Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Kontaktlinser Månedslinser

23 Resultater
Relevans

Månedslinser

Månedslinser er til dig, der ikke vil skifte kontaktlinser ofte. De holder nemlig hele måneden ud. Efter en måned skifter du til et nyt par månedslinser.

Månedslinser er det behagelige valg: De er bløde, fleksible og generelt meget behagelige at have på, ligesom de er nemme at holde rene med kontaktlinsevæske, som du kan se vores store udvalg af her. I modsætning til 1-dagskontaktlinser skal du bruge et kontaktlinseetui til dine månedslinser, når du tager dem af om aftenen. Sådan kan du holde dem rene og behagelige.

Månedslinser er typisk den billigste løsning inden for kontaktlinser. Vi har et stort sortiment, der giver dig mulighed for at finde lige præcis de månedslinser, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvis du leder efter budgetvenlige og behagelige kontaktlinser, er månedslinser det oplagte valg for dig.

Bestil tid til synsprøve

Fordele ved månedslinser

  • Høj komfort
  • Lette at tage på og af igen
  • Billigste valg af kontaktlinser
  • Findes i flere forskellige prisklasser
  • Findes med forskellige egenskaber
  • Kan bruges hele døgnet – også når du sover

Sådan bruger du månedslinser

Så ofte skal du skifte dine månedslinser

Når du bruger månedslinser, skal du kun skifte kontaktlinser en gang om måneden.

Kontaktlinsevæske til månedslinser

Hvis du ikke ønsker at sove med dine månedslinser på, skal de renses med kontaktlinsevæske og lægges i et kontaktlinseetui, inden du går i seng. Hvis du ikke rengør og opbevarer dine månedslinser korrekt, når du ikke bruger dem, tørrer de ud og mister deres komfort.

Prøv månedslinser i Synoptik

Er du i tvivl, om månedslinser er noget for dig? Så er vores anbefaling entydig: Prøv det af og se, om det er noget for dig.

Hos os kan du nemt prøve månedslinser med vores tryghedsgaranti. Så kan du i ro og mag beslutte, om det er det rette valg for dig. Du bestemmer helt selv, om det skal være endagslinser eller månedslinser, du vil prøve.

Hvis du efter endt prøveperiode ønsker at fortsætte med at bruge dine kontaktlinser, får du pengene fra synsprøven retur.

BESTIL TID & PRØV MÅNEDSLINSER

Månedslinser til dit aktive liv

Månedslinser er perfekte til dig, der har et aktivt liv. Når du bruger månedslinser, bliver dine øjne ikke tørre, fordi du har dine kontaktlinser på for længe. Dine månedslinser er nemlig beregnede til at have på hele måneden, uden at du behøver at foretage dig andet end at nyde friheden, de giver dig.

Månedslinser har mange fordele i mange sammenhænge. De er et ideelt og oplagt valg, hvis du lever et aktivt liv udendørs, hvor du har begrænset mulighed for at skifte dine kontaktlinser under hygiejniske forhold og ikke kan undgå bakterier på dine fingre, som er i kontakt med dine månedslinser.

Du kan have fordel af månedslinser i mange af hverdagens situationer. Blandt andet også hvis du har natarbejde eller lange vagter på dit arbejde. Her bliver dine øjne ikke tørre, når du bruger månedslinser.

Hvis du er i tvivl, om hvilke kontaktlinser der passer til dig, er du altid velkommen til ekspertrådgivning hos vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik.

Få månedslinser på abonnement

I Synoptik kan du få månedslinser på abonnement. I et kontaktlinseabonnement med månedslinser sparer du hele 33% på dine månedlinsers normale kontantpris. Derudover får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

SE ALLE DINE FORDELE

Øje for detaljen