Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Cat Eye solbriller

36 Resultater
Sortér efter
Relevans

Cat eye-solbriller

Har du mod på et stilsikkert udseende? Så lad dig forføre af cat eye-solbriller, der er dit sikre valg, når du skal finde dit udtryk i din hverdag.

Cat eye-solbriller kan overordnet inddeles i to hovedkategorier. Du har den traditionelle, mere kantede cat eye-model, som første gang hittede i 1950'erne. Der findes imidlertid også den lidt større cay eye-model med blødere former, som især blev toneangivende i 1980'erne. Fælles for de to kategorier er, at der findes mange forskellige cat eye-modeller, og der er helt sikkert cat eye-solbriller, der passer til dig. 

Det ligger ganske vist i navnet, men cat eye-solbriller stammer fra formen på kattes øjne. Den opadvendte form på cat eye-solbrillers form passer til de fleste ansigtstyper. I Synoptik finder du et stort udvalg af elegante og moderigtige cat eye-solbriller, der passer til alle stile. Og du finder cat eye-solbriller fra populære mærker som Gucci, Saint Laurent, Burberry, Michael Kors, Tom Ford, Marc Jacobs, Prada og mange, mange flere designermærker. Alle afstemt med modens aktuelle tendenser og med 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan åbne dine øjne i solens usunde UV-lys.

Lav et fashion statement med cat eye-solbriller

Der findes et væld af interesante cat eye-solbrillemodeller, der kan hjælpe dig med at skabe dit eget personlige udtryk. Det er naturligvis helt op til dig, om du vil udtrykke din personlighed gennem eksperimenterende, kantede Lily-solbriller fra Saint Laurent, eller du er mere til de blødere modeller fra Burberry. Dine muligheder for at opnå et luksuriøst udtryk med moderigtige cat eye-solbriller er mange.

Der er ingen grænser for de kombinationsmuligheder, som cat eye-solbriller giver dig, når du skal finde dit daglige udtryk med populære cat eye-modeller. Cat eye-solbriller vil f.eks. give dit udseende mere kant, hvis du bruger dem som en kontrast i kombination med nyt, elegant tøj. Hvis du omvendt er til et sporty udseende med hættetrøje og sneakers, vil cat eye-solbriller skabe mere dynamik i din hverdag.

Cat eye-solbriller til din ansigtsform

Hvis du ikke vil fremhæve dine egne linjer i dit ansigt, kan du vælge et par cat eye-solbriller, der har den modsatte form. Hvis dit ansigt f.eks. ser lidt mere kantet ud, kan du vælge en form med lige kanter og store buer, der har runde toplinjer. På den måde henleder du opmærksomheden på linjerne i dine cat eye-solbriller. For meget kantede ansigter er det naturligvis det modsatte: Runde buer på dine cat eye-solbriller blødgør kantede linjer.

Disse tips fra vores uddannede brillestylister kan hjælpe med at fremhæve den smukkeste side af dig. Hvilken af ​​de mange solbrillemodeller, du skal vælge, afhænger dog af din personlige smag og selve idéen bag dit udseende. Cat eye-solbriller er kun med til at forstærke dit ønske.

Køb dine cat eye-solbriller i Synoptik

Kan du lige de moderigtige cat eye-modeller i vores udvalg online? Du kan nemt og bekvemt prøve cat eye-solbriller online med vores Virtual Try-On-system. Find de cat eye-solbriller, du gerne vil prøve, og klik på ikonet med "Prøv på" under billederne til de forskellige cat eye-modeller. Hvis du hellere vil prøve dine cat eye-solbriller fysisk, finder du også et stort udvalg i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister bruge deres store ekspertise til at finde de cat eye-solbriller, der klæder dig bedst og bl.a. passer bedst til din ansigtsform.

I Synoptik har du også mulighed for at få dine cat eye-solbriller med styrke. I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine cat eye-solbriller med styrke skal korrigere for. Ud over en præcis udmåling af dine styrker undersøger vores eksperter dig eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Alt sammen med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.