Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Emporio Armani solbriller

29 Resultater
Sortér efter
Relevans

Emporio Armani – solbriller med uformel dristighed

Med rødder i Giorgio Armanis stilsikre DNA har Emporio Armani siden 2006 skabt adskillelige trendy solbriller til dig, der elsker den uformelle og alt andet end kedelige stil. Emporio Armani bygger videre på det modeimperium, som Giorgio Armani har skabt, siden han i 1975 lancerede det mærke, som alle kvalitets- og modeinteresserede kender til. Og ikke mindst elsker. Giorgio Armani er født og opvokset i Piacenza i Italien, hvilket tydeligt afspejler sig i Emporio Armanis solbriller, der repræsenterer et klassisk og sofistikeret italiensk design, som altid har blik for sæsonens nyeste trends.

Emporio Armani blev stiftet i 2004, og i 2006 lancerede brandet sin første eyewear-kollektion med briller og solbriller til mænd og kvinder. Målet var entydigt klart: Kollektionen skulle være inden for alles rækkevidde. I udtrykket såvel som økonomisk, og priserne skulle være overkommelige, så alle kunne være med.

Emporio Armani er en cool, modig og frisk fortolkning af Giorgio Armani. Armani-solbriller hylder det livlige: Kollektionerne byder på modeller i farverige designs og nutidige linjer med detaljer, der straks fører tankerne hen på den forførende designstil, der hurtigt fik Giorgio Armani til at stryge til tops i modeverdenen.

Emporio Armanis solbriller repræsenterer et klassisk design med et miks af sportslig elegance, der gør solbrillerne til en sikker vinder for både mænd og kvinder. Tanken bag brandet var at skabe solbriller i et tidløst design, som altid kan bruges i en evig vekslende modeverden.

Find de rette Armani-solbriller

Det kan være svært at vælge det helt rigtige par solbriller i en kollektion, der spænder så bredt, som Emporio Armanis gør. Men uanset hvilken ansigtsform du har, kan du finde et Armani solbrillestel, der passer til dig.

Søger du en klassisk solbrille, som du kan bruge sæson efter sæson, er der mange gode bud fra Emporio Armani. Det populære designermærke har bl.a. opdateret og redesignet den klassiske pilotsolbrille Emporio Armani 0EA2097 301487 med et lidt mere kantet design i form af et firkantet stel. Stellet giver en ekstra kant til en klassisk solbrille i en afdæmpet sort farve. Solbrillen vil tage dit udtryk fra at være klassisk til at være mere eksperimenterende, men samtidig stilsikkert. Disse Armani-solbriller er især gode, hvis du har et rundt ansigt.

Har du en mere oval ansigtsform, vil cat-eye-solbriller passe godt til dit ansigt. Armani har flere gode bud på cat-eye solbriller i nymoderne klassiske fortolkninger. En model, der er blevet en favorit hos mange, er Emporio Armani 0EA4140 508913-solbrillen. Selvom den har et markant stel, tynger designet ikke dit ansigt for meget. Den er designet i det populære skildpaddemønster og fås i varme, brune nuancer. Den perfekte solbrille til dig, der ønsker stilfulde og sofistikerede solbriller med et dynamisk design.

Armani-solbriller til mænd

Emporio Armani har i flere år fremstillet stærke og tidløse solbrillekollektioner til mænd. Kollektionerne med Armani-solbriller er kendetegnet ved at være kantede og rektangulære, og i særlige modeller har de formået at fusionere de to stelformer. Det gør de f.eks. med solbrillen Emporio Armani 0EA4029 50638G, der har et kvadratisk udtryk med runde kanter. Solbrillen passer til mange ansigtsformer, aflangt, rundt som ovalt, og er en stilet, klassik solbrille, der kan holde i flere sæsoner. Emporio Armani solbriller er til mænd, der ønsker moderne og stilsikre solbriller i et tidløst design.

Armani-solbriller til damer

Armani tilbyder ikke kun ekstravagante solbriller til mænd. Mærkets store ekspertise i mode har også givet dem et førende kendskab til, hvordan de producerer flotte solbriller til kvinder. Emporio Armani solbriller til kvinder har et lækkert retro-udseende, der passer godt ind i det overordnede modeunivers, som har gjort Armani til en mastodont i den modebranche. Solbrillerne er elegante og klassiske. Altid med et luksuriøst og tidløst stel.

Armani solbriller til damer findes i skarpe stel, udprægede jordfarver og brune toner i deres solbrilleglas. Det gør solbrillerne til en sikker vinder for alle kvalitets- og modebevidste mennesker, der vil beskytte deres øje optimalt og have den bedste farve på deres solbrilleglas. Det giver Emporio Armani solbriller et varmt udtryk og gør dem til et godt valg for dig, der har en kærlighed for store solbriller, men ikke vil have, at de bliver for dominerende på dit ansigt.

Cat-eye-solbrillen er efterhånden at se overalt i gadebilledet, og Armanis cat-eye-model er ligeledes blevet en sikkervinder. Mærkets bud på den populære solbrillemodel er Emporio Armani 0EA4086 502613. Den har et lidt underspillet cat-eye-udtryk, men du kan alligevel se definitionen i stellet. Det er en god solbrille til dig, der gerne vil teste dit udtryk af, før du vælger en solbrille, der har en skarpere defineret cat-eye, som den populære model Emporio Armani 0EA4140 508913 bl.a. har.

Prøv Emporio Armani-solbriller i Synoptik

Lad dig inspirere af Emporio Armanis solbriller, som introducerer dig for et modigt og trendy univers, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Tværtimod. Emporio Armani-solbriller er gennemførte og altid afrundet med en elegant og diskret finish, der gør, at de er stilfulde og tidløse.

Vil du prøve et par solbriller fra Emporio Armani? Så kig ind i din lokale Synoptik. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde præcis de Emporio Armani-solbriller, der klæder dig bedst. Du kan også prøve vores solbriller online via Virtual-Try-On-funktionen her på siden, som giver dig et indtryk af, hvordan du ser ud med dine nye solbriller. Se mere på de enkelte solbriller, du godt kan lide, og tryk blot på ikonet med Virtual-Try-On.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få Emporio Armani-solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker Emporio Armani-solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine nye Armani-solbriller. Alt det vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, der også omfatter et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.