Beskyt øjnene i solen

Beskyt øjnene i solen

Solen er dejlig, og vi elsker, når den skinner fra en skyfri himmel. Men UV-stråler er ikke kun hård kost for huden. Øjnene er lige så udsatte – og det gælder især for børn. Børn har nemlig ofte store pupiller og meget klare øjne, der lader en masse lys slippe ind. Derfor har alle solbriller hos Synoptik 100 % UV-beskyttelse for optimal beskyttelse.

0

Børns større pupiller og mere klare øjne betyder, at op til 75 % af solens stråler bliver lukket ind i børns øjne, mens voksne over 30 år kun lukker ca. 10 % af solens stråler ind. Solbriller er vigtige i alle aldre, men de er især vigtige i en ung alder. Det er nemlig her, at solens stråler kan gøre størst skade.

Skaderne grundlægges, når vi er unge

Allerede i en alder af 18 år, har vi fået omkring 80 % af den UV-eksponering, vi vil få i løbet af et helt liv. Det viser nye studier, der er blevet offentliggjort i Danmarks Optikerforenings blad, Optikeren.

Det betyder, at mange af de solskader, vi risikerer at slås med senere i livet, bliver grundlagt i barndommen. Derfor er det også mere vigtigt at beskytte børns øjne i solen, end mange måske tror. 

Hvis solbriller ikke har CE-mærket, kan du risikere, at de ikke har tilstrækkelig beskyttelse mod solen. Alle vores solbriller er CE-mærket.

100 % UV-beskyttelse og 25 % rabat til dig

Alle solbriller i Synoptik – også til børn – har 100 % UV-beskyttelse. Samtidig får du som en af fordelene i dit kontaktlinseabonnement 25 % rabat på solbriller. Det er god solbeskyttelse til rigtig god pris.

Kom ind og find lækre solbriller nu – og tag familien med.

Solfakta i øjenhøjde

  • Hos børn under 10 år lukker øjnene ca. 75% UV-stråling ind 
  • Hos voksne over 30 år lukker øjnene kun omkring 10% UV-stråling ind 
  • Ved 18-års alderen har øjnene fået ca. 80% af hele livets UV-eksponering 
  • Alle solbriller i Synoptik har 100% UV-beskyttelse 
  • Du får altid 25% rabat på solbriller som Synoptik kontaktlinseabonnen

Bestil tid