Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Runde solbriller

99 Resultater
Relevans

Runde solbriller - gå solen i møde med stil

Runde solbriller er til dig, som ønsker at udtrykke en stilsikker personlighed. Solbrillemodellen har altid været moderne, og den fik for alvor deres popularitet i 1970'erne, efter at popikoner som John Lennon og Elton John bar runde solbriller.

I dag er runde solbriller fast inventar blandt sæsonens solbrilletrends. Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, hvor solbriller er afgørende for at beskytte din krops vigtigste sans.

Datidens hippiekultur skabte stor opmærksomhed på de runde solbriller. Især på festivaler som Woodstock, hvor mange unge gik med helt runde solbriller.

I dag er runde solbriller stadig en stor trend og fungerer som et fashionstatement. Det kræver en vis portion modighed at bære en model som f.eks. ROUND-modellen fra Ray-Ban.

Runde solbriller til damer og mænd

Runde solbriller giver dig gode forudsætninger for at opnå et moderigtigt udseende, der passer til alle sider af dine garderobe. Den runde form kan kombineres med en afslappet t-shirt eller med dit fine festtøj.

Dine muligheder for at udtrykke dig stilfuldt med runde solbriller er mange. Om du er fashionista, til et vintage udtryk eller bare kan lide den runde form på solbrillerne. I din lokale Synoptik og online på synoptik.dk finder du et stort udvalg af runde solbriller til damer, mænd og sågar også børn.

Du finder runde solbriller til mænd og damer fra Ray-Ban til Tom Ford, Burberry, Oakley, Saint Laurent, Chloé, Polo Ralph LaurenMiu Miu, Emporio Armani, VersacePersol og mange flere. Inde på siden over solbriller kan du filtrere på stelform og vælge den runde solbrilleform.

Hvem klæder solbrillerne?

Det klæder de fleste mennesker at bære den runde solbrilleform. Personer, der har en rund ansigtsform, kan imidlertid have større glæde af solbriller i mere kantede former.

Vil du prøve, om et par runde solbriller passer til dig? Du kan benytte vores Virtual-Try-On-system, som du finder på de fleste af vores modeller online. Du skal blot klikke på det lille ikon under produktbilledet og prøve dig frem med kameraet din smartphone.

Runde solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, er runde solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn i solen.

I din lokale Synoptik kan du få næsten alle vores runde solbriller med styrke. Hvis du trænger til et skarpt syn i solen med solbriller, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Efterfølgende kan vores glasspecialister rådgive dig om, hvilken farve på dine solbrilleglas der passer bedst til dig og dine behov i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt