Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Persol solbriller

18 Resultater
Sortér efter
Relevans

Persol solbriller – italiensk håndværk i sin fineste form

Italienske Persol har med sin nyeste kollektion af solbriller atter sat sig på verdenskortet som et af de designermærker, som du gør klogt i at holde et vågent øje med. Især når du skal finde solbriller afstemt med modens nyeste tendenser. For det er netop det, Persol solbriller altid er og mestrer til perfektion. Lige siden 1938, hvor mærket fra Torino – med Guiseppe Ratti i spidsen – begyndte at røre på sig og tilbød solbriller, der hurtigt blev anerkendte verden over.

Den første store sejr fandt sted i 1961. Den italienske skuespiller, Marcelo Mastroianni, bar et par ikoniske Persol solbriller i en film, der blev en sand italiensk klassiker. Persol har i årene efter udvidet sit store sortiment af designersolbriller, som i dag er kendt for altid at tilpasse sig sæsonens trends og tendenser på overbevisende manér.

Persol solbriller til mænd og damer har siden da fundet vej både modeinteresseres og kendissers brillegarderober. Især Persol solbrillers varemærke – en sølvpil, der med sit design leder tankerne hen mod det uopnåelige – er forsøgt kopieret utallige gange og vidner om et tidløst, ekstravagant ikon.

Persol solbriller er til dig, der vil være trendsættende. For dig, der vil ud over modens stepper og gå med optimalt beskyttende solbriller mod solens UV-stråler, som uden den rette beskyttelse kan påvirke dine øjnes sundhed.

Køb Persol solbriller til mænd og damer i Synoptik

Du kan købe dine nye Persol solbriller online her på Synoptik.dk eller i din lokale Synoptik. Her finder du også uddannede brillestylister, der kan bruge deres store ekspertise til at finde de Persol solbriller, der klæder dig bedst.

Hvis du går med briller til daglig og vil have mest ud af dit syn, når du går med Persol solbriller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine Persol solbriller, så du altid ser skarpt.

BESTIL TID

Vil du have Persol solbriller på abonnement og nyde større tryghed med et væld af fantastiske fordele? Kombiner dine Persol solbriller med briller og kontaktlinser i et All-Inclusive™ Abonnement hos vores abonnementsspecialister, og pas på dit syn på en ny og smartere måde.

Vi ta’r dit syn alvorligt.