Beskyt dine øjne i solen

Solen er dejlig. Vi elsker, når den skinner fra en skyfri himmel. Men UV-stråler er ikke kun hård kost for din hud. Dine øjne er lige så udsatte. Det gælder især for børn. Børn har nemlig ofte store pupiller og meget klare øjne, der lader en masse lys slippe ind. Derfor har alle solbriller hos Synoptik 100% UV-beskyttelse for at sikre dig optimal øjenbeskyttelse.

- 4 minutters læsetid

Børns større pupiller og mere klare øjne betyder, at op til 75% af solens stråler bliver lukket ind i børns øjne, mens voksne over 30 år kun lukker cirka 10% af solens stråler ind.

Solbriller med UV-beskyttelse er vigtige i alle aldre. Men de er især vigtige i en ung alder. Det er her, at solens usunde UV-lys kan påvirke øjnenes sundhed mest.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Skaderne grundlægges, når vi er unge

Allerede i en alder af 18 år har vi fået omkring 80% af den UV-eksponering, vi vil få i løbet af et helt liv. Det viser studier, der er blevet offentliggjort i Danmarks Optikerforenings blad, 'Optikeren'.

Mange af de solskader, vi risikerer at slås med senere i livet, bliver altså grundlagt i barndommen. Derfor er det også mere vigtigt at beskytte børns øjne i solen, end mange måske tror. 

Hvis solbriller ikke har CE-mærket eller har optimal UV-beskyttelse, kan du risikere, at de ikke yder tilstrækkelig beskyttelse mod solen. Alle solbriller i vores udvalg er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

100% UV-beskyttelse og altid 25% rabat til dig

Alle kvalitets- og designersolbriller i Synoptik fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Burberry, Versace, Ralph Lauren, Emporio Armani og Polaroid yder 100% UV-beskyttelse.

Er du kontaktlinseabonnent i Synoptik, kan du samtidig nyde hele 25% rabat på alle solbriller. Uanset årstid. Både hvis du vælger solbriller med styrke eller uden styrke.

Læs meget mere om alle dine eksklusive fordele ved et kontaktlinseabonnement i Synoptik lige her, eller besøg vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik allerede i dag.

SE ALLE DINE FORDELE

Solfakta i øjenhøjde

  • Hos børn under 10 år lukker øjnene cirka 75% UV-stråling ind 
  • Hos voksne over 30 år lukker øjnene kun omkring 10% UV-stråling ind 
  • Ved 18-års alderen har øjnene fået cirka 80% af hele livets UV-eksponering 
  • Alle solbriller i Synoptik har 100% UV-beskyttelse 
  • Du får altid 25% rabat på solbriller som kontaktlinseabonnent i Synoptik

SE UDVALG AF RAY-BAN

Stil skarpt med solbriller med styrke

For mange, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig, er solbriller med styrke ofte nødvendige for at få alle livets øjeblikke med i solen.

I Synoptik kan du få mange af vores solbriller med netop din styrke. Bestil blot tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, og få udmålt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere.

Vi kortlægger bl.a., om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. På den måde får du gode forudsætninger for at stille skarpt i solens stråler.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de kvalitetssolbriller fra populære designermærker, der bl.a. passer bedst til din ansigtsform, dine farver og meget, meget mere.

BESTIL TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt