Med en særlig kontaktlinse er det muligt at passe bedre på dit barns syn. Linsen kan nemlig hjælpe med at bremse udviklingen af nærsynethed.

MiSight®

Kontaktlinsen, der kan bremse nærsynethed hos børn

MiSight® 1day er navnet på kontaktlinsen, der ikke kun korrigerer synet. Den kan også hjælpe med at bremse udviklingen af nærsynethed hos børn og unge. Og så kan den bruges allerede fra omkring 8 års alderen.

Alle vores autoriserede optikere er uddannede i bruget af MiSight kontaktlinser til børn. På den måde kan du og dit barn trygt få ekspertvejledning i din lokale Synoptik.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få hjælp til at bremse nærsynethed hos dit barn af Synoptiks eksperter.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE
 

LÆS OM NÆRSYNETHED

En tidlig indsats gør en synlig forskel

Nærsynethed kan være arveligt. Så hvis andre i familien er nærsynede, eller hvis du har mistanke om nærsynethed hos dit barn, kan det være en god idé at få barnets syn tjekket. Jo tidligere, jo bedre.

Det er afgørende med tidlig opsporing og forebyggelse, fordi nærsynethed udvikler sig hurtigst hos de yngste. Alle børn kan blive undersøgt med en Synsprøve med sundhedstjek i Synoptik, som du kan bestille tid til her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Er dit barn under 10 år, og det er første gang, at barnet skal have udleveret briller eller linser, skal han eller hun være tilset af en øjenlæge først, før vi må udlevere dem.

Vi ta'r dit syn alvorligt