Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller nyheder

350 Resultater
Nyeste

Solbriller nyheder – altid nye modeller i Synoptik

Solbrilledesigns udvikler sig konstant, og i Synoptik kan du altid holde dig opdateret på de nyeste solbriller i markedet.

Vi opdaterer vores store sortiment, så snart de kendte modehuse præsenterer nye kollektioner. Alle nyheder finder du her på siden.

Gå på opdagelse i dag, og find nyheder fra eksklusive designermærker og i populære stelformer.

Oplev nyheder fra alle de kendte solbrillemærker

I Synoptik finder du solbrillenyheder fra alle de eksklusive solbrillemærker, som har ekspertise i at gøre dit udtryk i solen sæsonaktuelt

Du finder nyheder fra mærker som Ray-Ban, Burberry, Emporio Armani, Gucci, Tom Ford, Persol, Miu Miu, Giorgio Armani, Balenciaga, Michael Kors og mange flere designermærker.

Med vores solbrillenyheder får du dermed mulighed for at tage del i alle de populære modehuses nye kollektioner.

Find nye solbriller i kendte stelformer

Sæsonens trends er landet i Synoptik, og de tilskriver forskellige stelformer en afgørende rolle for at være afstemt med den nye solbrillemode.

I oversigten her på siden kan du nemt og bekvemt filtrere på stelformer i topmenuen. Så får du kun vist den form på dine nye solbriller, som du ønsker og har en kærlighed for.

Du finder nyheder inden for tidens populære cat eye-solbriller, firkantede solbriller og pilotsolbriller, ligesom du kan dyrke et retroudtryk med runde solbriller.

Dine muligheder er mange. Og du kan dermed nemt finde et par solbriller, som passer til din unikke ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk.

Nyheder fra Ray-Ban

Det amerikanske brille- og solbrillemærke Ray-Ban er kendt for klassiske og tidløse solbriller, som siden 1930’erne har vundet stor popularitet overalt i verden.

Et af Ray-Bans store kendetegn er en evig evne til at forny sig og videreudvikle på de solbrillemodeller, som mærket selv var med til at sætte på verdenskortet. Derfor finder du også flere spændende nyheder fra Ray-Ban her på siden.

Flere af Ray-Ban modellerne finder du tilmed kun i Synoptik. Blandt andet mærkets innovative Ray-Ban Reverse, som har en udadbuet form i stedet for en indadbuet form. 

En af de mest kendte Ray-Ban modeller er Aviator, som det ikoniske mærke har udviklet med nye gulddetaljer og næsepuder, som sikrer dig stor synskomfort i solen.

Du kan gå på opdagelse i alle vores nyheder fra Ray-Ban lige her. Flere af dem får du tilmed kun i Synoptik.

Nye solbriller er dit bedste tilbehør

Solbriller er ikke kun en fordel, fordi de beskytter dine øjne mod solens ultraviolette stråler. De er i lige så høj grad populære, fordi de kan være prikken over i’et på ethvert udseende i solen.

Modeinteresserede verden over bruger hver dag solbriller til at udtrykke sig og få det bedste frem i deres udseende i solen, og den fordel kan du også få med vores mange solbrillenyheder.

Med vores solbrillenyheder kan du finde solbriller, der passer til alle stilarter: Ønsker du et luksuriøst udtryk, kan du vælge solbriller med store eksklusive brandlogoer fra bl.a. Dolce&Gabbana, Versace, Gucci, Bottega Veneta eller Bvlgari.

Er du derimod til mere klassiske og tidløse modeller, kan du vælge modeller i neutrale farver og med runde former fra bl.a. Ray-Ban, Ralph Lauren, Persol, Tom Ford eller Hugo Boss.

Vores omfattende udvalg sikrer dig, at du kan finde solbriller til enhver smag.

Altid 100% UV-beskyttelse og CE-mærkning

I Synoptik kommer dit syns og din øjensundheds bedste i første række. Af den årsag er kvalitet en mærkesag, og vores solbriller opfylder strenge krav for at kunne yde dig den bedste øjenbeskyttelse.

Alle solbrillestel i vores nyheder yder 100% UV-beskyttelse.

Samtidig er alle solbriller i vores nyheder her på siden og i din lokale Synoptik er CE-mærket. Det betyder, at dine nye solbriller opfylder de europæiske sikkerheds- og kvalitetsstandarder, som er fastsat for solbriller.

Med vores solbrillenyheder går du altså ikke på kompromis med din kvalitet i solen. Du får solbriller, der sikrer dig optimal øjenbeskyttelse og et sæsonaktuelt udtryk.

Nye solbriller med styrke? Få dem i din Synoptik i dag

Solen er nemmest at nyde, når du kan se alt skarpt. Det ved du om nogen, hvis du bruger briller til daglig.

Du vil derfor få stor glæde af solbriller med styrke. Og heldigvis kan de fleste af vores solbrillenyheder fås med din styrke.

Vores autoriserede optikere står klar til at give dig bedre forudsætninger for at se godt i solen ved at måle din synsstyrke og kortlægge din unikke synsfejl i en Synsprøve med sundhedstjek.

Der er ingen grund til at vente. Bestil tid til din synsprøve online her, og få eksperthjælp til at stille skarpt i solen i din lokale Synoptik.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt