Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Gucci solbriller

26 Resultater
Relevans

Find dine nye Gucci solbriller hos Synoptik

Med Gucci solbriller er du sikret høj kvalitet, tidløst design og et par solbriller, du kan have glæde af i mange år frem.

Modehuset Gucci er kendetegnet ved eksklusivitet, kvalitet og nytænkende designs. Mærket har gennem årene positioneret sig som et af verdens mest toneangivende brille- og solbrillemærker.

Med sine traditionelle og moderne designs, der altid er afstemt med solbrillemodens aktuelle trends, henvender Gucci solbriller sig til modeinteresserede i alle aldersgrupper.

Altid 100% UV-beskyttelse

I Synoptik forstår vi vigtigheden af optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-stråler, som kan påvirke dine øjnes sundhed.

Af den årsag er alle vores Gucci solbriller CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse, som er din garanti for kvalitet. Fordi vi ved, at dit syns skarphed og din øjensundhed er afgørende for at opleve god livskvalitet.

Stort udvalg af solbriller online

Online på synoptik.dk har vi et stort udvalg af solbriller, og du finder ofte gode tilbud på Gucci solbriller.

Når du køber sine solbriller online, kan du få dem sendt direkte hjem til din hjemmeadresse. Du får altid fri retur, og køber du for 499 kr., får du fri fragt til din nærmeste udleveringssted.

Har du brug for hjælp til at vælge de rette solbriller fra Gucci, står vores uddannede brillestylister altid klar til at hjælpe dig i din lokale Synoptik.

Guide: Sådan vælger du Gucci solbriller til din ansigtsform

Har du set dig varm på et par Gucci solbriller, og er du klar til en langvarig investering i dit udtryk? Så giver vores uddannede brillestylister dig her en guide til, hvilke solbriller fra Gucci der vil passe godt til din ansigtsform.

Gucci solbriller til et firkantet ansigt

Har du et kvadratisk/firkantet ansigt, betyder det, at din pande, dine kindben og dit kæbeparti har samme bredde. Det gør, at dit kæbeparti fremstår markeret. Gucci solbriller, der passer godt til denne ansigtsform, er Gucci GG0632S 2.

Designet får tyngden i solbrillerne til at sidde øverst på dit ansigt. Det betyder, at solbrillerne ikke fremstår tunge.

Du kan med fordel også gå efter solbriller med cat eye former, der har en opadvendt og -buet form. De runde buer i solbrillerne blødgør dit ansigts firkantede linjer.

Gucci solbriller til et ovalt ansigt

En oval ansigtsform er kendetegnet ved, at dit kæbeparti er lidt smallere end dit pandeparti.

Hvis du har denne ansigtsform, kan du bære de fleste Gucci solbriller. Husk dog stadig at gå efter solbriller, der bevarer den naturlige harmoni i dit ansigt.

En af vores mest populære modeller er Gucci GG0024S 1. Det er klassiske solbriller fra Gucci med et markant stel, som du kan bruge sæson efter sæson.

Gucci solbriller til et rundt ansigt

Når du har et rundt ansigt, er dit ansigt som udgangspunkt præget af bløde linjer, og dine kindben fremstår som det bredeste punkt på dit ansigt.

Her er det vigtigt, at du går efter et par Gucci solbriller, der har et smalt stel, der skråner ind mod hagen.

Stængerne på dine solbriller må godt være højt placeret. Det det vil få dit ansigt til at se smallere ud. Vi kan her anbefale, at du tager et kig på Gucci GG0860S 2.

Gucci solbriller til et aflangt ansigt

En lang ansigtsform minder lidt om den firkantede. Her er din ansigtsform kendetegnet ved at være smal ved kinderne, og dit ansigt er længere, end det er bredt.

Når du skal vælge Gucci solbriller, der klæder et aflangt ansigt, kan du med fordel vælge et markant stel. Det vil få dit ansigt til at fremstå bredere.

Det betyder, at firkantede solbriller vil klæde dig, fordi stelformen har klare og tydelige linjer.

Her kan vi anbefale solbriller som Gucci GG0459S 2. De giver dit ansigt form og kant, mens skildpaddemønsteret giver varme til dine hudtoner.

Få eksperthjælp i din Synoptik

Er du stadig i tvivl om, hvilke Gucci solbriller der passer bedst til dig? Eller vakler du mellem to forskellige solbriller? Måske er du i tvivl om, hvilken ansigtsform du har?

Så kom ned i en af vores mange butikker i dag, og få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de bedste Gucci solbriller til dig.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

Solbriller i forskellige farver

Hos Synoptik har vi mange Gucci solbriller i forskellige stelfarver. Du har derfor de bedste forudsætninger for at finde et par solbriller, der matcher din hårfarve og stil.

Hvis du har blond eller gyldent hår, passer et par brune Gucci solbriller godt til dig. Særligt mørkebrune solbriller fra Gucci vil skabe god kontrast, fordi solbrillerne ikke falder i ét med dine lyse lokker.

Har du platinblondt hår, vil et par Gucci solbriller i blå skabe en smuk kontrast. Kombiner eventuelt et par Gucci solbriller i brun med blåt glas.

For dig, der har mørkebrunt hår, vil Gucci solbriller i guld være et elegant valg. Den varme farve fremhæver bl.a. spillet i dit hår.

Hos Synoptik har vi udvalgte Gucci solbriller i guld, der alle har et tyndt stel, som bidrager til et sofikeret udtryk.

Klassiske farver

Blandt udvalget af solbriller har Gucci også mange sorte solbriller. Den stilrene sorte farve går aldrig af mode og er et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvilke Gucci solbriller der klæder dig.

Ønsker du at tilføje lidt farve til det sorte stel, kan du vælge at få blå, brune eller orange solbrilleglas i dine stel. Sorte solbriller matcher især dig med sort eller mørkerødt hår.

Gucci solbriller til damer og herrer

Leder du efter et par Gucci solbriller til damer eller herrer? I din lokale Synoptik og her på siden finder du altid et stort udvalg.

I vores udvalg af Gucci solbriller til damer finder du solbriller, som du kan bruge sæson efter sæson.

Vi har også Gucci solbriller til herrer, som er et populært valg blandt modebevidste mænd, der ønsker at udtrykke sig med stil.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Gucci solbriller, og find et væld af fascinerende solbrillemodeller, som kan hjælpe dig med at stå skarpt i solen.

Gucci solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, findes der ikke noget bedre end solbriller med styrke. På den måde kan du få alle detaljerne med i solen. Og du kan se lige så skarpt, som du gør i din hverdag.

Med vores eksperters hjælp kan dine Gucci solbriller med styrke korrigere for alle synsfejl. Uanset om du f.eks. er nærsynetlangsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

Start med en Synsprøve med sundhedstjek

Hvis det er tid til et skarpere syn i solen med dine Gucci solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid lige her, og få din styrke i solen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt