Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Runde solbriller

115 Resultater
Sortér efter
Relevans

Runde solbriller

Runde solbriller er til dig, som ønsker at udtrykke en stilsikker personlighed. Runde solbriller har altid været moderne, og de fik for alvor deres popularitet i 1970'erne, efter popikoner som f.eks. John Lennon og Elton John bar runde solbriller. I dag er runde solbriller imidlertid fast inventar blandt sæsonens nyeste trends og tendenser. Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Datidens hippiekultur skabte stor opmærksomhed på de runde solbriller. Især på festivaler som Woodstock, hvor mange unge gik med helt runde solbriller. I dag er runde solbriller stadig en stor trend og fungerer som et fashion statement. Det kræver en vis portion modighed at bære helt runde solbriller som f.eks. ROUND-modellen fra Ray-Ban.

Perfekt look med runde solbriller

Runde solbriller giver dig de bedste forudsætninger for at opnå et moderigtigt udseende, der passer til alle sider af dine garderobe. Runde solbriller kan kombineres med dine afslappede t-shirts eller med dit fine festtøj. Dine muligheder for at udtrykke dig stilfuldt med runde solbriller er mange.

Om du er fashionista, til et vintage look eller bare kan lide den runde form på solbrillerne. I Synoptik finder du et omfattende udvalg af runde briller til damer, mænd og sågar også børn. Lige fra Ray-Ban til Tom Ford, Burberry, Oakley, Saint Laurent, Tommy Hilfiger, PolaroidMessyWeekend, Emporio Armani, Marc Jacobs, Persol, Chloé og mange, mange flere populære runde solbriller. Inde på siden over solbriller kan du nemt og bekvemt filtrere på stelform og vælge runde solbriller.

Alle runde solbriller i vores omfattende udvalg yder naturligvis 100% UV-beskyttelse. På den måde kan du trygt åbne dine øjne, når solen spreder sine usunde UV-stråler.

Runde solbriller – til hvem?

Det klæder de fleste mennesker at bære runde solbriller. Det kan dog være, at dig, der har en rund ansigtsform, kan have udfordringer med at finde lige netop de runde solbriller, der passer til din ansigtsform. Til dit runde ansigt vil rektangulære solbriller måske passe bedre.

Vil du prøve om, et par runde solbriller passer til dig? Du kan benytte vores Virtual Try-On-system, som du finder på de fleste af vores runde solbriller. Du skal blot klikke på det lille ikon under produktbilledet og prøve dig frem.

Runde solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig, er runde solbriller med styrke nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn i solen. I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får hele livet med, når du nyder solen. Efterfølgende kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om, hvilken farve på dine solbrilleglas der passer bedst til dig og dine behov i din hverdag.

Kig forbi din lokale Synoptik, og find de runde solbriller, der skal hjælpe dig med at opleve en synlig forskel i solen. Alt sammen med hjælp fra vores synseksperter, der har speciale i at få mest ud af dit syn.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.