Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Dailies kontaklinser - Køb online

5 Resultater
Sortér efter
Relevans

Dailies-kontaktlinser


Dailies-kontaktlinser er af den bedste kvalitet og produceres af amerikanske Alcon, som er et af de førende kontaktlinsemærker i verden. Alcon har fokus på at give dig et knivskarpt syn gennem innovation og nytænkning, og med Dailies-kontaktlinser har mærket skabt en sand favorit hos mange kontaktlinsebrugere verden over.

Der er mange fordele ved at bruge Dailies-kontaktlinser. De fleksible endagslinser vægter fugt og komfort højt, og de kan bruges til at korrigere alle typer af synsnedsættelse. Her på siden kan du læse mere om fordelene ved Dailies-kontaktlinser.

Som kontaktlinsekunde i Synoptik får du meget mere end kontaktlinser. Du får også en række unikke fordele. Læs meget mere om dine kontaktlinsefordele her.

Fugtgivende endagslinser


Dailies-kontaktlinser er kendt og elsket som fugtgivende endagslinser, der er behagelige at have på hele dagen. Netop fordi Dailies-kontaktlinser giver dine øjne så meget fugt, er de en favorit hos mange. Fugtgivende kontaktlinser giver dig nemlig en meget højere komfort, så du faktisk ikke kan mærke, du har kontaktlinser på. Blandt andet fordi du undgår tørre øjne.

Uanset hvilke Dailies-kontaktlinser du vælger, er fugt og komfort i fokus. Vi har forskellige typer af kontaktlinser fra Dailies i vores sortiment, så du kan få netop dem, der passer til dit syn og dine øjne.

Dailies kontaktlinser korrigerer din bygningsfejl


Bygningsfejl er ingen hindring, når du bruger Dailies-kontaktlinser. Dailies-kontaktlinser korrigerer nemt dine bygningsfejl, så de ikke længere generer dig. Ikke alle kontaktlinser kan korrigere for bygningsfejl, men med kontaktlinser Dailies AquaComfort Plus kommer dine bygningsfejl dog ikke til at genere dig i din hverdag. De bløde endagslinser giver dig et skarpt syn og følelsen af friske øjne hele dagen.

Er du langsynet eller nærsynet?


Uanset om du er langsynet eller nærsynet, kan du få glæde af kontaklinser fra Dailies. Mange mennesker oplever, at de bliver langsynede eller nærsynede med alderen. Heldigvis kan begge dele nemt korrigeres med Dailies-kontaktlinser.

 

I din lokale Synoptik kan du altid få råd og vejledning af vores autoriserede optikere, så du får præcis de kontaktlinser fra Dailies, der passer bedst til din livsstil, dit syn og dine øjne. Mange kontaktlinsebrugere foretrækker at have et par briller at skifte med. Det kan vi naturligvis også hjælpe med.

Flerstyrkekontaktlinser


Med kontaktlinser fra Dailies har du både mulighed for at vælge enkeltstyrkekontaktlinser og flerstyrkekontaktlinser. Flerstyrkekontaktlinser giver dig en naturlig måde at se på – både på kort og lang afstand. Det er blandt andet en fordel, når du kører bil, hvor du både har brug for at se genstande fra lang afstand og samtidig skal kunne se instrumentbrættet fra kort afstand.

Dailies-kontaktlinser med flerstyrke er bløde, fugtgivende og komfortable, og selv som ny kontaktlinsebruger vænner du dig hurtigt til at have dem på.

Prøv de populære Dailies-kontaktlinser gratis i 10 dage


Hos Synoptik kan du prøve de populære Dailies-kontaktlinser gratis i 10 dage. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vi finde den rigtige styrke til dine kontaktlinser. Efter din synsprøve hjælper vores autoriserede optikere dig med at finde de helt rigtige kontaktlinser, der passer til netop dine behov – og hvis det er Dailies-kontaktlinser, kan du prøve dem gratis i 10 dage.

Bestil tid og prøv Dailies-kontaktlinser.

Vi ta’r dit syn alvorligt.