især hvad angår kvalitet, design og håndværk, der gennemsyrer samtlige kollektioner fra det tyske designermærke, som altid formår at forene sæsonens trends og tendenser med kvalitet og unikke designs.

Hugo Boss-solbriller har alt det, der er vigtigt, hvis du vil udtrykke dig stilsikkert og trendy som mand. Solbrillerne byder på alt fra klassiske til elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder. Designet er altid underspillet og rent, og materialerne er valgt med stor omhu. Alt er velovervejet, og alt er perfekt. For det er netop det, der karakteriserer solbriller fra Hugo Boss: Perfektionisme. Tysk perfektionisme.

Boss solbriller til mænd

Hugo Boss har perfektioneret solbrillen til den moderne mand. I 2021 solbrillekollektion er der et skarpt fokus på et rent og minimalistisk look. Modebrandet har i flere år fokuseret på at skabe et rent, minimalistisk og tidløst snit til den moderne mand. Det er bl.a. derfor, at mange mænd kigger mod Hugo Boss, når de skal købe jakkesæt og lignende. Her får de en god kvalitet fra et brand, der løbende har udviklet på sine produkter.

Samme princip gør sig gældende for Hugo Boss-solbriller. De passer til den stilede, moderne mand, der hviler i sig selv, og som værdsætter kvalitet.

Hugo Boss manden

Fordi brandet i flere år har været associeret med stilige mænd i jakkesæt, er Hugo Boss også blevet synonym med vores billede af den casual forretningsmand. Hugo Boss har da også taget skridtet videre i forhold til at positionere sig selv som det foretrukne brand for moderne mænd, der har styr på stilen. Hugo Boss har indgået samarbejde med Chris Hemsworth, som nu er global ambassadør for brandet. Med dette samarbejde vil Hugo Boss markedsføre sig selv som et luksusbrand til den moderne mand, der er selvsikker, autentisk og jordnær.

Disse tre ord er dem, der kan bruges til at beskrive 2021-solbrillekollektion. Hos Hugo Boss finder du ikke solbriller, der ’larmer’ for meget. Mærket er gået systematisk til værks og lader de simple stel og den mørkneutrale farvepalette diktere de innovative, men samtidig klassiske designs. Solbriller fra Hugo Boss passer altså godt til manden, der bruger sine solbriller til at understøtte sin stil, uden at de fjerner fokus. Det er en forfinet balance, der er fundet mellem eksklusivitet og tilgængelighed. Med et par Boss solbriller vil du tilføre dit look klasse og luksus. Og tilmed til en rimelig pris.

Prøv et par Hugo Boss-solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Hugo Boss-solbriller, eller prøv et par online via vores Virtual-Try-On-funktion. Her får du et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Hos Synoptik er det altid muligt at få lige præcis dine styrker i dine nye Hugo Boss-solbriller. Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og oplev vores store ekspertise om dit syn. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker. Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller fra Hugo Boss, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Hugo Boss-solbriller.

BESTIL TID

Få Hugo Boss solbriller med styrke på abonnement

Lyder Hugo Boss solbriller med styrke på abonnement som noget for dig? I Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et fleksibelt All-Inclusive™ Abonnement til netop dig og dit syn. Du lejer minimum 2 par briller eller solbriller med styrke. F.eks. Hugo Boss solbriller med styrke. Og bruger du kontaktlinser, kan du få dem med i samme løsning med dine Hugo Boss-solbriller på abonnement.

Udover briller og solbriller med styrke efter behov får du et væld af eksklusive fordele, som giver dig større tryghed i din hverdag. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere. Alt sammen inkluderet i din faste, månedlige leje.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.