Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Hugo Boss solbriller

6 Resultater
Relevans

Hugo Boss solbriller – tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk designermærke, der har introduceret gennemførte designs og produkter af den bedste kvalitet på samlebånd.

Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er bl.a. kendt for velduftende parfumer, populære briller og ikke mindst Boss solbriller.

Fællesnævneren er høje standarder. Især hvad angår kvalitet, design og håndværk, der altid er et særligt fokusområde for Hugo Boss, som igen i år på overlegen vis forener sæsonens trends inden for ny solbrillemode med kvalitet og unikke designs.

Hugo Boss solbriller har alt det, der er vigtigt, hvis du vil udtrykke dig stilsikkert og trendy som mand. Solbrillerne byder på alt fra klassiske til elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder.

Designet på Hugo Boss solbriller er underspillet og rent, og materialerne er valgt med omhu. Som altid.

Eksempelvis modellen Hugo Boss BOSS1045/S R81, der henter inspiration i den populære pilotsolbrilleform. Modellens enkle stelformer og kvalitetsmaterialer med behageligt metal viser, hvad Hugo Boss solbriller er: Perfekte til den moderne og klassiske mand.

Hugo Boss solbriller til mænd

Hugo Boss har perfektioneret sine Hugo Boss solbriller til den moderne mand. I 2022 solbrillekollektionen er der et skarpt fokus på et rent og minimalistisk udtryk.

Eksemplerne er mange. Lige fra modellen Hugo Boss HUB0561NS 003 til modellen Hugo Boss BOSS1127S 807, der med mørke nuancer og graduerede glas sikrer dig et stilfuldt, tidløst udseende og et komfortabelt syn i solen.

Modebrandet har i flere år fokuseret på at skabe et rent og tidløst snit til mænd, der vil udtrykke sig på vegne af den nyeste solbrillemode. Det er bl.a. derfor, at mange mænd kigger mod Hugo Boss. Her får de kvalitet fra et brand, der har autoritet i modebranchen og løbende udvikler på sine produkter.

Samme princip gør sig gældende for Hugo Boss solbriller. De passer til dig, der hviler i dig selv, og som værdsætter kvalitet.

Det klassiske design betyder samtidig, at solbrillerne kan bruges ved alle lejligheder. Uanset du bruger solbrillerne på vej til arbejde eller på golfbanen.

Altid UV-beskyttelse

Solen udstråler usundt UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed. I hvert fald hvis dine øjne ikke er optimalt beskyttet.

Uanset hvilke herresolbriller fra Hugo Boss du ønsker, kan du være sikker på at nyde 100% UV-beskyttelse. På den måde behøver du ikke at være bekymret for solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Hugo Boss manden

I og med at brandet i flere år har været associeret med herrer i jakkesæt, er Hugo Boss også et synonym med vores billede af en casual forretningsmand.

Hugo Boss har taget skridtet videre i forhold til at positionere sig selv som det foretrukne brand for moderne mænd. Boss har indgået samarbejde med skuespilleren Chris Hemsworth, som nu er en global ambassadør for brandet.

Med samarbejdet vil Hugo Boss markedsføre sig selv som et luksusbrand til den moderne mand, der er selvsikker, autentisk og jordnær.

Netop disse tre værdier kan bruges til at beskrive Hugo Boss' solbrillekollektion for 2022. Hos Hugo Boss finder du ikke solbriller, der ’larmer’ for meget. Mærket er gået systematisk til værks og lader de simple stel og den mørkneutrale farvepalette diktere de innovative, men samtidig klassiske designs med glasfarver, der har forskellige fordele.

Solbriller fra Hugo Boss passer altså godt til mænd, der bruger solbriller til at understøtte sin stil, uden at de fjerner fokus. Det er en forfinet balance, der er fundet mellem eksklusivitet og tilgængelighed.

De rette Hugo Boss solbriller til herrer

I overensstemmelse med det stilrene snit, der kendetegner Hugo Boss, er brandets solbriller designet i to klassiske stelformer.

Firkantede Hugo Boss solbriller

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk har vi et bredt udvalg af Hugo Boss firkantede solbriller til mænd. Hvis du har et rundt eller aflangt ansigt, vil disse solbriller klæde dig særligt godt.

De firkantede solbriller har været populære siden 1960’erne og kan stadig ikke undgås i modebilledet. I 2022 er de smallere modeller, der har referencer til 90’erne, blevet populære. Du får derfor både klassiske og moderne solbriller, når du køber firkantede solbriller fra Hugo Boss.

Hugo Boss pilotsolbriller

Flere populære solbrillemærker har markeret sig med pilotsolbriller til mænd, som Ray-Ban oprindelig introducerede.

Hugo Boss har naturligvis også designet pilotformede solbriller til mænd. Den tidløse model er kendetegnet ved at have en dobbelt bro, der forstærker det klassiske udseende.

For at solbrillerne harmonerer bedst muligt med dine individuelle ansigtstræk, kan du med fordel være opmærksom på, at solbrillens øverste kant ikke dækker for meget for dine øjenbryn, når du vælger disse solbriller.

Hugo Boss solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig, og ønsker du at nyde et lige så skarpt syn på de solrige dage, som du gør normalt? Så er solbriller med styrke ideelle til dig.

I Synoptik kan du få Hugo Boss solbriller med din præcise synsstyrke. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andet. Hugo Boss solbriller med styrke sørger for, at du ikke går glip af noget i solen.

Din præcise styrke og meget mere kortlægger vores autoriserede optikere i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få Hugo Boss solbriller på abonnement

Lyder Hugo Boss solbriller med styrke på abonnement som noget for dig? I Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et Brilleabonnement All-Inclusive™ til dig og dine synsbehov i din hverdag.

I et brilleabonnement med Hugo Boss solbriller kombinerer du dine Hugo Boss solbriller med andre briller fra vores omfattende udvalg til en fast månedlig pris. Og har du kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme løsning med dine Hugo Boss solbriller på abonnement.

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov får du et væld af eksklusive fordele, som giver dig endnu større tryghed i din hverdag.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.