Essilor® Stellest® - glassene, der bremser udviklingen af nærsynethed hos børn

Med Essilors seneste innovation kan du ved hjælp af Stellest® brilleglas både korrigere og bremse udviklingen af nærsynethed hos børn.

Flere og flere børn bliver nærsynede i en tidlig alder. Dels på grund af en stadig mere stillesiddende livsstil indendørs og dels som følge af øget tid brugt på aktiviteter, hvor synet bruges fra nært hold.

Jo yngre et barn er, når det begynder at udvikle nærsynethed, desto længere udvikles synsfejlen. Og desto højere grad af nærsynethed udvikles.

Studier har vist, at høj nærsynethed kan føre til markant synsnedsættelse, der ikke længere kan korrigeres med enkeltstyrkebriller. Det kan endda øge risikoen for øjensygdomme senere i livet.

 

Nærsynethed kan påvirke børns trivsel og udvikling

  • 80% af al læring sker gennem synet*
  • 1 ud af 3 børn kan ikke se tavlen i klasseværelset ordentligt**

*Briller for global udvikling: Overvinde synsgabet: World Economic Forum, sociale iværksættere, EYElliance; Juni 2016

**Essilor ser forandring - Sætter synet først: global kampagne 2017

Har du spørgsmål om dit barns syn eller nærsynethed? Kig forbi hos vores eksperter i din lokale Synoptik. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Bestil en synsprøve nær dig

Skriv 2 eller flere bogstaver for resultater. Når der findes resultater, brug da op og ned piletasterne til at vælge. For brugere med touchskærme, kan du enten trykke direkte eller bruge swipe-funktionen.Ingen resultater fundet. Brug piletast ned for dele din nuværende lokation