Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Gucci solbriller

24 Resultater
Sortér efter
Relevans

Gucci solbriller til damer og mænd – italiensk luksus

Eksklusivitet, ekstravagant kvalitet og nytænkende design er noget af det, der kendetegner Gucci. Siden stifteren Guccio Gucci åbnede sin første butik i Firenze i 1921, har Gucci været en mastodont i modeverdenen og forsynet den kvalitets- og modebevidste forbruger med adskillelige produkter, der konstant løfter baren for ny mode.

Historien bag Gucci-brandet

I den spæde start producerede Gucci lædervarer og tasker med fokus på det gode håndværk. Siden er Gucci begyndt at designe en række andre luksuriøse varer. Blandt andet tøj, kufferter og solbriller. Gucci markerer sig i modeverdenen med en klassisk og tidløs stil, der altid fusionerer det traditionelle med det innovative. Det samme gør sig gældende, efter den kreative direktør Alessandro Michele introducerede en ny, romantisk designretning. Den har tilført en masse nye detaljer til Guccis solbriller og redefineret mode for det 21. århundrede.

Gucci henvender sig med sine traditionelle og moderne designs til alle aldersgrupper, der vil være afstemt med solbrillemodens aktuelle trends og tendenser. Med et par Gucci solbriller kan du være sikker på at se stilfuld ud. På grund af den høje kvalitet og det tidløse design kan du have de smukke og klassiske solbriller fra Gucci i mange år.

Gucci solbriller til din ansigtsform

Har du set dig varm på et par Gucci solbriller, og er du klar til en lidt langvarig investering i dit look? Så giver vores uddannede brillestylister dig her en miniguide til, hvilke solbriller fra Gucci der vil passe godt til din ansigtsform.

1) Firkantet ansigt:

Har du et kvadratisk/firkantet ansigt, betyder det, at din pande, kindben og kæbeparti har samme bredde. Dette gør, at dit kæbeparti fremstår markeret. En Gucci solbrille, der passer godt til denne ansigtsform, er Gucci GG0598S 1. Designet får tyngden i solbrillen til at sidde øverst. Det betyder, at solbrillen ikke fremstår tung, når du bærer den.

2) Ovalt ansigt:

En oval ansigtsform er kendetegnet ved, at dit kæbeparti er lidt smallere end dit pandeparti. Hvis du har denne ansigtsform, så kan du bære de fleste Gucci solbriller. Husk dog stadig at gå efter en solbrille, der bevarer den naturlige harmoni i dit ansigt. En af vores mest populære modeller er Gucci GG0024S 1. Det er en klassisk solbrille med et markant stel, som du kan bruge sæson efter sæson.

3) Rundt ansigt:

Når du har et rundt ansigt, er dit ansigt præget af bløde linker, og dine kindben vil fremstå som det bredeste punkt på dit ansigt. Her er det vigtigt, at du går efter et par solbriller, der har et smalt stel, der skråner ind mod hagen. Stængerne på solbrillerne må godt være højt placeret. Det det vil få dit ansigt til at se smallere ud. Vi kan her anbefale, at du tager et kig på Gucci GG0598S 1-solbrillen.

4) Aflangt ansigt:

Den aflange ansigtsform minder lidt om den firkantede. Her er din ansigtsform kendetegnet ved at være smal ved kinderne, og dit ansigt er længere, end det er bredt. Når det kommer til at finde Gucci solbriller, der klæder et aflangt ansigt, så kan du med fordel vælge et markant stel. Det vil få dit ansigt til at fremstå bredere. Her kan vi anbefale en solbrille som Gucci GG0459S 1. Den vil give dit ansigt form og kant, mens skildpaddelooket giver varme til dine hudtoner.  

Er du stadig er i tvivl om, hvilken Gucci solbriller der passer bedst til dig, eller vakler du mellem to forskellige solbriller? Så kom ned i en af vores mange butikker, og få hjælp af en af vores uddannede brillestylister. Er du i tvivl om, hvilken ansigtsform du har, står vores uddannede brillestylister klar til at bruge deres ekspertise til at fortælle dig om din ansigtsform og rådgive dig til et optimalt valg.

Gucci solbriller til damer

Leder du efter et par Gucci solbriller til damer? I din lokale Synoptik og her på siden finder du altid et stort udvalg. Gucci solbriller til damer er populære blandt mange. Stilen er klassisk og eksklusiv, og du finder altid solbriller, du kan bruge sæson efter sæson. Uanset hvilken stelform du vil have: Runde solbriller, pilotsolbriller eller cat-eye-solbriller? I Synoptik finder du solbrillemodeller fra Gucci i alle former.

Du kan bestille alle vores Gucci solbriller til damer her på siden og få dem sendt direkte hjem til dig. Du kan også få dem sendt til din nærmeste Synoptik. Her kan du prøve dine nye Gucci solbriller til damer og få råd og vejledning af vores uddannede brillestylister, som har speciale i at finde de Gucci solbriller, der passer til dig, din stil og dit ansigt.

Gucci solbriller til mænd

Ligesom vi har Gucci solbriller til damer, har vi også Gucci solbriller til mænd, som også er et populært valg blandt alle mode- og stilbevidste mennesker. Stilen er moderne og maskulin, og du går aldrig galt i byen med et par Gucci solbriller til mænd. Med dine nye Gucci solbriller skal du ikke være nervøs for dine øjnes ve og vel, når du opholder dig i solen. Alle Gucci solbriller yder nemlig 100% UV-beskyttelse, som giver dig en optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-stråler.

Gucci solbriller til mænd er perfekte til dig, der både vil se skarpt og se skarp ud. Uanset årstid passer et par Gucci-solbriller til mænd perfekt til en solskinsdag. Og det stilsikre design, der gennemsyrer Gucci-solbriller til mænd, gør, at de passer til alle sider af din garderobe.

Gucci solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, vil du blive glad for Gucci solbriller med styrke. På den måde kan du få alle detaljerne i solen med, og du kan se lige så skarpt, som du gør hver dag. Uanset om du nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Dine Gucci solbriller med styrke kan korrigere for alle synsfejl med hjælp fra Synoptiks eksperter, og de kan bl.a. hjælpe dig med at se skarpt på landevejene og samtidig undgå at blive blændet, som kan være til fare for dig selv og færdselssikkerheden. Fordelene ved Gucci solbriller med styrke er mange.

Prøv et par Gucci solbriller i Synoptik

Kig ind i Synoptik, hvis du vil prøve et par Gucci solbriller til damer eller mænd. Du kan også prøve et par online med vores Virtual-Try-On-funktion. Klik blot ind på de enkelte solbriller, og tryk på ikonet med solbriller. Her får du et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dig og dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine Gucci solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel i solen med dine Gucci solbriller med styrke.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.