Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Cat Eye solbriller

67 Resultater
Relevans

Cat eye solbriller – skil dig ud fra mængden i solen

Har du mod på et stilsikkert udseende? Så lad dig forføre af cat eye solbriller, der er dit sikre valg, når du skal finde dit udtryk i din hverdag.

Cat eye solbriller kan overordnet inddeles i to hovedkategorier. Du har den traditionelle, mere kantede cat eye-model, som første gang hittede i 1950'erne. Der findes også den lidt større cat eye-model med blødere former, som især blev toneangivende i 1980'erne.

Fælles for de to kategorier er, at der findes mange forskellige cat eye-modeller, og der er helt sikkert et par cat eye solbriller, der falder i din smag.

Solbriller med inspiration i katteøjne

Det ligger ganske vist i navnet, men cat eye solbriller stammer fra formen på kattes øjne. Den opadvendte og -buede form på cat eye solbriller passer til de fleste ansigtstyper.

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af elegante og moderigtige cat eye solbriller, der passer til alle stile. Og du finder solbriller med cat eye fra alle de kendte brillemærker. Lige fra Gucci til Saint Laurent, Burberry, Michael Kors, Tom Ford, Bottega Veneta, Prada, Emporio Armani og mange, mange flere.

Lav et fashion statement med cat eye bloggersolbriller

Der findes et væld af interesante cat eye solbrillemodeller, der kan hjælpe dig med at skabe dit eget personlige udtryk. Det er naturligvis op til dig, om du vil udtrykke din personlighed gennem kantede Lily-solbriller fra Saint Laurent.

I vores store udvalg af cat eye solbriller finder du også mere bløde modeller fra Burberry, som ofte er ledsaget af Burberrys velkendte tern på solbrillestængerne. Du finder også karakteristiske detaljer på cat eye-solbriller fra Tom Ford, som alle indeholder Tom Fords velkendte 'T' på solbrillefronten.

Der er ingen grænser for de kombinationsmuligheder, som solbriller med katteøjne giver dig. Cat eye solbriller vil f.eks. give dit udseende mere kant, hvis du bruger dem som en kontrast i kombination med fint tøj.

Cat eye solbriller til din ansigtsform

Hvis du ikke vil fremhæve dine egne linjer i dit ansigt, kan du vælge et par cat eye solbriller, der har den modsatte form.

Hvis dit ansigt f.eks. ser lidt mere kantet ud, kan du vælge en form med lige kanter og store buer, der har runde toplinjer. På den måde henleder du opmærksomheden på linjerne i dine cat eye solbriller. For meget kantede ansigter er det naturligvis det modsatte: Runde buer i dine cat eye solbriller blødgør kantede linjer.

Disse tips fra kan hjælpe med at fremhæve den smukkeste side af dig. Hvilken af ​​de mange solbrillemodeller, du skal vælge, afhænger dog af din personlige smag og selve idéen bag dit udseende. Cat eye solbriller er kun med til at forstærke dit ønske.

Køb solbriller med cat eye i Synoptik

Kan du lide de populære cat eye solbriller i vores store  udvalg af solbriller?

Du kan prøve vores cat eye solbriller online med vores Virtual-Try-On-funktion. Find de solbriller med katteøjne, du gerne vil prøve, og klik på ikonet 'Prøv på mig' under billederne med til de forskellige solbriller med katteøjne.

Hvis du hellere vil prøve dine cat eye solbriller fysisk, finder du også et stort udvalg i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister bruge deres store viden om ny solbrillemode til at finde de cat eye solbriller, der bl.a. passer til din ansigtsform og dine unikke ansigtstræk

Stil skarpt med cat eye solbriller med styrke

Bruger du briller eller kontaktlinser til daglig? Så findes der ikke noget bedre end solbriller med styrke. Og hvis du samtidig vil skille dig ud fra mængden i solen, findes der ikke noget bedre end cat eye solbriller med styrke.

I Synoptik kan du få mange af vores cat eye solbriller med styrke. Uanset om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede forandringer som alderssyn.

Alt det kan vores autoriserede optikere kortlægge i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt