Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Persol solbriller

17 Resultater
Sortér efter
Relevans

Persol solbriller – italiensk håndværk i sin fineste form

Italienske Persol har med sin nyeste kollektion af solbriller atter sat sig på verdenskortet som et af de designermærker, som du gør klogt i at holde et vågent øje med. Især når du skal finde solbriller afstemt med modens nyeste tendenser. For det er netop det, Persol solbriller altid er og mestrer til perfektion.

Persol solbriller har rødder tilbage til 1917, hvor mærket fra Torino – med Guiseppe Ratti i spidsen – begyndte at røre på sig. Persol blev hurtigt anerkendt verden over og er i dag et af de ældste, mest succesrige brillemærker i verden.

Den første store sejr for Persol fandt sted i 1961. Her bar den italienske skuespiller, Marcelo Mastroianni, et par ikoniske Persol solbriller i en film, der blev en sand italiensk klassiker. Persol har i årene efter udvidet sit store sortiment af designersolbriller, som i dag er kendt for altid at tilpasse sig sæsonens trends og tendenser på overbevisende manér.

Persol solbriller til mænd og damer har siden da fundet vej til både modeinteresseres og kendissers brillegarderober hele verden over. Særligt filminstruktør Steve McQueen er blevet associeret med Persol solbriller. McQueen fik - grundet sit engagement - tilegnet sin egen specialudgave, Persol 714, pilotmodellen PO0714. Den kan du finde her.  

Håndlavet italiensk design i forskellige stilarter

Du kan købe dine nye Persol solbriller til herre eller damer online her på synoptik.dk eller i din lokale Synoptik. Her finder du også uddannede brillestylister, der kan bruge deres store ekspertise om mode til at finde de Persol solbriller, der klæder dig bedst.

Hvis du går med briller til daglig og vil have mest ud af dit syn, når du går med Persol solbriller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine Persol solbriller og sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt i solen.

BESTIL TID

Vil du have Persol solbriller på abonnement og nyde større tryghed med et væld af fantastiske fordele? I Synoptik kan du kombinere dine Persol solbriller med styrke med briller og kontaktlinser i et All-Inclusive™ Abonnement.

Udover briller, solbriller med din styrke og kontaktlinser efter behov får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere. Alt sammen inkluderet i en fast, månedlig pris for at give dig tørre tryghed og sikkerhed i din hverdag. Uden uforudsete udgifter.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.