Ray-Ban Wayfarer solbriller

1 Resultater
Relevans
23%
Du har set 1 af 1 produkter

Ray-Ban Wayfarer – en rendyrket solbrilleklassiker

Ray-Ban er et stilsikkert brand, der har produceret tidløse solbriller siden 1930’erne.

Oprindeligt blev Ray-Ban solbriller anvendt af piloter, der havde behov for et klart udsyn, når de fløj, men fra 1950’erne blev Ray-Ban solbriller også populære blandt modebevidste mennesker.

Flere berømte har båret og bærer fortsat de klassiske solbriller fra Ray-Ban. I dag er brandet et synonym med stilrene solbriller, og Ray-Ban har en popularitet, der er urokkelig. En af årsagerne til Ray-Bans store popularitet skyldes de ikoniske Wayfarer solbriller, som har hittet i utallige år.

Et legendarisk stilikon

Ray-Ban Wayfarer solbriller blev lanceret første gang i 1952, og modellen er en af de mest populære solbriller fra Ray-Ban. I 1950’erne blev solbrillerne brugt i mange film og på diverse albumcovers. Særligt den unge skuespiller James Dean var med til at sætte Wayfarer på verdenskortet, efter at han bar solbrillerne i filmen ’Rebel Without a Cause’.

I 1960’erne opnåede Wayfarer solbriller en kultstatus blandt berømtheder. Kendte skikkelser som Muhammed Ali og medlemmer fra The Beatles bar solbrillerne. Selv den kendte sanger Bob Dylan er også blevet fotograferet med Wayfarer solbriller til en studiesession med sangen ’Like a Rolling Stone’.

Årtiets velstand blev et vendepunkt for Wayfarer solbriller, da modellen blev en mainstream del af moden.

Wayfarer fortsætter i dag med at inspirere både kunstnere og musikere. Det er derfor helt naturligt, at modellen stadig er efterspurgt verden over. Wayfarer markerer sig med et klassisk og retro udtryk med brede brillestænger, og flere andre solbriller henter inspiration i Ray-Ban Wayfarer solbrillerne.

Ray-Ban Wayfarer til damer

Uanset årstiden er solbriller et uundværligt tilbehør på solskinsdage. Et par smarte solbrillerer samtidig prikken over i’et på ethvert forårs-, sommer- og efterårsudseende. Selvom Ray-Ban i det popkulturelle billede oftest er blevet båret af mænd, findes der mange flotte solbriller til damer fra Ray-Ban. Herunder Wayfarer og New Wayfarer.

Er du i tvivl om, hvorvidt Wayfarer til damer fra vores store udvalg passer din ansigtsform, kan du prøve solbrillerne online ved trykke på ikonet med solbriller under de enkelte modeller. Det giver dig nemt og bekvemt et indtryk af, hvordan de passer til lige netop dig og dit ansigt.

Hos Synoptik finder du solbriller til kvinder fra alle de førende designermærker. Når der kommer nye solbriller til kvinder fra de kendte solbrillemærker, kan du altid finde dem online her på siden.

Ray-Ban Wayfarer til herrer

I din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk finder du et omfattende udvalg af solbriller til mænd fra alle de førende kvalitets- og designermærker. Herunder Ray-Ban Wayfarer, som har været dominerende i solbrillemoden for herrer i utallige år.

Med solbrillernes mere maskuline udtryk er de klassiske Wayfarer solbriller til herrer en sikker vinder for dig, der ønsker tidløse kvalitetssolbriller, som aldrig går af mode.

Vil du sikre dig ultimativ synskvalitet og -komfort i solen, har du også mulighed for at få Ray-Ban Wayfarer med polariserede glas. Når du vælger Ray-Ban solbriller med polariserede glas, får du samtidig et væld af fordele i solen. Glassene fjerner effektivt refleksioner og genskær fra våde overflader, ligesom de sikrer dig det mest naturlige syn i solen. Det gør med andre ord Ray-Ban Wayfarer med polariserede glas ideelle til dig, der er aktiv og ønsker at stille skarpt i solen.

UV-beskyttelse og kvalitetsmaterialer

Det er ikke kun det tidløse design på Wayfarer solbriller, der har gjort dem populære. Et andet kendetegn er deres enestående kvalitet, som både gennemsyrer stellene og solbrilleglassene.

Alle Ray-Ban Wayfarer solbriller i vores udvalg yder 100% UV-beskyttelse og sikrer dermed, at dine øjne er optimalt beskyttede mod solens usunde UV-lys. Kvaliteten på solbrillerne betyder altså, at du ikke behøver at investere i nye solbriller hver sæson. Du kan i stedet nyde dine Wayfarer solbriller i mange år.

Få eksperthjælp til at finde dine nye solbriller

I din lokale Synoptik står vores uddannede brillestylister og synseksperter altid klar til at hjælpe dig med at finde de solbriller, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform. I butikken finder du et stort udvalg af de tidløse Ray-Ban Wayfarer.

Falder Wayfarer solbriller ikke i din smag, kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af solbriller til kvinder og herrer fra alle de største designermærker.

Wayfarer med glidende overgang

Solbriller er for mange et naturligt valg at tage på, når solen står højt på himlen. Af gode grunde. Med den rette glastype og -farve giver de dig mulighed for at se dine omgivelser i deres naturlige farver. Ved behov kan solbriller med glidende overgang samtidig hjælpe dig med at foretage dig alt det, du plejer. Med en og samme solbrille.

Ray-Ban Wayfarer solbriller med glidende overgang tilpasser synsområderne for de forskellige afstande og sikrer dig en glidende overgang i dit synsfelt.

Det vil altså sige, at øjet kan springe fra et billede til et andet og zoome skarpt ind. Uanset om genstanden er langt væk eller tæt på. På den måde kan du læse beskederne på din telefon, og du kan køre sikkert i bil, når solen skinner.

Du behøver dermed ikke at anstrenge dig eller skifte mellem briller, som er egnede til forskellige afstande. Eksempelvis når du skal holde øje med speedometeret på nært hold og se trafikskilte på afstand. Med dine Wayfarer med glidende overgang har du alle dine styrker samlet og kan se alt skarpt.

Er du i tvivl, om du har behov for solbriller med glidende overgang? Kig blot forbi din lokale Synoptik, og få eksperthjælp til at finde den bedste løsning til dine synsbehov af vores autoriserede optikere.

Ray-Ban Wayfarer med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, vil du blive glad for solbriller med styrke. Hos Synoptik kan du vælge Ray-Ban Wayfarer solbriller med lige præcis din synsstyrke. Uanset om du normalt bruger enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Hvis du ønsker at få de bedste forudsætninger for at stille skarpt med dine Ray-Ban Wayfarer solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller oplever andre synsudfordringer.

Efter din grundige synsprøve kan du gå på opdagelse i vores populære Wayfarer solbriller og finde netop det par, der passer til dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt