Giorgio Armani solbriller

24 Resultater
Relevans

Find Giorgio Armani solbriller hos Synoptik

Giorgio Armani er ensbetydende med italiensk elegance og design. Den italienske modedesigner skabte det ikoniske luksusbrand af samme navn tilbage i 1975, hvor det især blev kendt for sine sofikerede jakkesæt til kvinder og mænd.

Siden da er modeimperiet ekspanderet og indeholder alt fra tøj, makeup, parfume og ikke mindst briller og solbriller.

Solbriller fra Giorgio Armani er kendt for deres høje kvalitet og tidløse design. Når du køber Giorgio Armani solbriller i din lokale Synoptik eller online på synoptik.dk, er det en investering for mange år frem, da solbrillerne ikke går af mode.

Sofikerede solbriller fra Giorgio Armani

Leder du efter klassiske, men samtidig sofikerede solbriller, er Giorgio Armani dit ideelle bud. Hvert kreativt design, som Giorgio Armani skaber, efterlader et stort indtryk. Hans solbriller er ingen undtagelse.

Giorgio Armanis designsignatur omfatter rene linjer, gennemdyrket elegance og opmærksomhed på de enkelte detaljer. Med solbriller fra Giorgio Armani får du derfor upåklageligt håndværk, der samtidig yder 100% UV-beskyttelse. Du kan dermed både se stilrigtig ud, mens du skærmer øjnene mod solens usunde UV-lys.

Giorgio Armani solbriller til damer

Hos Synoptik har vi et selekteret udvalg af Giorgio Armani solbriller til damer, der emmer af stil. De fleste af solbrillerne har en cat-eye eller rund form og sikrer optimal beskyttelse af dine øjne.

De rette solbriller kan være prikken over i'et på ethvert udseende. Har du problemer med at finde de helt rigtige solbriller, kan du få hjælp af vores brillestylister.

Udover at tage en snak om din personlige stil, ser vi også på din unikke ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

Giorgio Armani solbriller til herrer

Til den stilbevidste mand har vi i Synoptik også et udvalg af Giorgio Armani solbriller. Solbriller er ofte mandens primære accessory til at udtrykke sin personlige stil, da der historisk ikke har været samme udvalg af accessoires som til kvinder.

Giorgio Armani solbriller til herrer er på mange måder et perfekt valg for dig, der ønsker at udtrykke dig moderigtigt og på baggrund af sæsonens solbrilletrends. De klassiske solbriller fra Italien klæder de fleste mænd, da der er fokus på materialer i høj kvalitet og rene linjer.

Med et udvalg af forskellige farver solbrilleglas kan Giorgio Armani solbriller til mænd skræddersyes til dine unikke behov.

Giorgio Armani solbriller med styrke

Solbriller med styrke er en fordel for dig, der bruger briller til daglig. Ønsker du Giorgio Armani med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din styrke på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

Vi kortlægger, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller oplever andre udfordringer med dit syn. Med i din synsprøve får du et tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og meget mere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen