Brilleforsikring | Synoptisk Forsikring

Alt kan ske… Men med en Synoptisk Forsikring er du sikret, hvis uheldet er ude.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Forsikring på briller i Synoptik

Nye briller er en investering i både at se godt og se godt ud. Med en Synoptisk Forsikring får du forskring på briller, som gør din hverdag mere tryg, hvis uheldet nu skulle være ude.

En brilleforsikring i Synoptik har flere fordele for dig. En Synoptisk Forsikring dækker både dine brilleglas og dit stel i helt op til to år.

Får du eksempelvis en skade på stellet, en ridse i dine brilleglas, bliver dine briller stjålet eller taber du dem, får du dem erstattet med vores forsikring på briller. Enten i form af reparation eller nye briller.

En brilleforsikring i Synoptik gælder

  • To år fra den dag, du køber dine briller 
  • Brud, skader, ridser i glas, tab og tyveri 
  • Hele brillerne – både brilleglas og -stel 

Prisen på din brilleforsikring afhænger af bruttoprisen på dine briller. Bruttoprisen er det, du betaler for brillerne inkl. moms før rabat.

Du kan læse mere om dine fordele ved forskring på briller her:

SE FORSIKRINGSBETINGELSER 

Brilleforsikring til børn

Et skarpt syn er afgørende for børns evne til at følge med i skolen og lege på lige fod med andre børn. Det ved vi i Synoptik. Derfor gælder en Synoptisk Forsikring også til børnebriller, som vi har et omfattende udvalg af i din lokale Synoptik.

Køber du børnebriller hos os, kan du og dit barn ikke kun nyde en brilleforsikring til børn i form af en Synoptisk Forsikring. Med i jeres køb får I også et par ekstrabriller, så barnet kan lege videre, mens vores eksperter giver hans eller huns briller en kærlig hånd.

Få brilleforsikring med briller på abonnement

Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du nyde større tryghed. Du kombinerer briller fra vores omfattende udvalg eller kombinerer med solbriller. Du skal tilmed kun betale en fast månedlig pris.

Med i dit Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du nyde en skræddersyet brilleforsikring. Du får nemlig et væld af eksklusive fordele, som giver dig større tryghed i din hverdag som brillebruger og kommer alle dine uforudsete udgifter til livs:

  • Eksklusiv tryghedsordning ved skade eller bortkomst
  • Nye glas i alle dine briller, når dit syn ændrer sig
  • Udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov
  • Fri ombytning af en valgfri brille en gang årligt

SE ALLE DINE FORDELE

Kom godt i gang med en Udvidet Synsprøve

Hør nærmere om din brilleforskring med et brilleabonnement hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, og kom godt i gang med din brilleforsikring med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Her udmåler vi din præcise synsstyrke og sørger for, at du kan stille skarpt. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Din synsprøve er gratis, når du starter et brilleabonnement. Værdi 298 kr.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.