Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Runde solbriller

55 Resultater
Relevans

Runde solbriller - gå solen i møde med stil

Runde solbriller er til dig, som ønsker at udtrykke en stilsikker personlighed. Runde solbriller har altid været moderne, og de fik for alvor deres popularitet i 1970'erne, efter at popikoner som John Lennon og Elton John bar runde solbriller.

I dag er runde solbriller fast inventar blandt sæsonens nyeste solbrilletrends. Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, hvor solbriller er afgørende for at beskytte din krops vigtigste sans.

Datidens hippiekultur skabte stor opmærksomhed på de runde solbriller. Især på festivaler som Woodstock, hvor mange unge gik med helt runde solbriller.

I dag er runde solbriller stadig en stor trend og fungerer som et fashionstatement. Det kræver en vis portion modighed at bære helt runde solbriller som f.eks. ROUND-modellen fra Ray-Ban.

Runde solbriller til damer og mænd

Runde solbriller giver dig de bedste forudsætninger for at opnå et moderigtigt udseende, der passer til alle sider af dine garderobe. Runde solbriller kan kombineres med en afslappet t-shirt eller med dit fine festtøj.

Dine muligheder for at udtrykke dig stilfuldt med runde solbriller er mange. Om du er fashionista, til et vintage look eller bare kan lide den runde form på solbrillerne. I din lokale Synoptik og online på synoptik.dk finder du et omfattende udvalg af runde solbriller til damer, mænd og sågar også børn.

Du finder runde solbriller til mænd og damer fra Ray-Ban til Tom Ford, Burberry, Oakley, Saint Laurent, Tommy Hilfiger, PolaroidMessyWeekend, Emporio Armani, Marc Jacobs, Persol, Chloé og mange, mange flere populære designermærker. Inde på siden over solbriller kan du nemt og bekvemt filtrere på stelform og vælge runde solbriller.

Alle runde solbriller i vores omfattende udvalg yder 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du trygt åbne dine øjne, når solen spreder usunde UV-stråler, der kan påvirke dine øjnes sundhed.

Hvem klæder runde solbriller?

Det klæder de fleste mennesker at bære runde solbriller. Det kan dog være, at du, der har en rund ansigtsform, kan have udfordringer med at finde lige netop de runde solbriller, der passer til din ansigtsform. Til dit runde ansigt vil rektangulære solbriller måske passe bedre.

Vil du prøve, om et par runde solbriller passer til dig? Du kan benytte vores Virtual-Try-On-system, som du finder på de fleste af vores runde solbriller. Du skal blot klikke på det lille ikon under produktbilledet og prøve dig frem med kameraet din smartphone.

Du kan også kigge forbi din lokale Synoptik og få ekspertrådgivning af vores uddannede brillestylister. Vi kigger bl.a. på, hvilke runde solbriller der passer bedst til din ansigtsform og dine ansigtstræk, når vi rådgiver dig.

Runde solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, er runde solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn i solen.

I din lokale Synoptik kan du få næsten alle vores runde solbriller med styrke. Hvis du trænger til et skarpt syn i solen med solbriller, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså, om dine runde solbriller med styrke f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om, hvilken farve på dine solbrilleglas i dine runde solbriller der passer bedst til dig og dine behov i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt