Armani Exchange solbriller

13 Resultater
Relevans

Armani Exchange solbriller – tidssvarende designersolbriller

Den italienske modedesigner Giorgio Armani har markeret sig med alt fra tøj til arkitektur, eksklusive accessories og meget mere. Briller og solbriller er naturligvis ingen undtagelse.

Designeren har introduceret forskellige undermærker, som alle indgår i den eftertragtede Armani-familie.

Modsat Emporio Armani og Giorgio Armani appellerer Armani Exchange til et yngre segment, som gør det muligt for alle at tage del i et tidløst designunivers. Med et mærke, der vækker begejstring blandt modeinteresserede verden over.

Et stort kendetegn ved Exchange solbriller er, ligesom mærkets briller, deres billige pris, som gør dem tilgængelige for de fleste solbrillebrugere, der ønsker at udtrykke sig trendy og modebevidst.

Kreative og tidløse designværdier i fokus

Exchange adskiller sig fra Giorgio Armanis designunivers på flere områder. Den kreative vision, som gennemsyrer Armani Exchange solbriller, betyder bl.a., at solbrillerne har kreative og ungdommelige designelementer.

I den nye kollektion med Exchange solbriller til damer og herrer finder du alt fra populære cat eye modeller til sorte stelformer og avancerede glasfarver, som har forskellige unikke fordele for dig og dit syn i solen.

Med Armani Exchange solbriller kan du samtidig nyde optimal øjebeskyttelse. Alle yder 100% UV-beskyttelse, hvilket fjerner faren ved solens UVA- og UVB-stråler.

Oplev Armani Exchange solbriller i Synoptik i dag

Armani Exchange solbriller er til dig, der vil udtrykke dig med en ungdommelig og kreativ stil. Altid i overensstemmelse med sæsonens solbrilletrends.

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af Exchange solbriller, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn og udseende i solens skarpe og usunde UV-stråler.

Armani Exchange solbriller med styrke

Ønsker du solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere kortlægge dine unikke synsbehov i en Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid til din grundige synsprøve her, og kom godt i gang med at nyde et skarpt syn med Armani Exchange solbriller med styrke.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt