Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Dailies kontaklinser - Køb online

5 Resultater
Sortér efter
Relevans

Dailies kontaktlinser

Dailies-kontaktlinser er af den bedste kvalitet. De produceres af amerikanske Alcon, som er et af de førende kontaktlinsemærker i verden. Alcon har komfort og kvalitet som sin ubetingede mærkesag – og altid et fokus på at give dig et knivskarpt syn. Bl.a. gennem en innovativ og nytænkende produktion. Med Dailies-kontaktlinser har mærket formået at skabe en sand favorit blandt mange kontaktlinsebrugere verden over.

Der er mange fordele ved at bruge Dailies-kontaktlinser. De fleksible endagslinser er fugtige og har stor komfort, ligesom de kan bruges til at korrigere alle typer af synsnedsættelser. Lige fra nærsynethed til langsynethed eller store som små bygningsfejl. Uanset hvilke synsbehov du har, kan Dailies-kontaktlinser hjælpe dig med at opleve en synlig forskel.

Fugtgivende endagslinser

Dailies-kontaktlinser er kendte og elskede som fugtgivende endagslinser, der er behagelige at have på. Hver dag og hele tiden. Netop fordi Dailies-kontaktlinser giver dine fugt, er de en favorit hos mange. Fugtgivende kontaktlinser fra Dailies giver dig nemlig en meget højere komfort. På den måde kan du ikke kun mærke, at du har kontaktlinser på. Du undgår bl.a. også tørre øjne.

Uanset hvilke Dailies-kontaktlinser du vælger, er fugt og komfort i fokus. Vi har forskellige typer af kontaktlinser fra Dailies i vores omfattende sortiment. På den måde kan du få lige præcis dem, der passer til dit syn og dine øjne.

SE UDVALG OG KØB

Dailies kontaktlinser korrigerer dine bygningsfejl

Bygningsfejl er ingen hindring for Dailies-kontaktlinser. Dailies-kontaktlinser korrigerer nemt for dine bygningsfejl, så de ikke generer dig, når du skal stille skarpt. Ikke alle kontaktlinser kan korrigere for bygningsfejl, men med kontaktlinser Dailies AquaComfort Plus kommer dine bygningsfejl ikke til at begrænse dig i din hverdag. De bløde endagslinser giver dig et skarpt syn og følelsen af friske øjne hele dagen.

Er du langsynet eller nærsynet?

Uanset om du er langsynet eller nærsynet, kan du få glæde af kontaktlinser fra Dailies. Begge synsfejl kan nemt korrigeres med Dailies-kontaktlinser.

din lokale Synoptik kan du altid få ekspertråd og -vejledning af vores kontaktlinsespecialister, så du får præcis de kontaktlinser fra Dailies, der passer bedst til din livsstil, dit syn og dine øjne.

Mange kontaktlinsebrugere foretrækker at have et par briller at skifte med. I Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller fra de førende designermærker, som du kan få med unikke kvalitetsglas, der bliver tilpasset til netop dig og dit syn.

Dailies flerstyrkekontaktlinser

Med kontaktlinser fra Dailies har du både mulighed for at vælge enkeltstyrkekontaktlinser og flerstyrkekontaktlinser. Flerstyrkekontaktlinser giver dig en naturlig måde at se på. Både på kort og lang afstand. Det er bl.a. en fordel, når du kører bil, hvor du både har brug for at se trafikskilte på lang afstand og samtidig skal kunne se instrumentbrættet på kort afstand.

Dailies-kontaktlinser med flerstyrke er både bløde, fugtgivende og komfortable. Selv som ny kontaktlinsebruger vænner du dig hurtigt til at have dem på.

Prøv Dailies kontaktlinser gratis i 10 dage

Hos Synoptik kan du prøve de populære Dailies-kontaktlinser gratis i 10 dage. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker til dine nye kontaktlinser fra Dailies. Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde de Dailies-kontaktlinser, der passer til netop dig og dine behov.

PRØV DAILIES KONTAKTLINSER GRATIS

Få Dailies kontaktlinser på abonnement

Lyder Dailies-kontaktlinser på abonnement som noget for dig? I Synoptik kan du tegne et fleksibelt kontaktlinseabonnement og få adgang til en hverdag med et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.