Brilleglas og -priser

Når du vælger briller hos os, betaler du i første omgang for stellet. Herefter beregner vi priserne på glas - alt efter dine ønsker og behov.

Du kan på vores side med kvalitets- og designerbriller klikke ind på de enkelte stel, du er interesseret i, og se priserne på både stellet, enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas. Du kan naturligvis frit opgradere med andre og tyndere glas, der har flere unikke egenskaber. Vælger du disse glas, beregnes prisen i tabellen under de enkelte stel på vores produktside for netop de briller, du har valgt. Du kan også se vores priser i tabellerne herunder.

Få overblik over dine muligheder her, og oplev en synlig forskel med vores unikke kvalitetsglas i dine briller.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Farvede glas og glas med farveskift

Har du brug for noget andet end almindelige klare brilleglas? Hos os har du mulighed for at vælge farvede glas i dine briller. Hvis du f.eks. har brug for brilleglas, der forstærker kontraster og samtidig bevarer farveopfattelsen, kan du med fordel vælge grønne brilleglas.

Du kan også vælge glas med farveskift. På den måde slipper du for at skifte fra briller til solbriller, når du opholder dig uden for. Farveskiftende brilleglas skifter automatisk farve efter lysforholdene, så dine briller altid passer til den situation, du er i. 

Specialglas til dit moderne liv

I løbet af dagen bruger de fleste af os flere timer foran digitale skærme og udsætter øjnene for store mængder blåt lys, der kan påvirke din døgnrytme. Også i trafikken betyder nye tper billygter og gladebelysning, at vi oplever forstyrrelser bag rattet.

Læs mere om vores udvalg af specialglas med funktioner, der kan optimere din synskvalitet og -komfort i din hverdag.

Gør indtryk med dit udtryk

I Synoptik har vi et omfattende udvalg af markedets største designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Tom Ford, Hugo Boss, Saint Laurent og mange, mange flere populære mærker. Vi tilpasser altid dine briller til præcis din ansigtsform, afstanden mellem dine øjne og de brillestel og glas, du har valgt. Det giver dig den bedste synsoplevelse til dig og dine behov.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Enkeltstyrkeglas

Flerstyrkeglas

Solglas med styrke

Brilleglas Junior

BESTIL TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Ekstra

Farvede glas og glas med farveskifte
Har du brug for noget andet end almindelige klare brilleglas? Hos os har du mulighed for at vælge farvede glas i dine briller. Hvis du f.eks. har brug for brilleglas, der forstærker kontraster og samtidig bevarer farveopfattelsen, kan du med fordel vælge grønne brilleglas. Du kan også vælge glas med farveskift. På den måde slipper du for at skifte fra briller til solbriller, når du går uden for. Farveskiftende brilleglas skifter automatisk farve efter lysforholdene, så dine briller altid passer til den situation, du er i. 

Specialglas til dit moderne liv
I løbet af dagen bruger de fleste af os flere timer foran digitale skærme og udsætter øjnene for store mængder blåt lys, der kan påvirke din døgnrytme. Også i trafikken betyder nye typer billygter og gadebelysning, at vi oplever forstyrrelser bag rattet.

Læs mere om vores udvalg af specialglas med funktioner, der kan gøre dit syn og din hverdag mere behagelig.

SE SPECIALGLAS

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.