Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Hugo Boss solbriller

13 Resultater
Sortér efter
Relevans

Hugo Boss solbriller - tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk designermærke, der leverer gennemførte designs og produkter af den bedste kvalitet på samlebånd. Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er bl.a. kendt for sine velduftende parfumer, populære kvalitetsbriller og ikke mindst ekstravagante Boss solbriller.

Fællesnævneren er høje standarder. Især hvad angår kvalitet, design og håndværk, der altid er et særligt fokusområde for det tyske designermærke, som igen i år på overlegen vis forener sæsonens trends inden for ny solbrillemode med kvalitet og unikke designs.

Hugo Boss solbriller har alt det, der er vigtigt, hvis du vil udtrykke dig stilsikkert og trendy som mand. Solbrillerne byder på alt fra klassiske til elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder.

Designet er underspillet og rent, og materialerne er valgt med omhu. Eksempelvis modellen Hugo Boss BOSS1045/S R81, der henter inspiration i den populære pilotsolbrilleform. Modellens enkle stelform og kvalitetsmaterialer med behageligt metal viser samtidig, hvad Hugo Boss solbriller er: Perfekte til den moderne og klassiske mand.

Boss solbriller til mænd

Hugo Boss har perfektioneret sine Hugo Boss solbriller til den moderne mand. I 2022 solbrillekollektion er der et skarpt fokus på et rent og minimalistisk look.

Eksemplerne er mange. Lige fra modellen Hugo Boss HUB0561NS 003 til modellen Hugo Boss BOSS1127S 807, der med mørke nuancer og graduerede glas sikrer dig et stilfuldt, tidløst udseende og et komfortabelt syn i solen.

Modebrandet har i flere år fokuseret på at skabe et rent og tidløst snit til mænd, der vil udtrykke sig på vegne af den nyeste solbrillemode. Det er bl.a. derfor, at mange mænd kigger mod Hugo Boss, når de f.eks. skal købe jakkesæt eller lignende. Her får de god kvalitet fra et brand, der har autoritet i modebranchen og løbende udvikler på dine produkter.

Samme princip gør sig gældende for Hugo Boss solbriller. De passer til dig, der hviler i sig selv, og som værdsætter kvalitet.

Hugo Boss manden

I og med at brandet i flere år har været associeret med stilige mænd i jakkesæt, er Hugo Boss også blevet synonym med vores billede af en casual forretningsmand.Hugo Boss har da også taget skridtet videre i forhold til at positionere sig selv som det foretrukne brand for moderne mænd, der har styr på stilen. Hugo Boss har indgået samarbejde med Chris Hemsworth, som nu er en global ambassadør for brandet.

Med samarbejdet vil Hugo Boss markedsføre sig selv som et luksusbrand til den moderne mand, der er selvsikker, autentisk og jordnær.

Disse tre ord er dem, der kan bruges til at beskrive Hugo Boss' solbrillekollektion for 2022. Hos Hugo Boss finder du ikke solbriller, der ’larmer’ for meget. Mærket er gået systematisk til værks og lader de simple stel og den mørkneutrale farvepalette diktere de innovative, men samtidig klassiske designs med glasfarver, der har forskellige fordele.

Solbriller fra Hugo Boss passer altså godt til manden, der bruger sine solbriller til at understøtte sin stil, uden at de fjerner fokus. Det er en forfinet balance, der er fundet mellem eksklusivitet og tilgængelighed.

Med et par Boss solbriller vil du tilføre dit look klasse og luksus. Og tilmed til en rimelig pris.

Oplev Hugo Boss solbriller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, hvis du vil prøve et par Hugo Boss solbriller, eller prøv et par online via vores Virtual-Try-On-funktion. Her får du et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt, din ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker at stille skarpt i din hverdag, vil du blive glad for Hugo Boss solbriller med styrke. I Synoptik kan du få Hugo Boss solbriller med lige præcis din synsstyrke. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede synsudfordringer som alderssyn.

Din præcise synsstyrke og meget mere kan vores autoriserede optikere kortlægge i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få Hugo Boss solbriller med styrke på abonnement

Lyder Hugo Boss solbriller med styrke på abonnement som noget for dig? I Synoptik finder du abonnementsspecialister, der kan skræddersy et fleksibelt All-Inclusive™ Abonnement til netop dig, dit syn og dine behov i din hverdag.

I et brilleabonnement med Hugo Boss solbriller kombinerer du dine Hugo Boss solbriller med andre briller fra vores omfattende udvalg til en fast månedlig pris. Og har du kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme løsning med dine Hugo Boss solbriller på abonnement.

Udover briller, Hugo Boss solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov får du et væld af eksklusive fordele, som giver dig større tryghed i din hverdag.Du får bl.a. altid nye solbrilleglas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere.

Alt sammen inkluderet i din faste månedlige pris, som kommer alle dine uforudsete udgifter til livs.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.