Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Gucci solbriller

29 Resultater
Sortér efter
Relevans

Gucci solbriller til damer og mænd – italiensk luksus

Eksklusivitet, kvalitet og nytænkende designs er blot noget af det, der kendetegner italienske Gucci, som har positioneret sig som et af verdens mest toneangivende luksusmærker.

Siden stifteren Guccio Gucci åbnede den første butik i Firenze i 1921, har Gucci været en mastodont i modeverdenen og forkælet kvalitets- og modebevidste forbrugere med adskillige produkter, der konstant løfter baren for ny mode. Herunder briller og solbriller.

Historien bag Gucci brandet

I den spæde start producerede Gucci luksuriøse lædervarer og tasker med fokus på det gode håndværk. Siden er Gucci begyndt at designe en række andre luksuriøse varer. Blandt andet tøj, kufferter, briller og solbriller.

Gucci markerer sig i modeverdenen med en klassisk stil, der forener det traditionelle med det innovative. Det samme gør sig gældende, efter den kreative direktør Alessandro Michele introducerede en ny, romantisk designretning. Den har tilført en masse nye detaljer til Gucci solbriller og redefineret mode for det 21. århundrede.

Gucci henvender sig med sine traditionelle og moderne designs til alle aldersgrupper, der vil være afstemt med solbrillemodens aktuelle trends. På grund af solbrillernes høje kvalitet og tidløse design kan du samtidig have dine solbriller fra Gucci i mange år.

Gucci solbriller og ansigtsform

Har du set dig varm på et par Gucci solbriller, og er du klar til en langvarig investering i dit udtryk? Så giver vores uddannede brillestylister dig her en guide til, hvilke solbriller fra Gucci der vil passe godt til din ansigtsform.

Gucci til et firkantet ansigt

Har du et kvadratisk/firkantet ansigt, betyder det, at din pande, dine kindben og dit kæbeparti har samme bredde. Det gør, at dit kæbeparti fremstår markeret. Gucci solbriller, der passer godt til denne ansigtsform, er Gucci GG0632S 2.

Designet får tyngden i solbrillerne til at sidde øverst på dit ansigt. Det betyder, at solbrillerne ikke fremstår tunge. Du kan med fordel også gå efter solbriller med cat eye former, der har en opadvendt og -buet form. De runde buer i solbrillerne blødgør dit ansigts firkantede linjer.

Gucci til et ovalt ansigt

En oval ansigtsform er kendetegnet ved, at dit kæbeparti er lidt smallere end dit pandeparti. Hvis du har denne ansigtsform, kan du bære de fleste Gucci solbriller. Husk dog stadig at gå efter solbriller, der bevarer den naturlige harmoni i dit ansigt.

En af vores mest populære modeller er Gucci GG0035S 2. Det er klassiske solbriller fra Gucci med et markant stel, som du kan bruge sæson efter sæson.

Gucci til et rundt ansigt

Når du har et rundt ansigt, er dit ansigt præget af bløde linjer, og dine kindben fremstår som det bredeste punkt på dit ansigt. Her er det vigtigt, at du går efter et par Gucci solbriller, der har et smalt stel, der skråner ind mod hagen.

Stængerne på dine solbriller må godt være højt placeret. Det det vil få dit ansigt til at se smallere ud. Vi kan her anbefale, at du tager et kig på Gucci GG0376S 2.

Gucci til et aflangt ansigt

En lang ansigtsform minder lidt om den firkantede. Her er din ansigtsform kendetegnet ved at være smal ved kinderne, og dit ansigt er længere, end det er bredt.

Når du skal vælge Gucci solbriller, der klæder et aflangt ansigt, kan du med fordel vælge et markant stel. Det vil få dit ansigt til at fremstå bredere. Det betyder, at firkantede solbriller vil klæde dig, fordi stelformen har klare og tydelige linjer.

Her kan vi anbefale solbriller som Gucci GG0459S 2. De giver dit ansigt form og kant, mens skildpaddemønsteret giver varme til dine hudtoner.

Få eksperthjælp i din Synoptik

Er du stadig i tvivl om, hvilke Gucci solbriller der passer bedst til dig? Eller vakler du mellem to forskellige solbriller? Måske er du i tvivl om, hvilken ansigtsform du har?

