Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Fri retur online - køb trygt i dag og byt helt frem til 31.01.23

Kenzo solbriller

7 Resultater
Relevans

KENZO solbriller – til den kreative og modige

Kreativt, ungdommeligt, urbant, excentrisk og frækt. Det er bl.a. noget af det, der er kendetegnene for det populære mærke KENZO, som har taget modeverdenen med storm. Og ufortrødent fortsætter med at gøre det. KENZO er nu et af de største hits blandt modebevidste mennesker. Ikke kun hvad angår tøj, men i særdeleshed også lækre KENZO briller og KENZO solbriller.

KENZO solbriller er til dig, der ikke vil være ligesom alle andre. De er til dig, der er kreativ og vil eksperimentere dig igennem din hverdag i solen. Det er især KENZOs evne til at afspejle sæsonens trends og tendenser, som er med til at gøre KENZO så toneangivende i modebilledet. Uanset hvor i verden du går, vil du med stor sandsynlighed støde på personer, der går klædt med solbriller fra KENZO. Og ser du andre kreative briller i gadebilledet eller i nattelivet, henter de meget vel inspiration i KENZOs fortryllende univers.

Er du til det atypiske og eksperimenterende, er KENZO solbriller lige noget for dig. KENZO formår nemlig at videreføre sin karakteristiske, modige og kreative stil i den nye solbrillekollektion. Det gør solbrillerne til et ideelt valg for dig, der ligesom KENZO vil bryde med de gængse modekonventioner.

Kreativitet og kvalitet fra den spæde start

KENZO blev stiftet i Paris i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada. Mærket har fra sin spæde start hyldet forskellighed og været trendsættende i alt fra tøjdesign til solbriller, hvor kreative designs, særprægede former og høj kvalitet er et gennemgående tema. KENZO solbriller emmer af selvtillid og er henvendt til dig, der er modeorienteret og tør at prøve kræfter med det kreative.

Det er ikke kun særprægede former og kreative designs, der har gjort KENZO til et så populært mærke verden over. Det er især også den kvalitet, der gennemsyrer alle KENZO solbriller. Alle solbriller fra KENZO i vores store udvalg yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte dig mod solens UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed. I hvert fald uden den rette UV-beskyttelse i dine solbriller.

Prøv KENZO solbriller i Synoptik

Skal KENZO hjælpe dig med at gøre dit udseende mere kreativt og modigt og samtidig beskytte dine øjne optimalt mod solens usunde UV-lys? Så gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af KENZO solbriller online her på synoptik.dk eller i din lokale Synoptik.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker KENZO solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, som dine KENZO solbriller med styrke skal korrigere for.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.