Med en særlig kontaktlinse er det muligt at passe bedre på dit barns syn. Linsen kan hjælpe med at bremse udviklingen af nærsynethed.

MiSight®

Kontaktlinsen, der kan bremse nærsynethed hos børn

Har dit barn problemer med at se ting langt væk og misser med øjnene, kan det være tegn på nærsynethed.

Heldigvis er det i dag muligt at bremse udviklingen af nærsynethed hos børn med en særlig blød 1-dagslinse, som kan bruges allerede fra 8-årsalderen.

Bestil en Synsprøve med sundhedstjek til dit barn, og få en snak med en af vores dygtige optikere om den børnevenlige MiSight® linse. Den er nem at tage af og på og passer godt på dit barns syn.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE
 

Kan børn bruge kontaktlinser?

Ja, de kan de sagtens. Og hvis barnet ikke selv kan håndtere det, kan vi hjælpe med at instruere forældrene. Det er vigtigt at kunne håndtere dem korrekt og holde en god hygiejne.

For nogle nærsynede børn med briller kan et skift til denne type kontaktlinse være en god idé, da den kan hjælpe med at bremse udviklingen i nærsynetheden. Bestil tid til en synsprøve med sundhedstjek og lad vores dygtige optikere hjælpe med en vurdering.

Hvad skal du kigge efter?

Kniber dit barn øjnene sammen, når der skal stilles skarpt på noget på afstand? Måske er det svært at læse, hvad der står på tavlen i skolen? Det kan være tegn på nærsynethed.

Men vil du være helt sikker, kan du komme ned til en synsprøve med sundhedstjek i Synoptik. Her står vores dygtige optikere klar til at hjælpe med at undersøge dit barns syn.

LÆS OM NÆRSYNETHED

En tidlig indsats gør en stor forskel

Nærsynethed kan være arveligt. Så hvis du er nærsynet, eller begge forældre er, har dit barn større chance for at få det. Derfor er det en god idé at få barnets syn tjekket. Jo tidligere, jo bedre.

Det er vigtigt med tidlig opsporing og forebyggelse, fordi nærsynethed udvikler sig hurtigt hos de yngste. Alle børn kan blive undersøgt med en Synsprøve med sundhedstjek i Synoptik.

Bestil nemt og sikkert tid til her.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Er dit barn under 10 år, og det er første gang, at barnet skal have udleveret briller eller linser, skal han eller hun være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere dem.

Øje for detaljen