Synoptik markerer den internationale uge for sikkerhed på vejene

Dit syn er afgørende for at stille skarpt i alle dit livs situationer. Også i trafikken, hvor sammenhængen mellem synets skarphed og trafikuheld ikke skal undervurderes. Netop det sætter Synoptik fokus på, når vi og andre organisationer verden over markerer den internationale uge for sikkerhed på vejene.

- 4 minutters læsetid

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede nu, og få tjekket dit syn med hjælp fra vores autoriserede optikere, inden du sætter dig bag rettet eller op på din cykel. I anledning af den internationale uge for sikkerhed på vejene kan du tilmed spare hele 25%solbriller med din styrke. Forårets utilstrækkelige syn og stærke sollys er nemlig en udfordrende kombination.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Regelmæssige synsprøver hjælper til bedre færdselssikkerhed

En opgørelse fra Rådet for Sikker Trafik viser, at 205 mennesker mistede livet i trafikken i 2020. Og internationale undersøgelser viser, at hver femte ikke har fået tjekket deres syn, siden de fik kørekort. Selvom de har oplevet udfordringer med synet.

Sammenhængen gør regelmæssige synsprøver vigtige. Især for at opnå det internationale mål om at halvere dødsfald som følge af trafikuheld. Ved at få tjekket dit syn løbende kan du komme dine eventuelle udfordringer med dit syn i forkøbet og nå at reagere, inden dit syn ændrer sig og giver dig problemer med at færdes sikkert.

Briller, kontaktlinser og solbriller med styrke kan forbedre din færdselssikkerhed

Briller, kontaktlinser og solbriller med styrke har mange fantastiske egenskaber. En af deres unikke fordele er bl.a., at de hjælper dig med at bevare dit overblik i trafikken. Specielt fordi højere fart giver kortere reaktionstid.

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller i høj kvalitet. Og vores glasspecialister kan hjælpe dig med at finde avancerede specialglas, der optimerer dit syn i trafikken. Du kan bl.a. tilvælge trafikglas, som reducerer blænding, øger kontraster og minimerer reflekser. Alt sammen for at give dig gode forudsætninger for at kunne færdes trygt og sikkert.

SE UDVALG AF BRILLER

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Spar 25% på solbriller med din styrke og 100% UV-beskyttelse

I anledning af vores markering af den internationale uge for sikkerhed på vejene kan du lige nu spare hele 25% på din solbrille med styrke. Ikke kun glassene. Ej heller kun stellet. Tilbuddet gælder hele din nye kvalitets- og designersolbrille.

I butikken finder du et omfattende udvalg af populære kvalitets- og designermærker som bl.a. Ray-Ban, Gucci, Burberry, Saint Laurent, Hugo Boss, Oakley og Michael Kors, som kan hjælpe dig med at bevare dit overblik og undgå at blive blændet, når solen viser sig fra sin bedste side.

Når du skal vælge dine solbriller, skal du også vælge farven på dine solbrilleglas. I Synoptik har vi solbriller med et væld af avancerede glasfarver, som kan hjælpe dig med at færdes sikkert i trafikken. Hør nærmere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik, og find den glasfarve på dine solbrilleglas, der egner sig bedst til trafikken.

SE DESIGNERSOLBRILLER

Få tjekket dit syn hos Synoptiks eksperter

Det kræver sin ekspert at blive klogere på, hvordan synet er afgørende for din færdselssikkerhed. I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at give dig ekspertrådgivning om dit trafiksyn og gøre dig meget klogere på, hvordan du kan færdes sikkert i trafikken og undgå farlige situationer.

Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, der indeholder meget mere end en præcis udmåling af dine styrker. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise undersøger vi dig bl.a. for grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

Vi ta’r dit syn alvorligt.