Ralph Lauren

11 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ralph Lauren briller – til den mode- og kvalitetsbevidste

Lige siden 1967, hvor Ralph Lauren lancerede sin første tøjkollektion, har det amerikanske mærke været kendt for ekstravagance, kvalitet og tidløs stil. Det er da også disse værdier, der gennemsyrer den nye kollektion af Ralph Lauren briller til damer. Ralph Lauren briller fra den nye Stirrup kollektion tilbyder et levende udtryk. Alt sammen med brandets fashionable, livlige personlighed. Med andre ord har Ralph Lauren briller alt det, du skal bruge for at opnå et autentisk, elegant og glamourøst udtryk.

Ralph Laurens nye brillekollektion er starten på en ny designretning. Den repræsenterer en ikonisk, amerikansk stil, som Ralph Lauren briller til damer gør tilgængelig for alle. På overbevisende manér og med en iboende historiefortælling – dybt forankret i Ralph Laurens DNA, som har været med til at forme amerikansk stil i flere årtier.

Ralph Lauren briller til damer og Ralph Lauren briller til herrer er blevet en sikker vinder for alle dem, der vil udtrykke sig på baggrund af modens aktuelle tendenser.

Ralph Lauren briller til damer

Ralph Lauren har med sin nye brillekollektion bl.a. præsenteret en række ikoniske modeller af Ralph Lauren briller til damer i acetater af høj kvalitet. Modellerne emmer af klasse og elegance. I stor stil takket være et væld af små, diskrete detaljer på brillestellene, som er med til at videreføre Ralph Laurens tidløse arv.

En detalje, som er et gennemgående signaturelement på Ralph Laurens nye briller, er stigbøjlen på hjørnet af brillestellene – kombineret med mærkets initialer ’RL’. Brugen har før hentet stor succes og anerkendelse blandt modeinteresserede verden over. I den nye kollektion af Ralph Lauren briller til damer er den med til at danne et dristigt udtryk baseret på designerens filosofi, som afspejler en ånd af eventyr – stemningsfyldt for Ralph Laurens ultimative varemærke: Hesten og rytteren.

I Ralph Laurens nye kollektion finder du en bred farvepalette. Lige fra blanke toner med guldlogo til skinnende guldbøjler, sort læderdetaljer, mørk Havana med sølvlogo, skinnende sølvbøjler og flere mørkebrune læderdetaljer – og meget mere.

Prøv dine Ralph Lauren briller i Synoptik

Skal Ralph Lauren hjælpe dig med at se skarpt med stil? Så bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at få alle dit livs små øjeblikke med. Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Ralph Lauren briller, som klæder dig bedst.

Få allerede nu en forsmag på Ralph Lauren briller til damer her på siden – eller find et stort udvalg i din lokale Synoptik.

BESTIL TID

Få Ralph Lauren briller i et All-Inclusive™ Abonnement

I Synoptik kan du passe på dit syn på en endnu smartere måde med et All-Inclusive™ Abonnement. Her lejer du dine briller, solbriller og kontaktlinser til en fast månedlig pris. Andet behøver du ikke at tænke på. Resten er all-inclusive: Nye glas og linser ved anden styrke, udvidede synsprøver med sundhedstjek efter behov, eksklusiv tryghedsordning og meget, meget mere.

Læs om alle dine fordele ved et All-Inclusive™ Abonnement lige her – og kig ind i din lokale Synoptik. Her kan vores abonnementsspecialister skræddersy et fleksibelt abonnement til netop dig og give dig mulighed for at opleve en tryggere hverdag som brillebruger.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.