Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Gucci solbriller

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

Gucci-solbriller til damer og mænd – italiensk luksus

Eksklusivitet, ekstravagant kvalitet og nytænkende design er noget af det, der kendetegner Gucci. Siden stifteren Guccio Gucci åbnede sin første butik i Firenze i 1921, har Gucci været en mastodont i modeverdenen og forsynet den kvalitets- og modebevidste forbruger med adskillelige produkter, der konstant løfter baren for ny mode.

I den spæde start producerede Gucci lædervarer og tasker med fokus på det gode håndværk. Siden er Gucci begyndt at designe en række andre luksuriøse varer. Blandt andet tøj, kufferter og solbriller. Gucci markerer sig i modeverdenen med en klassisk og tidløs stil, der fusionerer det traditionelle med det innovative. Det samme gør sig gældende, efter den kreative direktør Alessandro Michele introducerede en ny, romantisk designretning, der har tilført en masse nye detaljer til Guccis solbriller og redefineret mode for det 21. århundrede.

Gucci henvender sig med sine traditionelle og moderne designs til alle aldersgrupper. Med et par Gucci-solbriller kan du være sikker på at se stilfuld ud, når solen skinner. På grund af den høje kvalitet og det tidløse design kan du have de smukke og klassiske solbriller fra Gucci i mange år.

Gucci-solbriller til damer

Leder du efter et par Gucci-solbriller til damer? I din lokale Synoptik og her på siden finder du altid et stort udvalg. Gucci-solbriller til damer er populære blandt mange. Stilen er klassisk og eksklusiv, og du finder altid solbriller, du kan bruge sæson efter sæson. 

Du kan bestille alle vores Gucci-solbriller til damer her på siden og få dem sendt direkte hjem til dig. Du kan også få dem sendt til din nærmeste Synoptik. Her kan du prøve dine nye Gucci-solbriller til damer og få råd og vejledning af vores uddannede brillestylister, som har speciale i at finde de Gucci-solbriller, der passer til dig, din stil og dit ansigt.

Gucci-solbriller til mænd

Ligesom vi har Gucci-solbriller til damer, har vi også Gucci-solbriller til mænd, som også er et populært valg blandt alle mode- og stilbevidste mennesker. Stilen er moderne og maskulin, og du går aldrig galt i byen med et par Gucci-solbriller til mænd. Med dine nye Gucci-solbriller skal du ikke være nervøs for dine øjnes ve og vel, når du opholder dig i solen. Alle har nemlig 100 % UV-beskyttelse, som giver dig en optimal øjenbeskyttelse i solen.

Gucci-solbriller til mænd er perfekte til dig, der vil vække opsigt i solen. For dig, der både vil se skarpt og se skarp ud. Uanset årstid passer et par Gucci-solbriller til mænd perfekt til en solskinsdag. Og det stilsikre design, der gennemsyrer Gucci-solbriller, gør, at de passer til alle sider af din garderobe.

Prøv et par Gucci-solbriller i Synoptik

Kig ind i Synoptik, hvis du vil prøve et par Gucci-solbriller til damer eller mænd. Du kan også prøve et par online via vores Virtual-Try-On-funktion ved at klikke ind på de enkelte solbriller og trykke på ikonet med solbriller. Her får du et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt.

Har du behov for styrke i dine solbriller? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve, hvis du vil være sikker på, at solbrillerne får den rette styrke.

BESTIL TID