Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Hugo Boss solbriller

11 Resultater
Sortér efter
Relevans

Hugo Boss – tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk designermærke, der leverer gennemførte designs og produkter af den bedste kvalitet på samlebånd.

Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er blandt andet kendt for sine velduftende parfumer, tøj, briller og ikke mindst solbriller. Fællesnævneren er høje standarder. Især hvad angår kvalitet, design og håndværk – og specielt inden for solbriller, hvor det gennemsyrer samtlige kollektioner fra det tyske designermærke, der har været anerkendt siden sin spæde start.

Hugo Boss-solbriller har alt det, der er vigtigt, hvis du vil udtrykke dig stilsikkert. Brillerne byder på alt fra klassiske til elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder. Designet er underspillet og rent, og materialet er valgt med stor omhu. Alt er velovervejet, og alt er perfekt. For det er netop det, der karakteriserer Hugo Boss: Perfektionisme.

 

Prøv et par Hugo Boss-solbriller i Synoptik

Kig ind i Synoptik, hvis du vil prøve et par Hugo Boss-solbriller, eller prøv et par online via vores Virtual-Try-On-funktion, som giver dig et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Hos Synoptik er det altid muligt at få styrke i dine solbriller. Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du vil være sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID