Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Versace solbriller

21 Resultater
Relevans

Versace solbriller – exceptionel ekstravagance

Italienske Versace har siden 1978 markeret sig som et af de mest ekstravagante designermærker i modebranchen. Mærket fra Milano er kendt for at være provokerende, flamboyant, glamourøst og forførende.

Versace solbriller til kvinder er naturligvis ingen udtagelse. Snarere tværtimod.

Versaces nyeste solbrillekollektion genfortolker mange af de ikoniske modeller, der har gjort mærket beundret verden over. Takket være deres luksuriøse designs og nytænkende mindset, der ligger dybt forankret i mærkets DNA.

Versace solbriller til kvinder 2023

Versace har i 2023 introduceret en helt ny tilgang til solbrillemode. Mærket har præsenteret et væld af modeller med unikke detaljer, der appellerer til dig, som dyrker de nyeste solbrilletrends og ikke er bange for at skille dig ud. Det kommer du automatisk til at gøre ved at gå med solbriller fra Versace.

Uanset om det er cat eye solbriller som modellen Versace 0VE4410 GB1/87 eller mere firkantede solbriller som modellen Versace VE4402 GB1/87.

Inspirationen i græsk mytologi

Detaljerne på Versace solbriller til dame er mange. På solbrillernes tindinger finder du mærkets ikoniske logo med hovedet af Medusa fra græsk mytologi, der er et symbol på forførelse. Altså helt i tråd med de værdier, der har været afgørende fra mærkets spæde start.

Logoet med Medusa er blot en af detaljerne på Versace solbriller, som henter inspiration i datidens storhedstid i Grækenland. Versace har dedikeret hele sit brand til at have et fokus på mytologi.

På flere af solbrillerne finder du også ’The Greek Key’, der forener Versaces logo med græske mønstre. Også her til æstetisk perfektion. Et eksempel er populære pilotsolbriller som modellen Versace 0VE2236 100287.

Sammen med bløde vinkler og fascinerende farvesammensætninger er ikonet med Medusa og de andre græske kendetegn altså et gennemgående træk ved Versace solbriller til damer. Det er samtidig med til at differentiere Versace solbriller fra andre populære solbrillemærker.

Akkurat ligesom det understreger, hvad Versace solbriller i sandhed er: Unikke.

Målgruppen for Versace solbriller

Versace solbriller er som skræddersyet til dynamiske mænd og kvinder mellem 20 år og 55 år. De er 90'er nostalgiske og opsatte på modeverden og popkultur.

Samtidig er kollektionen med Versace solbriller henvendt til forbrugere, der ønsker at blive anerkendt gennem Versaces unikke detaljer, der findes på alle solbrillestængerne. Eksempelvis i form af hovedet af Medusa, som er blevet et ikonisk kendetegn.

Målgruppen for Versace solbriller kan have mange kendetegn:

  • Ekstravagante
  • Flamboyante
  • Statussøgende
  • Sofistikerede
  • Elegante

Altid kvalitet i fokus

Det er ikke kun flotte designs, der gør Versace til en mastodont i modebranchen. Det er også alle de kvalitetsmaterialer, som Versace solbriller til dame er produceret af.

I vores udvalg af Versace solbriller finder du forskellige kvalitetsmaterialer som acetat, let metal, fin plastik og nylonfibre. Solbrillerne findes i store stelformer og i en farvepalette, der spænder fra mørke til farverige nuancer og toner i bl.a. skinnende guld.

Med Versace solbriller kan du dermed finde solbriller til alle anledninger. Ligesom de mange forskellige stelformer og materialer sikrer, at du kan finde til alle ansigtsformer.

Samtidig sikrer Versace solbriller, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solens usunde UV-lys. Alle er nemlig CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse. Akkurat ligesom alle vores andre kvalitetssolbriller.

Stil skarpt med Versace solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker Versace solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere sørge for, at du får din præcise synsstyrke i dine nye solbriller fra Versace. I Synoptik kan du få udvalgte Versace solbriller med styrke.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså bl.a., om dine Versace solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Versace solbriller til damer, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform, dine farver, dine unikke ansigtstræk og meget andet.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt