Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Dailies kontaklinser - Køb online

5 Resultater
Relevans

Dailies kontaktlinser

Dailies kontaktlinser er især kendte for deres sublime kvalitet. De produceres af amerikanske Alcon, som er et af de førende kontaktlinsemærker i verden.

Alcon har komfort og kvalitet som sine ubetingede mærkesager. Sammen med et fokus på at give dig et skarpt syn. Det er bliver bl.a. muligt takket være kontaktlinsernes innovative og nytænkende produktion.

Med Dailies kontaktlinser har Alcon formået at skabe en sand favorit blandt utallige kontaktlinsebrugere verden over.

Altid optimal synskomfort

Der er mange fordele ved at bruge Dailies kontaktlinser. De fleksible endagslinser er fugtige og har stor komfort, lige som de kan bruges til at korrigere alle typer af synsnedsættelser. Lige fra nærsynethed til langsynethed eller store som små bygningsfejl.

Uanset hvilke synsbehov du har, kan Dailies kontaktlinser hjælpe dig med at opleve en synlig forskel.

Fugtgivende endagslinser fra Dailies

Dailies kontaktlinser er kendte og elskede som fugtgivende endagslinser, der er behagelige at have på. Hver dag og hele tiden. Netop fordi Dailies kontaktlinser giver øjnene fugt, er de en favorit hos mange.

Fugtgivende kontaktlinser fra Dailies giver dig nemlig en høj komfort. På den måde kan du ikke kun mærke, at du har dine Dailies linser på. Du undgår bl.a. også tørre øjne.

Uanset hvilke Dailies kontaktlinser du vælger, er fugt og komfort i fokus. Vi har forskellige typer af kontaktlinser fra Dailies i vores omfattende sortiment. Det sikrer dig, at du kan finde lige præcis de Dailies kontaktlinserm, der passer til dit syn og dine øjne.

Dailies kontaktlinser til bygningsfejl

Bygningsfejl er ingen hindring for Dailies kontaktlinser. Dailies linser korrigerer nemt for dine bygningsfejl, så de ikke generer dig, når du skal stille skarpt.

Ikke alle kontaktlinser kan korrigere for bygningsfejl, men med Dailies AquaComfort Plus eller Dailies Total1 endagslinser kommer dine bygningsfejl ikke til at begrænse dig i din hverdag.  kontaktlinser

Stil skarpt med Dailies linser

 Dailies AquaComfort Plus kommer dine bygningsfejl ikke til at begrænse dig i din hverdag. DeDe bløde Dailies AquaComfort Plus kontaktlinser endagslinser giver dig et skarpt syn. uanset Uanset afstand. Dailies AquaComfort Plus kontaktlinser er behagelige at bruge, og du vil have  de lader dig opleve følelsen af friske øjne hele dagen.

Dailies Total1 endagslinser korrigerer dine bygningsfejl og giver dig ubegrænset frihed. Kontaktlinser Dailies Total1 afhjælper øjentræthed samtidig med, at du opnår du optimal synskomfort hele dagen.

Er du langsynet eller nærsynet?

Uanset om du er langsynet eller nærsynet, kan du få glæde af kontaktlinser fra Dailies. Begge synsfejl kan nemt korrigeres med Dailies kontaktlinser.

din lokale Synoptik kan du altid få ekspertråd og -vejledning af vores kontaktlinsespecialister, . På den måde kan duså du får præcis de kontaktlinser fra Dailies, der passer bedst til din livsstil, dit syn og dine øjne.

Variér med ekstrabriller

Mange kontaktlinsebrugere foretrækker at have et par briller at skifte med. I Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller fra de førende designermærker, som du kan få med unikke kvalitetsglas, der bliver tilpasset til dig og dit syn.

I din lokale Synoptik finder du kendte brillemærker som Ray-Ban, Burberry, Gucci, Versace, Saint Laurent, Hugo Boss, Skaga, Peak Performance og mange flere populære briller. Til mænd såvel som damer.

Som kontaktlinseabonnent i Synoptik kan du altid nyde ekstraordinært skarpe priser. En af dine mange fordele er nemlig hele 25% rabat på komplette briller, som du kan bruge til at variere dit kontaktlinsebrug med.

Dailies flerstyrkekontaktlinser

Med kontaktlinser fra Dailies har du både mulighed for at vælge enkeltstyrkekontaktlinser enkeltstyrke- og flerstyrkekontaktlinser.

Flerstyrkekontaktlinser giver dig en naturlig måde at se på. Både på kort og lang afstand. Det er bl.a. en fordel, når du kører bil, hvor du både har brug for at se trafikskilte på lang afstand og samtidig skal kunne se instrumentbrættet på kort afstand.

Dailies linser med flerstyrke er både bløde, fugtgivende og komfortable. Selv som ny kontaktlinsebruger vænner du dig hurtigt til at have dem på.

Oplev Dailies kontaktlinser gratis i 10 dage

Hos Synoptik kan du opleve Dailies kontaktlinser gratis i 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til at prøve kontaktlinser. Her oplever du samtidig også vores store ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek, hvor vores autoriserede optikere udmåler dine præcise synsstyrker og kortlægger, hvilken synsfejl dine Dailies kontaktlinser skal korrigere for.

Eksempelvis nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn. Fortsætter du som kontaktlinseabonnent med dine Dailies linser, refunderer vi prisen for din synsprøve (348 kr.).

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde de Dailies kontaktlinser, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov. Og hvis du har behov for eksperthjælp til, hvordan du tager dine Dailies linser på og af, kan vi give dig ekspertrådgivning.

I Synoptik vil vi være sikre på, at du oplever optimal synskvalitet og -komfort. Og en hverdag med dine Dailies linser, der er nem og bekvemt.

OPLEV DAILIES KONTAKTLINSER GRATIS

Få Dailies kontaktlinser på abonnement

Lyder Dailies kontaktlinser på abonnement som noget for dig? I Synoptik kan du tegne et fleksibelt kontaktlinseabonnement med Dailies kontaktlinser.

Du får samtidig adgang til en hverdag med et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:Nyd blandt andet:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Øje for detaljen