Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Emporio Armani solbriller

20 Resultater
Relevans

Emporio Armani – solbriller med uformel dristighed

Med rødder i Giorgio Armanis stilsikre DNA har Emporio Armani siden 2006 skabt adskillelige trendy solbriller til dig, der elsker den uformelle og alt andet end kedelige stil.

Emporio Armani bygger videre på det modeimperium, som Giorgio Armani har skabt, efter at han i 1975 lancerede det mærke, som alle kvalitets- og modeinteresserede kender til. Og ikke mindst elsker.

Giorgio Armani er født og opvokset i Piacenza i Italien, hvilket tydeligt afspejler sig i Emporio Armani solbriller, der repræsenterer et klassisk og sofistikeret italiensk design, som altid har blik for sæsonens nyeste solbrilletrends.

Historien bag Emporio Armani

Emporio Armani blev stiftet i 2004, og i 2006 lancerede brandet sin første eyewear-kollektion med Emporio Armani briller og Emporio Armani solbriller til mænd og kvinder. Målet var entydigt: Kollektionen skulle være inden for alles rækkevidde. I udtrykket såvel som økonomisk.

Emporio Armani er en cool, modig og frisk fortolkning af Giorgio Armani. Armani solbriller hylder det livlige.

Kollektionerne med Emporio Armani solbriller byder på modeller i farverige designs og nutidige linjer med detaljer, der straks fører tankerne hen på den forførende designstil, der hurtigt fik Giorgio Armani til at stryge til tops i modeverdenen.

Emporio Armani solbriller repræsenterer et klassisk design med et miks af sportslig elegance, der gør solbrillerne til en sikker vinder for både mænd og kvinder.

Tanken bag brandet var at skabe solbriller med 100% UV-beskyttelse i et tidløst design, som kan bruges i en evig vekslende modeverden.

Find de rette Armani solbriller

Det kan være svært at vælge det helt rigtige par solbriller i en kollektion, der spænder så bredt, som Emporio Armanis gør. Men uanset hvilken ansigtsform du har, kan du finde et Armani solbrillestel, der passer til dig.

Søger du klassiske solbriller, som du kan bruge sæson efter sæson, er der mange gode bud fra Emporio Armani.

Det populære designermærke har bl.a. opdateret og redesignet de klassiske pilotsolbriller som modellen Emporio Armani 0EA2097 301487 med et lidt mere kantet design i form af et firkantet stel.

Armani solbriller og ansigtsform

Stellet giver en ekstra kant til klassiske solbriller i en afdæmpet sort farve. Solbrillerne vil tage dit udtryk fra at være klassisk til at være mere eksperimenterende, men samtidig stilsikkert. Disse Armani solbriller er især gode, hvis du har et rundt ansigt.

Har du en mere oval ansigtsform, vil cat eye solbriller passe godt til dit ansigt. Armani har flere gode bud på cat eye solbriller i nymoderne klassiske fortolkninger.

En model, der er blevet en favorit hos mange kvinder, er Emporio Armani 0EA4140 508913.

Selvom den har et markant stel, tynger designet ikke dit ansigt for meget. De er designet i det populære skildpaddemønster og fås i varme, brune nuancer. De er perfekte til dig, der ønsker stilfulde og sofistikerede solbriller med et dynamisk design.

Armani solbriller til mænd

Emporio Armani har i flere år fremstillet stærke og tidløse solbrillekollektioner til mænd. Kollektionerne med Armani solbriller til mænd er kendetegnet ved at være kantede og rektangulære, og i særlige modeller har de formået at fusionere de to stelformer.

Det gør de f.eks. med solbrillerne Emporio Armani 0EA4029 50638G, der har et kvadratisk udtryk med runde kanter. Solbrillerne passer til mange ansigtsformer, aflangt, rundt som ovalt, og er en stilede, klassiske solbriller, der kan holde i flere sæsoner.

Emporio Armani solbriller er til mænd, der ønsker moderne og stilsikre solbriller i et tidløst design.

Armani solbriller til damer

Armani tilbyder ikke kun ekstravagante solbriller til mænd. Mærkets store ekspertise i mode har også givet dem et førende kendskab til, hvordan de producerer flotte solbriller til kvinder.

Emporio Armani solbriller til kvinder har et lækkert retroudtryk, der passer godt ind i det overordnede modeunivers, som har gjort Armani til en mastodont i modebranchen. Armani solbrillerne er elegante og klassiske. Altid med et luksuriøst og tidløst stel.

Populære Armani solbrillestel til damer

Armani solbriller til damer findes i skarpe stel, udprægede jordfarver og brune toner i deres solbrilleglas. Det gør Armani solbriller til kvinder til en sikker vinder for alle modebevidste mkvinder, der vil beskytte øjnene optimalt mod solens usunde UV-lys og have den bedste farve på deres solbrilleglas.

De mange stelformer og -farver giver Emporio Armani solbrillestel til damer et varmt udtryk og gør dem til et godt valg for dig, der har en kærlighed for store solbriller, men ikke vil have, at de bliver for dominerende på dit ansigt.

Armani cat eye solbriller

Cat eye solbriller er efterhånden at se overalt i gadebilledet, og Armani cat eye solbriller er også blevet en sikker vinder. Mærkets bud på de populære solbriller er Emporio Armani 0EA4086 502613. De har et lidt underspillet cat eye udtryk, men du kan alligevel se definitionen i stellet.

De er en gode solbriller til dig, der gerne vil teste dit udtryk af, før du vælger solbriller, der har en skarpere defineret cat eye. Eksempelvis som den populære model Emporio Armani 0EA4140 508913 bl.a. har.

Prøv Emporio Armani solbriller i Synoptik

Lad dig inspirere af Emporio Armani solbriller, som introducerer dig for et modigt og trendy univers, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Emporio Armani solbriller er gennemførte og altid afrundet med en elegant og diskret finish, der gør, at de er stilfulde og tidløse.

Vil du prøve et par solbriller fra Emporio Armani? Så kig ind i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de Emporio Armani solbriller, der klæder dig bedst.

Du kan også prøve vores solbriller online via Virtual-Try-On-funktionen her på siden. Det giver dig et hurtigt indtryk af, hvordan du ser ud med dine nye Armani solbriller.

Se mere på de enkelte solbriller, du godt kan lide, og tryk blot på ikonet med solbriller og Virtual-Try-On.

Emporio Armani solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker Emporio Armani solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke til dine nye Armani solbriller.

Vi kortlægger bl.a., om du er næsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Emporio Armani solbriller med styrke kan du også få, hvis du bruger flerstyrkeglas.

Alt det vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, der også omfatter et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt