Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Persol solbriller

20 Resultater
Relevans

Persol solbriller – italiensk håndværk i sin fineste form

Italienske Persol er et historisk brand, der bl.a. har markeret sig med designerbriller og -solbriller.

Med sin nyeste kollektion af Persol solbriller sætter mærket sig endnu en gang på verdenskortet som et brillemærke, som du gør klogt i at holde et vågent øje med.

Både Persols briller og solbriller er altid afstemt med sæsonaktuelle trends. Alt imens solbrillerne beskytter dine øjne optimalt imod solens usunde UV-lys. Alle Persol solbriller fra vores omfattende udvalg er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse, hvilket garanterer dig, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solens stråler.

1961 blev vendepunktet for Persol

Persol solbriller har rødder tilbage til 1917, hvor mærket fra Torino – med Guiseppe Ratti i spidsen – begyndte at røre på sig. Persol blev hurtigt anerkendt verden over. Mærket er i dag et af de ældste og mest succesrige brillemærker i verden.

Den første store sejr for Persol fandt sted i 1961. Her bar den italienske skuespiller, Marcelo Mastroianni, et par ikoniske Persol solbriller i en film, der blev en sand italiensk klassiker.

Persol har i årene efter udvidet sit store sortiment af designersolbriller, som i dag er kendt for altid at tilpasse sig sæsonens solbrilletrends.

Persol solbriller til mænd og damer har siden da fundet vej til både modeinteresseres og kendissers brillegarderober hele verden over. Særligt filminstruktør Steve McQueen er blevet associeret med Persol solbriller.

McQueen fik - grundet sit engagement - tilegnet sin egen specialudgave. Modellen hedder Persol 714, og du finder den naturligvis i Synoptik.

Populære stelformer i Persol solbriller

I vores omfattende udvalg af de mest populære solbriller finder du masser af spændende Persol-modeller. Du finder alt fra runde Persol solbriller til pilotsolbriller fra Persol og Persol solbriller med mere skarpe former. Du finder med andre ord Persol solbriller til alle ansigtsformer.

Eksemplerne på populære solbriller fra Persol er mange. Persol 0PO3166S 960/56 er en af de mange modeller, der hver dag hjælper modeinteresserede med at få mest ud af deres udseende.

Det samme med pilotsolbriller Persol 0PO9649S 96/56, der har blå solbrilleglas. Det gør solbrillerne ideelle til dig, der vil have solbrilleglas med en kølig tone, som minimerer kontraster.

Læs vores guide til at finde den bedste farve på dine Persol solbriller lige her, eller hør nærmere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

Køb Persol solbriller online

Du kan købe dine nye Persol solbriller til herrer eller damer online her på synoptik.dk eller i din lokale Synoptik. Vores uddannede brillestylister kan hjælpe dig med at finde de Persol solbriller, der klæder dig bedst. Blandt andet ved at kigge på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil.

Hvis du går med briller til daglig og vil have Persol solbriller med styrke, står vores autoriserede optikere klar til at måle din præcise synsstyrke.

Det gør vi i en Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi altså kortlægger, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Persol solbriller på abonnement i Synoptik

I Synoptik kan du kombinere dine Persol solbriller med styrke med briller i et Brilleabonnement All-Inclusive™. Og har du kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Ud over briller, solbriller med din styrke og kontaktlinser efter behov får du fri adgang til et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn.

Med Persol solbriller på abonnement får du bl.a. altid nye brilleglas og linser, når dit syn løbende ændrer sig, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, ekstra sikkerhed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere.

Læs om alle dine fordele her, eller hør mere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik.

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt