Beskyt øjnene i solen

Solen er dejlig, og vi elsker, når den skinner fra en skyfri himmel. Men UV-stråler er ikke kun hård kost for huden. Øjnene er lige så udsatte. Det gælder især for børn. Børn har nemlig ofte store pupiller og meget klare øjne, der lader en masse lys slippe ind. Derfor har alle solbriller hos Synoptik 100% UV-beskyttelse for at sikre dig optimal beskyttelse.

0

Børns større pupiller og mere klare øjne betyder, at op til 75% af solens stråler bliver lukket ind i børns øjne, mens voksne over 30 år kun lukker ca. 10% af solens stråler ind. Solbriller er vigtige i alle aldre, men de er især vigtige i en ung alder. Det er her, at solens stråler kan gøre størst skade.

Skaderne grundlægges, når vi er unge

Allerede i en alder af 18 år har vi fået omkring 80% af den UV-eksponering, vi vil få i løbet af et helt liv. Det viser nye studier, der er blevet offentliggjort i Danmarks Optikerforenings blad, 'Optikeren'.

Det betyder, at mange af de solskader, vi risikerer at slås med senere i livet, bliver grundlagt i barndommen. Derfor er det også mere vigtigt at beskytte børns øjne i solen, end mange måske tror. 

Hvis solbriller ikke har CE-mærket, kan du risikere, at de ikke har tilstrækkelig beskyttelse mod solen. Alle solbriller i vores omfattende sortiment er CE-mærket.

SE SOLBRILLEUDVALG

100% UV-beskyttelse og 25% rabat til dig

Alle solbriller i Synoptik – også til børn – har 100% UV-beskyttelse. Samtidig får du som en af fordelene i dit kontaktlinseabonnement 25% rabat på solbriller. Det er god solbeskyttelse til rigtig god pris.

Kom ind og find lækre solbriller nu – og tag familien med.

Solfakta i øjenhøjde

  • Hos børn under 10 år lukker øjnene ca. 75% UV-stråling ind 
  • Hos voksne over 30 år lukker øjnene kun omkring 10% UV-stråling ind 
  • Ved 18-års alderen har øjnene fået ca. 80% af hele livets UV-eksponering 
  • Alle solbriller i Synoptik har 100% UV-beskyttelse 
  • Du får altid 25% rabat på solbriller som Synoptik kontaktlinseabonnen

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.