Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Persol solbriller

18 Resultater
Sortér efter
Relevans

Persol solbriller – italiensk håndværk i sin fineste form

Italienske Persol har med sin nyeste kollektion af Persol solbriller atter sat sig på verdenskortet som et af de designermærker, som du gør klogt i at holde et vågent øje med. Især når du skal finde solbriller afstemt med den nyeste brillemode. For det er netop det, Persol solbriller altid er og mestrer til perfektion. Alt imens de beskytter dine øjne optimalt imod solens usunde UV-lys ved at yde 100% UV-beskyttelse.

Persol solbriller har rødder tilbage til 1917, hvor mærket fra Torino – med Guiseppe Ratti i spidsen – begyndte at røre på sig. Persol blev hurtigt anerkendt verden over. Mærket er i dag et af de ældste og mest succesrige brillemærker i verden.

Den første store sejr for Persol fandt sted i 1961. Her bar den italienske skuespiller, Marcelo Mastroianni, et par ikoniske Persol solbriller i en film, der blev en sand italiensk klassiker. Persol har i årene efter udvidet sit store sortiment af designersolbriller, som i dag er kendt for altid at tilpasse sig sæsonens trends og tendenser. Altid på overbevisende manér.

Persol solbriller til mænd og damer har siden da fundet vej til både modeinteresseres og kendissers brillegarderober hele verden over. Særligt filminstruktør Steve McQueen er blevet associeret med Persol solbriller. McQueen fik - grundet sit engagement - tilegnet sin egen specialudgave, Persol 714, pilotmodellen PO0714, som du naturligvis finder i vores udvalg af Persol solbriller.

Køb Persol solbriller online

Du kan købe dine nye Persol solbriller til herre eller damer online her på synoptik.dk eller i din lokale Synoptik. Her finder du også uddannede brillestylister, der kan bruge deres store ekspertise om mode til at finde de Persol solbriller, der klæder dig bedst. Bl.a. ved at kigge på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil.

Hvis du går med briller til daglig og vil have Persol solbriller med styrke, står vores autoriserede optikere klar til at udmåle din præcise synsstyrke. Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi altså kortlægger, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få Persol solbriller på abonnement i Synoptik

Vil du have Persol solbriller på abonnement og nyde større tryghed med et væld af fantastiske fordele? I Synoptik kan du kombinere dine Persol solbriller med styrke med briller i et All-Inclusive™ Abonnement. Og har du kontaktlinser hos os, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Ud over briller, solbriller med din styrke og kontaktlinser efter behov får du fri adgang til et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere. Alt sammen inkluderet i en fast månedlig pris for at give dig tørre tryghed og sikkerhed i din hverdag. Uden uforudsete udgifter.

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.