Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Dailies kontaklinser - Køb online

5 Resultater
Sortér efter
Relevans

Dailies-kontaktlinser


Dailies-kontaktlinser er af den bedste kvalitet. De produceres af amerikanske Alcon, som er et af de førende kontaktlinsemærker i verden. Alcon har komfort og kvalitet som sin ubetingede mærkesag – og altid et fokus på at give dig et knivskarpt syn. Bl.a. gennem en innovativ og nytænkende produktion. Med Dailies-kontaktlinser har mærket formået at skabe en sand favorit blandt mange kontaktlinsebrugere verden over.

 

Der er mange fordele ved at bruge Dailies-kontaktlinser. De fleksible endagslinser er fugtige og har stor komfort, ligesom de kan bruges til at korrigere alle typer af synsnedsættelser: Uanset hvilke synsbehov du har, kan Dailies-kontaktlinser hjælpe dig med at opleve en synlig forskel.

 

Her på siden kan du læse mere om alle fordelene ved at bruge Dailies-kontaktlinser, som du også kan få i et fleksibelt Synoptik kontaktlinseabonnement. Som kontaktlinseabonnent får du ikke kun et skarpere syn. Du får også en række unikke fordele, der bliver skræddersyede til netop dig, dit liv og dit syn. Læs meget mere om alle dine kontaktlinsefordele her.

 

Fugtgivende endagslinser

Dailies-kontaktlinser er kendt og elsket som fugtgivende endagslinser, der er behagelige at have på hele dagen. Netop fordi Dailies-kontaktlinser giver dine øjne så meget fugt, er de en favorit hos mange. Fugtgivende kontaktlinser giver dig nemlig en meget højere komfort. På den måde kan du ikke kan mærke, du har kontaktlinser på. Du undgår bl.a. også tørre øjne.

 

Uanset hvilke Dailies-kontaktlinser du vælger, er fugt og komfort i fokus. Vi har forskellige typer af kontaktlinser fra Dailies i vores sortiment, så du kan få netop dem, der passer til dit syn og dine øjne.

SE UDVALG OG KØB NU

 

Dailies kontaktlinser korrigerer dine bygningsfejl

 

Bygningsfejl er ingen hindring for Dailies-kontaktlinser. Dailies-kontaktlinser korrigerer nemt dine bygningsfejl, så de ikke generer dig, når du skal stille skarpt. Ikke alle kontaktlinser kan korrigere for bygningsfejl, men med kontaktlinser Dailies AquaComfort Plus kommer dine bygningsfejl ikke til at begrænse dig i din hverdag. De bløde endagslinser giver dig et skarpt syn og følelsen af friske øjne hele dagen.

Er du langsynet eller nærsynet?

Uanset om du er langsynet eller nærsynet, kan du få glæde af kontaktlinser fra Dailies. Mange oplever, at de bliver langsynede eller nærsynede med alderen. Heldigvis kan begge dele nemt korrigeres med Dailies-kontaktlinser.

 

din lokale Synoptik kan du altid få råd og vejledning af vores autoriserede optikere, så du får præcis de kontaktlinser fra Dailies, der passer bedst til din livsstil, dit syn og dine øjne.

 

Mange kontaktlinsebrugere foretrækker at have et par briller at skifte med. I din nærmeste Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller fra de førende mærker, som du kan få med unikke kvalitetsglas, der bliver tilpasset til præcis dig og dit syn.

 

Flerstyrkekontaktlinser

 

Med kontaktlinser fra Dailies har du både mulighed for at vælge enkeltstyrkekontaktlinser og flerstyrkekontaktlinser. Flerstyrkekontaktlinser giver dig en naturlig måde at se på – både på kort og lang afstand. Det er blandt andet en fordel, når du kører bil, hvor du både har brug for at se genstande fra lang afstand og samtidig skal kunne se instrumentbrættet fra kort afstand.

 

Dailies-kontaktlinser med flerstyrke er både bløde, fugtgivende og komfortable. Selv som ny kontaktlinsebruger vænner du dig hurtigt til at have dem på.

 

Prøv de populære Dailies-kontaktlinser gratis i 10 dage

Hos Synoptik kan du prøve de populære Dailies-kontaktlinser gratis i 10 dage. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere bruge deres store ekspertise om dit syn til at finde din præcise styrke til dine kontaktlinser. Efter din synsprøve hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde de kontaktlinser, der passer til netop dine behov – og hvis det er Dailies-kontaktlinser, kan du prøve dem gratis i 10 dage.

 

BESTIL TID OG PRØV DAILIES-KONTAKTLINSER GRATIS

 

Vi ta’r dit syn alvorligt.