Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban Aviator solbriller

8 Resultater
Relevans

Ray-Ban Aviator solbriller – et stilikon

Ray-Ban er et af verdens mest populære og ikoniske solbrillemærker. Mærkets popularitet kan især tilskrives modellernes tidløse designs, kvalitetsmaterialer og stilfulde udtryk, og Ray-Ban har siden sin oprindelse også markeret sig med briller til voksne og børn.

En af de modeller, der har gjort Ray-Ban til et elsket solbrillemærke, er Aviator-modellen. Aviator var Ray-Bans første solbrillemodel og blev oprindeligt udviklet til de amerikanske jægerpiloter i 1937.

Ray-Ban Aviator fik sin renæssance i filmen Top Gun fra 1986, hvor Tom Cruise bar et par. Siden hen har Aviator været fast inventar i de aktuelle solbrilletrends, og modellen bliver år efter år brugt til at få det bedste frem i modeinteresseredes udseende.

På grund af sin reference til flyvevåbnet kendes modellen også som Ray-Ban pilot eller pilotsolbriller, som flere andre solbrillebrands har forsøgt at kopiere i tidens løb. Eksempelvis Peak Performance, Persol, Tom Ford, Gucci og Emporio Armani.

Aviator solbriller – stilfulde unisex solbriller

Ray-Ban Aviator er en unisex-model og er dermed i høj grad tiltænkt som solbriller til kvinder.

En af de Aviator-modeller, der bliver brug af både damer og herrer, er AVIATOR L0205. Modellens guldstel skaber elegance, og de grønne glas giver en kørlig tone, der virker afslappende.

Ray-Ban har præsenteret et væld af ikoniske solbriller, som bruges af både mænd og kvinder. Af andre unisex-modeller kan nævnes ClubmasterErika og Wayfarer, der ligesom Aviator har opnået en kultstatus blandt solbrillebrugere og kendte mennesker.

Modellerne er på hver deres måde tidløse og autentiske, og de kan bæres til alle anledninger. Og det bliver de. Af både mænd og kvinder.

Ray-Ban Aviator sikrer optimal øjenbeskyttelse

Ray-Ban Aviator er ikke kun din garanti for at udtrykke dig klassisk og tidløst. Modellen er også din garanti for at opnå optimal øjenbeskyttelse i solen. I hvert fald hvis du køber Ray-Ban Aviator i din lokale Synoptik eller online her på synoptik.dk.

Alle Aviator solbriller i vores udvalg yder 100% UV-beskyttelse. Det sikrer dermed, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solens usunde UV-lys, der kan føre til forandringer på nethinden og en forbrændt hornhinde.

Ray-Ban Aviator beskytter især dine øjne og den sarte hud omkring dem fordi modellen har store solbrilleglas, der dækker dit ansigt. Aviator fra Ray-Ban er altså i lige så høj grad en investering i din øjensundhed.

Prøv Ray-Ban Aviator i Synoptik eller online

Kig forbi din lokale Synoptik i dag, og prøv et par Ray-Ban Aviator solbriller. Du kan også prøve solbrillerne online. Klik blot ikonet med solbriller på de enkelte modeller, og prøv dig frem med kameraet på enten din smartphone eller din computer.

På den måde får du et indtryk af, hvordan de passer til lige netop dig, din ansigtsform og dine individuelle ansigstræk. Nemt og bekvemt.

Ray-Ban Aviator solbriller med styrke

Ray-Ban Aviator kan bæres af alle. Uanset alder og køn. Naturligvis også af dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig og har behov for solbriller med styrke.

Alle Aviator solbriller i vores udvalg kan fås med netop din synsstyrke. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede synsforandringer. Ingen synsfejl er nogen hindring for at få Ray-Ban Aviator med styrke i Synoptik.

Er det tid til et skarpere syn med Aviator solbriller med styrke? Så bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, og få målt din synsstyrke af vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt