Sorte briller

261 Resultater
Relevans

Sorte briller – udtryk dig klassisk og stilsikkert

Bestemte farver går bare aldrig af mode. Specielt ikke sort, som altid har været en sikker vinder. Og stadig er det. I høj grad. Ikke kun når det kommer til jakker, t-shirts, bukser og andet tøj. Også sorte briller hitter som aldrig før. Af gode grunde.

Sorte briller kan hjælpe dig med at udtrykke dig klassisk og stilsikkert, og de er altid en fast del af sæsonens nyeste trends inden for brillemode. Det sikrer dig altså, at du også udtrykker dig på bølgelængde med den nyeste brillemode.

Sorte briller dame

Fordelene ved sorte briller er mange. En af deres største fordele er, at de kan bruges til at udtrykke, præcis hvad du har lyst til. Især også din feminine side, som sorte briller hver dag bliver brugt til af kvinder hele verden over.

Sorte briller finder du i alle stelformer. Lige fra markante sorte brillestel til tynde sorte brillestel og i form af runde briller. De har hver deres unikke egenskaber for at gøre dit udtryk feminint, karismatisk og selvsikkert.

Der er flere sorte brillemodeller, der kan hjælpe dig med at opnå et feminint udtryk. Dyrberg Kern DK4059 1 er et eksempel på sorte runde briller, der på overlegen vis giver dit udseende kant.

Samme egenskab har de eksklusive sorte briller Tom Ford FT5738-B 1, der viser din luksuriøse side og straks giver alle et indtryk af, at du ikke er bleg for at skille dig ud fra mængden. Her med runde sorte briller.

Sorte briller herre

Mange mænd kan godt lide det simple og farver, der ikke larmer for meget i ansigtet. Her er sorte briller til herre også en sikker vinder.

Sorte briller til mænd fungerer som en glimrende og klassisk tilføjelse til ethvert udseende, og de giver dig mulighed for at udtrykke dig stilsikkert og med sans for detaljen. Uanset om du vælger markante eller tynde sorte brillestel.

I vores omfattende udvalg af sorte briller finder du et væld af stilsikre og tidløse modeller til herrer. Eksempler på sorte briller til herre er mange.

De mere markante sorte brillestel i modellerne Hugo Boss BOSS1092 807 og David Beckham DB7020 WR7 lader dig udtrykke maskulinitet, og deres diskrete detaljer på brillestængerne viser dine omgivelser, at du har valgt dine sorte briller med omhu.

Sorte briller og sorte brillestel fra populære designermærker

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af sorte briller og sorte brillestel. Og du finder dem fra alle de populære designermærker. Lige fra Tom Ford til Ray-Ban, Saint Laurent, Silhouette, Gucci, Hugo Boss, Burberry, Prada, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Dyrberg Kern og mange, mange flere.

Dine muligheder for at finde moderigtige sorte briller og sorte brillestel er med andre ord mange. Også hvis du er på udkig efter bæredygtige briller og ønsker at udtrykke dig på bæredygtige præmisser, finder du et stort udvalg.

Har du svært ved at finde de sorte briller, der klæder dig bedst, står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine individuelle ansigtstræk og dine farver, når vi vejleder dig om dit bedste valg af sorte briller.

Find dine nye sorte briller i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller med farven, som du aldrig går galt i byen med: Sort.

I butikken står vores autoriserede optikere klar til at udmåle din præcise synsstyrke og kortlægge, om dine sorte briller f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få sorte briller i et brilleabonnement

I Synoptik kan du passe på dit syn med sorte briller på en ny og smartere måde. Og du behøver ikke kun vælge ét par sorte briller. Du kan have flere par og kun betale en fast månedlig pris. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du også få dem med i samme abonnementsløsning. 

Med i dit brilleabonnement får du et væld af eksklusive fordele. Du slipper bl.a. for uventede udgifter. Alt er nemlig all-inclusive: Nye brilleglas ved ny synsstyrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere…

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt