Ray-Ban solbriller børn

7 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban Kids-briller – ikoniske briller til børn

At Ray-Ban står bag nogle af de mest ikoniske solbriller, kan der ikke herske nogen tvivl om. Det samme gælder almindelige brillestel. Med Ray-Ban Kids har familiens mindste medlemmer også mulighed for at iklæde sig de ikoniske briller. Ray-Ban Kids-briller findes i et bredt udvalg af farver og i flere forskellige modeller, som giver børn mulighed for at spejle sig i voksne.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller fra Ray-Ban Kids. Hvis du finder et par briller, dit barn kunne tænke sig at prøve, er I altid velkomne i en af vores mange butikker. Hvis det brillestel, I gerne vil kigge på, ikke er hjemme i den pågældende butik, bestiller vi det hjem til jer.

Børn og briller

Når børn skal have briller, er der flere ting, du som forælder bør tage højde for. Herunder hvilke glas der skal i dit barns briller. Børn har det med at være mindre forsigtige med deres ting end voksne, og du bør derfor vælge en type glas, der ikke så nemt bliver ridset. 

Hvis dit barn er yngre end 10 år, og det er første gang, han eller hun skal have briller, skal I forbi en læge eller øjenlæge, inden I kan bestille briller hos os. Hvis dit barn er ældre end 10 år, eller det ikke er det første par briller, kan I nøjes med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.