Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Emporio Armani solbriller

23 Resultater
Sortér efter
Relevans

Emporio Armani – uformel dristighed

Med rødder i Giorgio Armanis stilsikre DNA har Emporio Armani siden 2006 skabt adskillelige trendy solbriller til dig, der elsker den uformelle og alt andet end kedelige stil. Emporio Armani bygger videre på det modeimperium, som Giorgio Armani har skabt, siden han i 1975 lancerede det mærke, som alle kvalitets- og modeinteresserede verden over kender til.

Emporio Armani blev skabt stiftet i 2004, og i 2006 lancerede brandet sin første eyewear-kollektion med briller og solbriller. Målet var entydigtklart: Kollektionen skulle være inden for alles rækkevidde. I udtrykket såvel som økonomisk. og priserne skulle være overkommelige.

Emporio Armani er en cool, modig og frisk fortolkning af Giorgio Armani. Mærkets solbriller hylder det livlige: Kollektionerne byder på modeller i farverige designs og nutidige linjer med detaljer, der straks fører tankerne hen på den forførende designstil, der hurtigt fik Giorgio Armani til at stryge til tops i modeverdenen.

Lad dig inspirere af Emporio Armani-s solbriller, som introducerer dig for et modigt og trendy univers, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Tværtimod. Emporio Armani-solbriller er gennemførte og altid afrundet med en elegant og diskret finish.

 

Prøv Emporio Armani-solbriller i Synoptik

Vil du gerne prøve et par solbriller fra Emporio Armani? Så kig ind i Synoptik. Her hjælper vores dygtige brillestylister dig med at finde præcis de Emporio Armani-solbriller, der klæder dig bedst. Du kan også prøve vores solbriller online via Virtual-Try-On-funktionen, som giver dig et indtryk af, hvordan du ser ud med dine nye solbriller. Se mere på de enkelte solbriller, du godt kan lide.

Hvis du har behov for styrke i dine solbriller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Så er du garanteret solbriller med den helt rigtige styrke.at kunne stille helt skarpt med dine nye Emporio Armani-solbriller.

BESTIL TID