Skærmbriller

Skærmbriller fra Synoptik bliver tilpasset den enkelte medarbejders individuelle syn og arbejdsforhold for at sikre den bedste mulige synskvalitet og -komfort på arbejdspladsen.

Hvornår skal man have skærmbriller?

Skærme er en fast bestanddel i de flestes hverdage, og mange af os tilbringer det meste af arbejdsdagen foran en skærm. Øget skærmtid kan give anstrengte og trætte øjne.

Synet ændrer sig hele livet – og typisk fra 40-årsalderen kan mange opleve at blive trætte i øjnene efter en arbejdsdag ved skærmen. Der kan derfor opstå et behov for skærmbriller.

De mest almindelige tegn på, at der er et behov for skærmbriller, er hovedpine, trætte øjne, tørre øjne, irriterede øjne og røde øjne, samt at øjnene “fedter”, så man ikke kan se tydeligt og skarpt.

Uden skærmbriller kan den enkelte medarbejders produktivitet blive påvirket.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Hvad er en skærmbrille?

Skærmbriller adskiller sig fra almindelige briller på flere måder. De har bl.a. en anderledes styrke eller opbygning i glassene.

Almindelige briller, kontaktlinser og læsebriller er ikke nøje tilpasset afstanden til computerskærmen på arbejdspladsen, som skærmbriller fra Synoptik er. De fungerer derfor ikke optimalt til skærmbrug, som skærmbriller gør.

Skærmbriller med styrke

For skærmbriller med styrke er det afgørende, at styrken er tilpasset til præcis den afstand, som den enkelte medarbejder har til sin skærm.

Hos os er dine muligheder mange. Du kan få tilpasset dine skærmbriller, så de har glidende overgang. Det er især praktisk, når du til daglig har brug for at se skarpt på flere afstande med skærmbriller.

Hos Synoptik kan vi give ekspertrådgivning og vejlede om flerstyrkeglas og skærmbriller med glidende overgang.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

Skærmbriller med skærmlysfilter

Digitale skærme udskiller en unaturlig stor mængde blåt lys. Både smartphones, tablets samt computer- og tv-skærme.

Med en skærmlysfilter overfladebehandling af brilleglas reduceres det blå lys fra skærme, så det svarer til den mængde lys, der forekommer i et naturligt lys.

Det er især vigtigt, fordi blå lys hæmmer udskillelsen af det søvndyssende hormon melatonin. Det kan påvirke din døgnrytme, hvis det blå lys ikke begrænses, som det kan blive i dine skærmbriller med en skærmlysfilter overfladebehandling.

Skærmbriller nøje tilpasset den enkelte medarbejder

Vores skærmbriller er specielt tilpasset den enkelte medarbejders individuelle syn og arbejdsforhold for at sikre det bedst mulige velbefindende på jobbet.

Skærmbrillerne bliver skræddersyet på baggrund af en Erhvervssynsprøve, hvor vi også spørger ind til den enkelte medarbejders afstand til skærm og tastatur for at sikre den bedst mulige løsning.

OPRET FIRMAAFTALE

BESTIL ET TILBUD

Hør mere om skærmbriller

Vil du vide mere om skærmbriller eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter. Kontakt os på:

Tlf. 36 73 76 55 eller mail business@synoptik.dk. Her kan vi gøre dig klogere på, hvordan du eller dine medarbejdere kan opleve en synlig forskel med skærmbriller på arbejdet.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.