Ray-Ban Justin solbriller

1 Resultater
Relevans
23%
Du har set 1 af 1 produkter

Ray-Ban Justin – en ny solbrilleklassiker

Som et af de absolut førende brillemærker i verden har Ray-Ban populære kvalitetssolbriller til enhver pasform og stil. Ikke kun til mænd og kvinder, men også til børn. Ray-Ban Justin er klassiske solbriller, der er blevet båret af alle køn og aldersgrupper i flere årtier. Hvis du kan lide det klassiske look fra Wayfarer solbriller, vil du helt sikkert også kunne finde en Justin model, der falder i din smag.

Ray-Ban Justin er en nutidig fortolkning af de klassiske Wayfarer solbriller. Du vil derfor også kunne se mange ligheder mellem Wayfarer-stellet og Justin solbrillers design. På trods af de åbenlyse ligheder mellem de to stel er der også forskelle.

Justin er en af de bedst sælgende solbrillemodeller fra Ray-Ban, selvom dens historie ikke er lige så lang og kommerciel som f.eks. ClubmasterWayfarer og Round Metal.

Unisex Justin solbriller

Justin er trods sit mere maskuline navn udprægede unisex solbriller, der passer perfekt til både mænd og kvinder. Designet og æstetikken i solbrillerne er som skræddersyet til den nordiske brillemode, hvor ’statement solbriller’ har været toneangivende i flere år.

Vælger du Justin solbriller i Synoptik, har du flere muligheder for at finde solbriller, der falder i din smag. Er du til et sort og markant solbrillestel med graduerede glas, er modellen Ray-Ban JUSTIN 601/8G en sikker vinder for dig. Er du derimod til et brunt stel med brune glas, vil modellen Ray-Ban JUSTIN 710/13 være oplagt at vælge.

Justin vs. Wayfarer

Justin-modellen og designet minder meget om det klassiske Wayfarer stel, men Justin har et mere defineret rektangulært og større stel. Justin solbriller kan af den årsag betegnes som mere nutidig, fordi de taler ind i en af brillemodens længerevarende tendenser.

Ray-Ban er nok verdens mest kendte producent af tidløse solbriller. Mærkets designs bevæger sig fra det dristige til det klassiske, og det er blot en af grundene til, at Ray-Ban bliver ved med at imponere nye såvel som loyale kunder. Kollektion efter kollektion.

Udover Ray-Bans designekspertise er brandet verdensmestre i at følge solbrillemodens nyeste trends og gøre dem til deres egne klassiske modeller med et væld af tidløse elementer.

Ray-Ban Justin til herrer

Ray-Ban Justin solbriller et ideelt tilbehør til den stilbevidste mand, der godt kan lige de klassiske trends og tendenser. De er samtidig ideelle til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Justin solbrillers universelle stel betyder, at det passer til flere ansigtsformer.

Solbrillernes gode pasform til mange ansigtsformer skyldes, at solbrillen er mere kantet. Det får solbrillerne til at fremhæve de markerede træk i ansigtet som kæbe og kindben. Du skal naturligvis have for øje, at solbrillerne ikke bliver for tunge på dit ansigt.

Hvis du er i tvivl, om Ray-Ban Justin passer til dine unikke ansigtstræk og din ansigtsform, er du velkommen hos vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik til ekspertrådgivning om dit bedste valg af Ray-Ban Justin solbriller.

Fuld UV-beskyttelse i Justin solbriller

Dit syn er din krops vigtigste sans. Hele 80% af alle din krops samlede sanseindtryk stammer fra dit syn. En af de bedste måder at passe på din vigtige synssans, når solen forkæler dig, er at bruge 100% UV-beskyttelse i dine solbriller. Solen udstråler nemlig usundt UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed.

UV-beskyttelse i Justin solbriller er ikke kun afgørende i sommermånederne, hvor solen står højt på himlen. Selv på en overskyet efterårsdag er dine øjne disponeret for solens stråler. Så det handler om at beskytte dine øjne året rundt.

Netop optimal øjenbeskyttelse er du garanteret med kvalitetssolbriller fra Synoptik. Alle fra vores omfattende udvalg yder 100% UV-beskyttelse for at sikre dig, at du trygt kan åbne dine øjne i solen. Herunder altså også vores Ray-Ban Justin solbriller.

Ray-Ban Justin med polariserede glas

Ønsker du ultimativ øjenbeskyttelse og synskomfort i din solrige hverdag, kan du med fordel vælge Justin solbriller med polariserede glas fra vores store udvalg af polariserede solbriller.

En populær Justin model med polariserede glas er Ray-Ban JUSTIN 622/T3. Solbrillernes polariserede glas fjerner effektivt genskær og refleksioner fra glatte overflader og afbøjer solens både direkte og indirekte stråler.

Justin solbriller med polariserede glas er især ideelle til dig, der er aktiv og vil have de bedste forudsætninger for at stille skarpt i din hverdag. Uanset om du cykler, sejler, står på ski eller andet udendørs, hvor solens stråler er ekstra skarpe.

Få din styrke i Justin solbriller

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, vil du have glæde af solbriller med styrke. I Synoptik kan du få alle vores Ray-Ban Justin solbriller med styrke. Så behøver du ikke at gå på kompromis med dit syns skarphed, når du bruger dine Justin solbriller. Og dermed heller ikke din evne til at nyde alle de livs værdifulde øjeblikke i solen.

Hvis du ønsker Ray-Ban Justin solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og sørge for, at du kan stille skarpt. Uanset om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt det kortlægger vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Spar altid 25% på solbriller med et kontaktlinseabonnement

Med et kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du altid nyde hele 25% rabat på solbriller fra alle de kendte mærker. Ikke kun Ray-Ban og Justin solbriller, men også populære mærker som Gucci, Burberry, Tommy Hilfiger, Polaroid, Emporio Armani, Persol, Oakley og mange, mange flere.

Med i dit kontaktlinseabonnement får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.