Beskyt dine øjne i solen

Solen er dejlig. Vi elsker, når den skinner fra en skyfri himmel. Men UV-stråler er ikke kun hård kost for din hud. Dine øjne er lige så udsatte. Det gælder især for børn. Børn har nemlig ofte store pupiller og meget klare øjne, der lader en masse lys slippe ind. Derfor har alle solbriller hos Synoptik 100% UV-beskyttelse for at sikre dig optimal øjenbeskyttelse.

- 4 minutters læsetid

Børns større pupiller og mere klare øjne betyder, at op til 75% af solens stråler bliver lukket ind i børns øjne, mens voksne over 30 år kun lukker cirka 10% af solens stråler ind. Solbriller er vigtige i alle aldre. Men de er især vigtige i en ung alder. Det er her, at solens stråler kan påvirke øjnenes sundhed mest.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Skaderne grundlægges, når vi er unge

Allerede i en alder af 18 år har vi fået omkring 80% af den UV-eksponering, vi vil få i løbet af et helt liv. Det viser nye studier, der er blevet offentliggjort i Danmarks Optikerforenings blad, 'Optikeren'.

Det betyder, at mange af de solskader, vi risikerer at slås med senere i livet, bliver grundlagt i barndommen. Derfor er det også mere vigtigt at beskytte børns øjne i solen, end mange måske tror. 

Hvis solbriller ikke har CE-mærket, kan du risikere, at de ikke yder tilstrækkelig beskyttelse mod solen. Alle solbriller i vores omfattende sortiment er CE-mærkede.

SE DESIGNERSOLBRILLER

100% UV-beskyttelse og altid 25% rabat til dig

Alle kvalitets- og designersolbriller i Synoptik fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Burberry, Tommy Hilfiger, Oakley og Polaroid har 100% UV-beskyttelse. Samtidig får du som en af dine eksklusive fordele i dit kontaktlinseabonnement altid 25% rabat på dine solbriller. Både solbriller med styrke og uden styrke. Det er god solbeskyttelse til skarpe priser.

Læs meget mere om alle dine eksklusive fordele ved et kontaktlinseabonnement i Synoptik lige her...

SE ALLE DINE FORDELE

Solfakta i øjenhøjde

  • Hos børn under 10 år lukker øjnene cirka 75% UV-stråling ind 
  • Hos voksne over 30 år lukker øjnene kun omkring 10% UV-stråling ind 
  • Ved 18-års alderen har øjnene fået cirka 80% af hele livets UV-eksponering 
  • Alle solbriller i Synoptik har 100% UV-beskyttelse 
  • Du får altid 25% rabat på solbriller som kontaktlinseabonnent i Synoptik

SE UDVALG AF RAY-BAN

Få styrke i solen - med styrke i dine solbriller

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, og oplev vores store ekspertise om dit syn i solen.

Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og kortlægger, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. På den måde får du gode forudsætninger for at stille skarpt i solens stråler.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de kvalitetssolbriller fra populære designermærker, der bl.a. passer bedst til din ansigtsform.

BESTIL TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.