Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Kenzo solbriller

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

KENZO-solbriller – til den kreative og modige

Kreativt, ungdommeligt, urbant, excentrisk og frækt.

Det er blandt andet noget af det, der er kendetegnene for det populære mærke KENZO, som har taget modeverden med storm. Det er nu et af de største hits blandt modebevidste mennesker – ikke kun hvad angår tøj, men også lækre solbriller.

KENZO formår at videreføre sin karakteristiske, modige og kreative stil i solbrillerne, som gør dem til et oplagt valg for dig, der ligesom KENZO vil bryde med alt, hvad der hedder ”normalt”.

KENZO blev stiftet i Paris i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada. Det har fra sin spæde start hyldet forskellighed og været trendsættende i alt fra tøjdesign til solbriller, hvor kreative designs, særprægede former og høj kvalitet er et gennemgående tema. KENZO-solbriller emmer af selvtillid og er skræddersyet dig, der er modeorienteret og tør at prøve kræfter med det kreative.

Prøv KENZO-solbriller hos Synoptik

Skal KENZO hjælpe dig med at gøre dit udseende mere kreativt og modigt?

Køb online på Synoptik.dk, eller kig ind i Synoptik, hvor du kan prøve solbriller fra KENZO eller bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek, hvis du har brug for solbriller med styrke og ønsker vores faglige råd med på vejen.

BESTIL TID