Ray-Ban Round solbriller

1 Resultater
Relevans
23%
Du har set 1 af 1 produkter

Ray-Ban Round – solbriller med et statement

Solbrillebrandet Ray-Ban har i over 85 år produceret kvalitetssolbriller, der bliver båret hele verden over. Gennem hvert årti af mærkets eksistens har det altid været definerende for den modekulturelle stil, og hvordan du har kunnet udtrykke dig stilsikkert.

I Ray-Bans store sortiment af solbriller findes klassikerne som Ray-Ban Wayfarer, Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Round. Selvom Ray-Ban solbrillerne blev designet for flere årtier siden, er modellerne ikke en forbipasserende trend. De er i dag fortsat et populært valg, når vi skal investere i nye solbriller.

En af årsagerne til brandets vedvarende popularitet er, at Ray-Ban konstant opfanger samfundets tendenser og har en finger på pulsen. Derudover holder de fast i de ikoniske modeller og formår at nytænke dem til tidens solbrillemode.

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du alle de ikoniske Ray-Ban solbriller. Naturligvis også Ray-Ban Round. Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller lige her.

Historiske runde Ray-Ban solbriller

Det tager efter sigende 30 år, før en trend bliver populær igen. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at gamle solbrilleklassikere fra Ray-Ban ad flere omgange er blevet moderne igen.

For cirka 60 år siden blev de karakteristiske Ray-Ban Round solbriller designet. De runde solbriller er kendte kvalitetssolbriller, der er blevet båret af utallige berømte personligheder. Heriblandt John Lennon. Som et symbol på nye ideer og modigt selvudtryk blev solbrillerne særligt i 1960’erne associeret med revolutionære musikere og den udbredte hippiekultur.

I 2020’erne har de runde solbriller endnu engang vundet solidt indpas. Til forskel fra 60’ernes hippiekultur er Ray-Ban Round i det 21. århundrede en mere diskret statementsolbrille, der sætter prikken over i’et på ethvert outfit i solen. Med sine kendetegnende runde solbrilleglas udtrykker solbrillerne overskud og selvsikkerhed til dig, der bærer dem.

Som et af de mest populære Ray-Ban solbrillestel findes Ray-Ban Round. I flere forskellige udgaver. Statementsolbrillerne har tynde brillestænger i metal, der findes i farverne guld, grå og sølv.

Da glasset ligeså findes i flere forskellige farver, har du mulighed for at finde solbrilleglas til lige netop dine behov i solen.

Ray-Ban Round til damer

På klare solskinsdage er solbriller en nærmest nødvendig del af udtrykket. Trænger du til at opgradere dit udvalg af solbriller, har vi hos Synoptik et stort udvalg af solbriller til kvinder fra alle de kendte designermærker.

Ray-Ban Round solbriller til kvinder er en af de letteste modeller fra Ray-Ban-familien. De er perfekte til dig, der elsker at bruge solbriller. Uanset om det er i forårets, sommerens eller efterårets sol.

Som statementsolbriller kan Ray-Ban Round lyde som et dristigt valg, men de runde solbriller klæder de fleste tøjstile og passer til stort set alle ansigtsformer.

Du kan vælge glas i en sart lyseblå farve, der vil fremhæve din feminine tøjstil, eller i en brun nuance, der giver en varm og beroligende tone. Med brune glas har vi hos Synoptik f.eks. Ray-Ban Round Classic i et skildpaddeplettet mønster.

Ray-Ban Round til herrer

Modsat kvindemoden har herremoden sjældent indeholdt accessoires. I hvert fald ikke før nyere tid. Med runde solbriller og især Ray-Ban Round kan du imidlertid være sikker på at skille dig ud fra mængden i solen og vise din unikke stil.

I og med at Ray-Ban Round er unisex solbriller, findes de populære Round solbriller også til herrer. Med Ray-Ban Round 1 med grønne glas kan du bl.a. udtrykke dig afslappet og altid i overensstemmelse med den nyeste solbrillemode.

Udover at solbriller er en ideel accessory til din brillegarderobe, er solbriller også et effektivt middel til at passe godt på dine øjne i solens UV-lys. Med 100% UV-beskyttelse sikrer Ray-Ban Round solbriller fra Synoptik altså, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket.

Se vores store udvalg af solbriller til herrer med UV-beskyttelse lige her.

Ray-Ban Round med styrke

Hos Synoptik kan du naturligvis også få Ray-Ban Round solbriller med styrke. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Ray-Ban Round med styrke vil især være en fordel for dig, der bruger briller til daglig. Med et brilleetui i tasken kan du nemt og bekvemt skifte dine briller ud med solbriller og fortsat nyde dit skarpe syn, når solen står højt på himlen.

Hvis du ønsker at stille skarpt i solen med Ray-Ban Round solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke og give dig de bedste forudsætninger for at få alle livets øjeblikke på solrige dage.

Alt det gør vi med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Solbriller med styrke på abonnement

Hvis du har brugt briller og solbriller med styrke gennem flere år, har du uden tvivl oplevet, at dine styrker i dine brille- og solbrilleglas ændrer sig løbende. Med det følger uventede store udgifter.

Det behøver heldigvis ikke at være en udfordring. Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ får du nemlig nye glas i alle dine briller og Ray-Ban Round solbriller med styrke, når dit syn ændrer sig.

Du betaler kun en fast månedlig pris. Og samtidig får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Nyd bl.a.:

Se alle dine fordele lige her, eller hør mere hos vores eksperter i din lokale Synoptik allerede i dag.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt