Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Precision1 kontaktlinser - Køb online

2 Resultater
Relevans

Precision1 kontaktlinser

Kontaktlinser udvikler sig konstant. Og med hastige skridt. Precision1 kontaktlinser er på rekordtid blevet populære blandt kontaktlinsebrugere hele verden over. Af gode grunde. Precision1 linser er kendte for deres gode komfort og høje iltgennemtrængelighed, som giver dig klare øjne og et skarpt syn. Fra morgen til aften.

Her på siden kan du se vores udvalg af Precision1, som du kan få som endagslinser. Vil du nemt, billigt og sikkert i gang med at nyde større frihed med dine Precision1 kontaktlinser, kan du opleve Precision1 linser gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement i din lokale Synoptik.

Alt, du skal gøre, er at bestille tid til at prøve kontaktlinser. Så oplever du samtidig vores ekspertise om dit syn og din øjensundhed i en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID OG PRØV PRECISION1

Ny teknologi gør Precision1 linser behagelige

Precision1 kontaktlinser er udviklet af det populære amerikanske kontaktlinsemærke Alcon, der bl.a. også står bag mærket Dailies og Air Optix. Med Precision1 kontaktlinser har Alcon igen fået udviklet linser til den moderne kontaktlinsebruger, der vil opleve frihed og optimal synskomfort i hverdagen.

Til det formål er Precision1 kontaktlinser udviklet med en ny og banebrydende SMARTSURFACE™ teknologi, som giver Precision1 linser et mikrotyndt, højtydende fugtlag. Precision1 kontaktlinser indeholder intet mindre end 80% vand, hvilket er med til at sikre dig god synskomfort og et skarpt syn.

Kontaktlinser med UV-beskyttelse

Precision1 kontaktlinser har mange fordele. En af linsernes fordele er bl.a., at de beskytter dine øjne mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed. Precision1 kontaktlinser har nemlig indbygget UV-filter.

Trods deres indbyggede UV-filter beskytter de ikke den sarte hud omkring dine øjnes. Det anbefales derfor at anvende Precision1 kontaktlinser sammen med solbriller med 100% UV-beskyttelse, som du finder et omfattende udvalg af i Synoptik. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Hugo Boss, Saint Laurent, Oakley, David Beckham, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger og mange, mange flere populære kvalitetssolbriller.

Prøv Precision1 kontaktlinser i Synoptik

Er det tid til at opleve større synskvalitet og -komfort med Precision1 kontaktlinser? Så bestil tid til at prøve kontaktlinser, og oplev vores store ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at komme godt i gang med at nyde dit skarpere syn med Precision1 linser. Vi står bl.a. klar til at give dig ekspertrådgivning om, hvordan du bruger dine nye linser. Bl.a. hvordan du lærer at sætte dem på og tage dem af igen.

I din lokale Synoptik kan du også høre mere om, hvordan du kan opleve Precision1 linser gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

BESTIL TID OG PRØV PRECISION1

Oplev ekstra frihed med et kontaktlinseabonnement

I Synoptik har du mulighed for at nyde endnu større frihed med dine kontaktlinser. Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement får du løbende ekspertrådgivning af førende kontaktlinsespecialister og et væld af eksklusive fordele, der sammen med dine Precision1 linser er med til at give dig endnu større frihed i din hverdag.

Nyd et væld af fantastiske fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn med udgangspunkt i dine behov i din hverdag:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.