Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Cykelbriller

77 Resultater
Relevans

Cykelbriller – perfekt udsyn på vejen

Det kan krible og krable i kroppen for at komme ud at cykle, når solen skinner. Hvis du ofte hopper op på din cykel, når solen tilsmiler dig, vil du have glæde af et par cykelbriller eller cykelsolbriller.

Med et par gode cykelbriller får du et perfekt udsyn, når du cykler på vejen og orienterer dig i dine omgivelser. Cykelbriller beskytter ikke kun dine øjne mod solens UV-lys, men også mod vind, vand, snavs og fluer.

I din lokale Synoptik og online på synoptik.dk finder du et stort udvalg af cykelbriller til damer og herrer fra bl.a. Oakley og Peak Performance, som har speciale i at sikre dig optimal synskomfort på cykelstien.

Forskellen på cykelbriller og almindelige solbriller

Et godt par solbriller til cykling adskiller sig på flere måder fra almindelige solbriller. Især materialet og stelformen har store forskelle.

  • Pasform: Cykelbriller passer perfekt til dit ansigt. De bliver på deres plads, og intet sollys rammer dine øjne. Hverken fra toppen, siden eller bunden af stellet.
  • Lette og behagelige: Mange cykelbriller er produceret af letvægtsmateriale. Du føler næsten ikke, at du har dem på.
  • Robuste og holdbare: De fleste solbriller til cykling kan holde til lidt af hvert. Både stel og glas er lavet af et robust og holdbart materialer, som ikke går så let i stykker.

Cykelbriller fra Oakley

Et af de mærker, der har specialiseret sig i cykelbriller eller cykelsolbriller, er Oakley. Oakley er kendt for stelformer, der sidder behageligt på dit ansigt og dækker dine øjne optimalt.

En anden stor fordel ved Oakley cykelbriller er modellernes polariserede solbrilleglas, som effektivt afbøjer solens vandrette og lodrette stråler. Polariserede solbriller fjerner refleksioner og genskær fra våde overflader. Det gør Oakley til det ideelle valg for dig, der elsker at cykle. Eller blot elsker at være aktiv generelt.

Se vores komplette udvalg af Oakley solbriller lige her.

Stort udvalg af kendte mærker

Mange mærker har præsenteret cykelbriller til damer og herrer i forskellige prisklasser. Du har derfor rig mulighed for at vælge et par, som falder i din smag og passer til din økonomi.

I vores store udvalg finder du modeller fra mærker som Ray-Ban, Peak Performance, Prada Linea Rossa, Armani Exchange og flere andre mærker. Alle med 100% UV-beskyttelse og i materialer som blødt acetat, letvægtsmetal og titanium.

Cykelbriller med styrke

Et godt syn er vigtigt på din cykeltur. Du kan støde på forskellige uregelmæssigheder på vejen, som gør dig afhængig af et godt syn. Specielt din rette synsstyrke er vigtig at have i dine solbrilleglas, når du skal have det maksimale ud af din cykeltur.

Vores autoriserede optikere kan hjælpe dig med at se skarpt, når du cykler. Vi står klar til at måle din styrke til dine nye cykelbriller eller cykelsolbriller. Bestil blot tid til en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Øje for detaljen