Ray-Ban solbriller børn

8 Resultater
Relevans

Ray-Ban Kids – ikoniske kvalitetssolbriller til de mindste

Ray-Ban er et mærke, der ikke rigtig behøver nogen introduktion. Ray-Ban har siden 1930'erne forkælet dig, der er kvalitets- og modebevidst, og mærket fortsætter med at levere bestsellers på samlebånd.

Uanset hvor du går i verden, vil du se mennesker med Ray-Ban solbriller. I alle aldersgrupper. Og hvis solbrillerne ikke har Ray-Ban ikoniske mærke på solbrillestellet, er der en stor chance for, at de henter inspiration eller er kopieret fra Ray-Bans fascinerende kollektioner.

Ray-Ban solbriller til børn

Ray-Ban har siden sin spæde start udviklet sig. Det amerikanske mærke markerer sig nu også med Ray-Ban solbriller til børn i form af mærket Ray-Ban Kids. Det er altså ikke kun voksne, der kan tage del i det fascinerende univers, der har gjort Ray-Ban solbriller til voksne populære hele verden over og været med til at definere den nyeste solbrillemode.

Med Ray-Ban Kids eller Ray-Ban solbriller til børn kan selv de mindste spejle sig i de voksne og nyde godt af den sublime øjenbeskyttelse, som Ray-Ban er din garanti for.

Ray-Ban solbriller til børn blev - ligesom modellen Aviator, der var Ray-Bans første regulære bestseller - et hit blandt alle børn. Og ikke mindst alle forældre, der vil klæde deres børn moderigtigt på og sikre, at deres øjensundhed ikke bliver påvirket i solen.

100% UV-beskyttelse og kvalitetsmaterialer

Det er ikke kun de tidløse og ikoniske børnesolbriller fra Ray-Ban, der gør mærket populært blandt alle. Det er også deres imponerende kvalitetsmaterialer og solbrilleglas, der yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte øjnene mod solens usunde UV-lys.

UV-beskyttelse i børnesolbriller er især afgørende, fordi børns øjne er særligt følsomme over for UV-lys. Børns pupiller er større end voksnes og lukker derfor mere lys ind.

Med Ray-Ban solbriller til børn er der ingen grund til bekymring for øjnenes ve og vel i solen. Alle solbrilleglas i vores udvalg af Ray-Ban børnesolbriller yder 100% UV-beskyttelse. Det garanterer med andre ord, at solens UV-stråler blokeres effektivt og ikke påvirker barnets øjensundhed.

Find alle de populære modeller fra Ray-Ban Kids

I vores omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller til børn online finder I alle de populære voksenmodeller, som har gjort Ray-Ban til et verdenskendt og -elsket brand verden over.

Oplev bl.a. populære Ray-Ban børnesolbriller som Ray-Ban Kids Aviator, Ray-Ban Kids Erika og Ray-Ban Kids Round. Med de mange ikoniske modeller gør Ray-Ban altså mærkets legendariske stil tilgængelig for alle børn, der vil stråle i solen med deres Ray-Ban solbriller til børn.

Køb Ray-Ban solbriller til børn i Synoptik

Hvis Ray-Ban Kids skal hjælpe dit barn med at stille skarpt og beskytte øjnene i solen, finder I Ray-Ban solbriller til børn online her på synoptik.dk og i jeres nærmeste Synoptik.

I butikken står vores uddannede brillestylister klar til at præsentere jer for vores store udvalg af Ray-Ban solbriller til børn og give jer ekspertrådgivning om det bedste valg af Ray-Ban Kids solbriller, som garanterer jer den bedste kvalitet.

Det gør vi bl.a. ved at kigge på barnets ansigtsform og individuelle ansigtstræk, som har stor indflydelse på, hvilke Ray-Ban solbriller til børn der passer barnet bedst.

Ray-Ban solbriller til børn med styrke

Hvis dit barn bruger briller til daglig og ønsker Ray-Ban solbriller til børn med styrke, er Synoptik det rette sted. I alle vores butikker finder I autoriserede optikere, der står klar til at give barnet de bedste forudsætninger for at stille skarpt. Uanset om han eller hun døjer med nærsynethed, langsynethed eller bestemte bygningsfejl.

Alt det og meget mere kortlægger vores eksperter med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du og dit barn kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.