Så kom ned i en af vores mange butikker i dag, og få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de bedste Gucci solbriller til dig.

Gucci solbriller til damer

Leder du efter et par Gucci solbriller til damer? I din lokale Synoptik og her på siden finder du altid et stort udvalg.

Gucci solbriller til damer er populære blandt mange. Naturligvis godt hjulpet på vej af Guccis rige historie, der er blevet ensbetydende med elegance og stilsikkerhed. Hvis du ønsker et par sofistikerede solbriller, er Gucci solbriller til damer altså et ideelt valg.

I vores udvalg af Gucci solbriller til damer finder du altid solbriller, du kan bruge sæson efter sæson. Uanset hvilken stelform du foretrækker: Runde solbriller, pilotsolbriller eller cat eye solbriller?

I din lokale Synoptik og online her på siden finder du modeller fra Gucci i alle stelformer.

Køb nemt og bekvemt Gucci solbriller online

Du kan bestille alle vores Gucci solbriller til damer her på siden og få dem sendt direkte hjem til din hjemmeadresse.

Du kan også få sendt dem til din lokale Synoptik, hvor du kan prøve dine nye Gucci solbriller og få eksperthjælp af vores uddannede brillestylister, som har speciale i at finde de Gucci solbriller, der passer til dig, din stil og dine unikke ansigtstræk.

Gucci solbriller til mænd

Ligesom vi har Gucci solbriller til damer, har vi også Gucci solbriller til mænd, som også er et populært valg blandt mode- og stilbevidste mennesker. Stilen er moderne og maskulin, og du går aldrig galt i byen med et par Gucci solbriller til mænd.

Med et par Gucci solbriller kan du samtidig tage del i solbrillemoden for herrer i 2022. Blandt andet i form af pilotsolbriller fra Gucci, som har været en dominerende solbrilletrend i flere år. Har du mod på en smalle og firkantede solbriller, er Gucci GG0516S et modigt valg.

Med Gucci solbriller til mænd fra vores omfattende udvalg skal du ikke være nervøs for dine øjnes ve og vel i solen. Alle Gucci solbriller yder 100% UV-beskyttelse. Alt sammen for at sikre dig optimal øjenbeskyttelse mod solens usunde UV-stråler, som kan påvirke dine øjnes sundhed.

Gucci solbriller til mænd er perfekte til dig, der både vil se skarpt og samtidig se skarp ud. På en og samme tid. Uanset årstid passer et par Gucci solbriller til mænd til en solskinsdag. Og det stilsikre design, der gennemsyrer Gucci solbriller til mænd, gør, at de passer til alle sider af din garderobe.

Gucci solbriller med forskellige stelfarver

Hos Synoptik har vi mange Gucci solbriller med forskellige stelfarver. Du kan derfor med garanti finde et par Gucci solbriller til damer og mænd, der matcher din hårfarve og stil.

Hvis du har blond eller gyldent hår, matcher et par brune solbriller godt. Særligt mørkebrune solbriller fra Gucci vil skabe god kontrast, fordi solbrillerne dermed ikke falder i ét med dine lyse lokker.

For dig, der har mørkebrunt hår, vil solbriller i guld være et elegant valg. Den varme farve fremhæver bl.a. spillet i dit hår. Hos Synoptik har vi tre Gucci solbriller i guld, der alle har et tyndt stel, som bidrager til det sofikerede look.

Blandt udvalget af solbriller har Gucci også mange sorte solbriller. Den stilrene sorte farve går aldrig af mode og er et sikkert valg, hvis du er i tvivl om, hvilke Gucci solbriller der klæder dig. Sorte solbriller matcher især dig med sort eller mørkerødt hår.

Gucci solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til daglig, findes der ikke noget bedre end solbriller med styrke. På den måde kan du få alle detaljerne i solen med, og du kan se lige så skarpt, som du gør i din hverdag.

Med vores eksperters hjælp kan dine Gucci solbriller med styrke korrigere for alle synsfejl. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

Det giver dig flere fantastiske fordele i din hverdag. Du kan bl.a. se skarpt på landevejene og samtidig undgå at blive blændet, som kan være til fare for dig selv og færdselssikkerheden. Fordelene ved Gucci solbriller med styrke er altså mange.

Hvis det er tid til et skarpere syn i solen med dine Gucci solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke. Alt det gør vi på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.