Brilleglas og priser

Hvad koster brilleglas?

Når du vælger briller hos os, betaler du i første omgang for dit brillestel. Herefter beregner vi prisen på dine brilleglas, som afhænger af dine individuelle ønsker og behov.

Du kan på vores side med kvalitets- og designerbriller klikke ind på de enkelte brillestel, som du er interesseret i, og se vores brilleglas priser for dit individuelle valg. Uanset om det er priser på enkeltstyrkeglas eller priser på flerstyrkeglas.

Du kan naturligvis frit opgradere til andre og tyndere brilleglas. Dine brilleglas priser beregnes herefter i tabellen på de enkelte briller.

Få nemt og bekvemt et overblik over vores brilleglas priser herunder, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis det er tid til et skarpere syn med de bedste brilleglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Enkeltstyrkeglas priser

Flerstyrkeglas priser

Solbrilleglas med styrke

Brilleglas priser junior

BESTIL TIL EN SYNSPRØVE

Oplev vores bedste brilleglas

Brilleglas er ikke bare brilleglas. Og slet ikke vores bedste Platin- og Diamantglas, som bliver udviklet med de nyeste teknologier. Det giver bl.a. vores glasspecialister mulighed for at tilpasse dine brilleglas individuelt til dig, dit syn og dine øjnes placering i dine brilleglas.

Med vores bedste brilleglas har du alt det bedste samlet. De er især ideelle til dig, der bruger flerstyrkeglas, fordi de er ekstra tynde. Det gør både dine brilleglas lettere og mere komfortable at bruge.

Samtidig får du et optimeret synsfelt og alle overfladebehandlinger samlet. En anden fordel ved vores bedste brilleglas er, at de er hydrofobiske. Det sikrer, at regnvand ikke sætter sig på dine brilleglas og påvirker dit syns skarphed, når det regner.

LÆS MERE

Farvede brilleglas og brilleglas med farveskift

Har du brug for noget andet end almindelige klare brilleglas? Hos os har du mulighed for at vælge farveskiftende glas i dine briller og dine brilleglas.

Hvis du f.eks. har brug for brilleglas, der forstærker kontraster og samtidig bevarer farveopfattelsen, kan du med fordel vælge grønne brilleglas.

Du kan også vælge glas med farveskift. På den måde slipper du for at skifte fra briller til solbriller, når du opholder dig uden for. Farveskiftende brilleglas skifter automatisk farve efter lysforholdene, så dine briller altid passer til den situation og de forhold, du befinder dig i.

Det anbefales dog altid at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse, fordi de beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dine øjne mod solens usunde UV-lys optimalt.

Specialglas til dit moderne liv

I løbet af dagen bruger de fleste af os flere timer foran digitale skærme og udsætter øjnene for store mængder blåt lys, der bl.a. kan påvirke din døgnrytme. Det kan give behov for blue light filter i dine brilleglas. Du kan også købe blue light briller online lige her.

Også i trafikken betyder nye typer billygter og gladebelysning, at vi kan opleve forstyrrelser bag rettet og dermed et påvirket trafiksyn.

Læs mere om vores store udvalg af specialglas til briller her, eller hør nærmere hos vores glasspecialister i din lokale Synoptik.

Se priser på brilleglas med vores unikke specialglas

Gør indtryk med dit udtryk

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af markedets største designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Tom Ford, Hugo Boss, Saint Laurent, Heritage, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Skaga, Pilgrim og mange, mange flere til kvinder og mænd. Alle naturligvis fra sæsonens nyeste brilletrends.

I butikken kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af bæredygtige briller fra bl.a. danske Monkeyglasses.

Vores glasspecialister tilpasser altid dine briller til præcis din ansigtsform og afstanden mellem dine øjne og det brillestel, du har valgt. Det giver dig den bedste synsoplevelse til dig og dine behov.

SE UDVALG AF BRILLER

Start dit skarpere syn med en Udvidet Synsprøve

Hvis det er tid til et skarpere syn med nye briller eller nye brilleglas i dine briller, kan vores autoriserede optikere sørge for, at du får de bedste forudsætninger for at få alle dit livs værdifulde øjeblikke med.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

Udover at kortlægge, om dine nye brilleglas skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, undersøger vores autoriserede optikere dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

Efterfølende kan vi gøre dig klogere på vores brilleglas priser. Vores store udvalg af kvalitetsglas giver dig gode forudsætninger for at finde priser på brilleglas, der falder inden for dit budget.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt