Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Emporio Armani solbriller

32 Resultater
Sortér efter
Relevans

Emporio Armani – uformel dristighed

Med rødder i Giorgio Armanis stilsikre DNA har Emporio Armani siden 2006 skabt adskillelige trendy solbriller til dig, der elsker den uformelle og alt andet end kedelige stil. Emporio Armani bygger videre på det modeimperium, som Giorgio Armani har skabt, siden han i 1975 lancerede det mærke, som alle kvalitets- og modeinteresserede kender til.

Emporio Armani blev skabt stiftet i 2004, og i 2006 lancerede brandet sin første eyewear-kollektion med briller og solbriller. Målet var entydigt klart: Kollektionen skulle være inden for alles rækkevidde. I udtrykket såvel som økonomisk, og priserne skulle være overkommelige.

Emporio Armani er en cool, modig og frisk fortolkning af Giorgio Armani. Mærkets solbriller hylder det livlige: Kollektionerne byder på modeller i farverige designs og nutidige linjer med detaljer, der straks fører tankerne hen på den forførende designstil, der hurtigt fik Giorgio Armani til at stryge til tops i modeverdenen.

Find de rette Armani-solbriller

Det kan være svært at vælge det helt rigtige par solbriller i en kollektion, der spænder så bredt, som Emporio Armanis gør. Men du kan finde et solbrillestel, ligegyldigt hvilken ansigtsform du har. Søger du en klassisk solbrille, som du kan bruger sæson efter sæson, så er der mange gode bud fra Armani. De har bl.a. opdateret den klassiske pilotsolbrille (Emporio Armani 0EA2097 301487 0) med et lidt mere kantet look. Det giver en ekstra kant til et klassisk stel. Det vil tage dit udtryk fra at være klassisk til at være mere eksperimenterende.  

Er du mere til cat-eye-looket? Så har Armani også flere gode bud. Bl.a. på nymoderne klassikere. En model, der er blevet en stor favorit hos mange, er Emporio Armani 0EA4140 508913-solbrillen. Selvom den har et markant stel, kommer dens design ikke til at tynge dit ansigt for meget. Den er designet i det populære skildpaddemønsster og findes i varme, brune nuancer.

Armani-solbriller til mænd

Emporio Armani har i flere år fremstillet stærke og tidsløse solbrillekollektioner til mænd. Kollektionerne er kendetegnet ved at være udpræget kantede og rektangulære, og i særlige modeller har de formået at fusionere de to stelformer. Det gør de f.eks. med solbrillen Emporio Armani 0EA4029 50638G, der har et kvadratisk udtryk med rundede kanter. Solbrillen passer til mange ansigtsformer og er en stilet, men klasssik solbrille til mænd, der kan holde i flere sæsoner.

Armani-solbriller til damer

Armani fremstiller ikke kun ekstravagante solbriller til mænd. Mærkets store ekspertise i mode har også givet dem et førende kendskab til, hvordan de producerer en flot solbrille til kvinder. Armanis solbriller til kvinder har et lækkert retro-look, der passer godt ind i det overordnede modeunivers, som har gjort Armani til en mastodont i den globale modebranche.

Solbrillerne findes med et skarpt stel, og udprægede jordfarver og brunlige toner i deres solbrilleglas gør solbrillerne til en sikker vinder for kvalitets- og modebevidste mennesker. Det giver Emporio Armani solbriller et varmt udtryk og gør dem til et godt valg til dig, der har en kærlighed for store solbriller, men ikke vil have, at de bliver for dominerende på dit ansigt.

Cat-eye solbrillen er efterhånden at spore overalt, og hos Armani er det heller ikke en undtagelse. Mærkets bud på den populære solbrillemodel er Emporio Armani 0EA4101 556713-solbrille. Den har et lidt underspillet cat-eye-udtryk, men man kan alligevel se definitionen i stellet. Det er en god solbrille til dig, der gerne vil teste dit udtryk af, før du vælger en solbrille, der har en skarpere defineret cat-eye.

Prøv Emporio Armani-solbriller i Synoptik

Lad dig inspirere af Emporio Armanis solbriller, som introducerer dig for et modigt og trendy univers, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Tværtimod. Emporio Armani-solbriller er gennemførte og altid afrundet med en elegant og diskret finish.

Vil du prøve et par solbriller fra Emporio Armani? Så kig ind i din lokale Synoptik. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde præcis de Emporio Armani-solbriller, der klæder dig bedst. Du kan også prøve vores solbriller online via Virtual-Try-On-funktionen her på siden, som giver dig et indtryk af, hvordan du ser ud med dine nye solbriller. Se mere på de enkelte solbriller, du godt kan lide, og tryk blot på ikonet med Virtual-Try-On.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få Emporio Armani-solbriller med styrke

Hvis du har behov for styrke i dine Armani-solbriller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Med avanceret optisk udstyr udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og giver dig gode forudsætninger for at stille skarpt med dine Emporio Armani-solbriller, når solen forkæler dig.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.