Ralph Lauren

14 Resultater
Relevans

Ralph Lauren briller – til den mode- og kvalitetsbevidste

Lige siden 1967, hvor Ralph Lauren lancerede sin første tøjkollektion, har det amerikanske mærke været kendt for kvalitet og tidløs stil. De samme værdier gennemsyrer den nye kollektion af Ralph Lauren briller damer.

Ralph Lauren briller fra den nye Stirrup kollektion tilbyder et levende udtryk. Alt sammen med brandets fashionable, livlige personlighed. Med andre ord har Ralph Lauren briller alt det, du skal bruge for at opnå et autentisk, elegant og glamourøst udtryk.

Alle de populære Ralph Lauren brillestel

Amerikanske Ralph Lauren markerer sig med et væld af populære stelformer. Du finder tidens populære cat eye Ralph Lauren briller og tidløse modeller med mere rektangulære former.

De forskellige stelformer i den nye kollektion med Ralph Lauren briller til damer giver dig med andre ord rig mulighed for at finde briller til lige netop din unikke ansigtsform.

Ny designretning giver dig unikke muligheder

Ralph Laurens nye brillekollektion er starten på en ny designretning. Den repræsenterer en ikonisk, amerikansk stil, som Ralph Lauren briller til damer gør tilgængelig for alle. På overbevisende manér og med en iboende historiefortælling. Dybt forankret i Ralph Laurens DNA, som har været med til at forme amerikansk stil i flere årtier.

Ralph Lauren briller til damer er blevet en sikker vinder for alle dig, der vil udtrykke sig på baggrund af modens aktuelle tendenser.

Ralph Lauren briller til damer

Ralph Lauren har med sin nye brillekollektion bl.a. præsenteret en række ikoniske modeller af Ralph Lauren briller til damer i acetater af høj kvalitet.

Modellerne emmer af klasse og elegance. I stor stil takket være et væld af små, diskrete detaljer på brillestellene, som er med til at videreføre Ralph Laurens tidløse arv.

En detalje, som er et gennemgående signaturelement på Ralph Laurens nye briller, er stigbøjlen på hjørnet af brillestellene – kombineret med mærkets initialer ’RL’.

Bruget har før hentet stor succes og anerkendelse blandt modeinteresserede verden over. I den nye kollektion af Ralph Lauren briller til damer er den med til at danne et dristigt udtryk baseret på designerens filosofi, som afspejler en ånd af eventyr – stemningsfyldt for Ralph Laurens ultimative varemærke: Hesten og rytteren.

I Ralph Laurens nye kollektion finder du en bred farvepalette. Lige fra blanke toner med guldlogo til skinnende guldbøjler, sort læderdetaljer, mørk Havana med sølvlogo, skinnende sølvbøjler og flere mørkebrune læderdetaljer.

Nyt luksuriøst RL Stacked Logo

Ralph Lauren har i 2023 præsenteret en ny kollektion med modeller i blandt andet acetater, som sikrer dig god komfort i din hverdag.

Den nye kollektion indeholder samtidig også nye designelementer. Ralph Lauren har præsenteret et nyt RL Stacked Logo, som er en hyldest til mærkets ikoniske historik.

Prøv dine nye Ralph Lauren briller i Synoptik

Skal Ralph Lauren hjælpe dig med at se skarpt med stil? Så bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek.

Her måler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke og sørger for, at du får gode forudsætninger for at få alle dit livs små øjeblikke med. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med aldersbetingede synsforandringer.

Få allerede nu en forsmag på Ralph Lauren briller til damer her på siden, eller find et stort udvalg i din lokale Synoptik.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få Ralph Lauren briller i et Brilleabonnement All-Inclusive™

I Synoptik kan du passe på dit syn på en endnu smartere måde med et All-Inclusive™ Abonnement. Her kombinerer du briller, solbriller og kontaktlinser til en kun fast månedlig pris.

Andet behøver du ikke at tænke på. Resten er all-inclusive: Nye glas og linser ved anden styrke, synsprøver med sundhedstjek og kontaktlinsetjek efter behov (værdi 348 kr.), eksklusiv tryghedsordning og meget, meget mere.

Læs om alle dine fordele ved et All-Inclusive™ Abonnement lige her, og kig ind i din lokale Synoptik. Her kan vores abonnementsspecialister skræddersy et abonnement til dig og give dig mulighed for at opleve en tryggere hverdag som brillebruger.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt