SPAR 20 % på kontaktlinser online

-

gælder alle mærker eksklusiv iWear. Gælder kun online t.o.m. 01.11.20.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Kontaktlinser Månedslinser

22 Resultater
Sortér efter
Relevans

Månedslinser

Månedslinser er lavet til dig, der ikke vil skifte kontaktlinser ofte. De holder nemlig hele måneden ud. Du kan enten vælge at sove med månedslinserne på eller tage dem ud og lægge dem i et kontaktlinseetui om natten. Efter en måned skifter du til et nyt par månedslinser.

Køb månedslinser online

Månedslinser er det behagelige valg: De er bløde, fleksible og generelt meget behagelige at have på, ligesom de er nemme at holde rene med kontaktlinsevæske, som du kan se vores store udvalg af her. I modsætning til 1-dagskontaktlinser skal du bruge et kontaktlinseetui til dine månedslinser, hvis du tager dem af om aftenen. Sådan kan du holde dem rene og behagelige.

Månedslinser er typisk den billigste løsning inden for kontaktlinser. Vi har et stort sortiment, der giver dig mulighed for at finde lige præcis den kontaktlinse, der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du leder efter en budgetvenlig og behagelig kontaktlinse, er månedslinser det oplagte valg for dig.

Bestil tid til synsprøve

Fordele ved månedslinser

  • Høj komfort
  • Lette at tage på og af igen
  • Billigste valg af kontaktlinser
  • Findes i flere forskellige prisklasser
  • Findes med forskellige egenskaber
  • Kan bruges hele døgnet – også når du sover

Sådan bruger du månedslinser

Så ofte skal du skifte dine månedslinser:

Når du bruger månedslinser, skal du kun skifte kontaktlinser en gang om måneden.

Kontaktlinsevæske

Hvis du ikke ønsker at sove med dine månedslinser på, skal de renses i kontaktlinsevæske og lægges i et kontaktlinseetui, inden du går i seng. Hvis du ikke rengør og opbevarer dine månedslinser korrekt, når du ikke bruger dem, tørrer de ud og mister deres komfort.

Tilbud – prøv månedslinser gratis i 10 dage

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE & PRØV KONTAKTLINSER

Er du i tvivl, om månedslinser er noget for dig? Så er vores anbefaling entydig: Prøv det af og se, om det er noget for dig – nemt og bekvemt. Hos os kan du nemlig prøve månedslinser gratis i 10 dage med vores tryghedsgaranti. Så kan du i ro og mag beslutte, om det er det rette valg for dig. Du bestemmer helt selv, om det skal være endagslinser eller månedslinser, du vil prøve gratis i 10 dage.

Hvis du efter endt prøveperiode ønsker at fortsætte med at bruge dine kontaktlinser, får du pengene fra synsprøven til en værdi af 298,- retur.

Har du et aktivt liv?

Månedslinser er perfekte til dig, der har et aktivt liv: Når du bruger månedslinser, bliver dine øjne ikke tørre, fordi du har dine kontaktlinser på for længe – dine månedslinser er nemlig beregnede til at have på hele måneden, uden du behøver at foretage dig andet end at nyde friheden, de giver dig.

Månedslinser har mange fordele – og i mange sammenhænge. De er et ideelt og oplagt valg, hvis du lever et aktivt liv udendørs, hvor du har begrænset mulighed for at skifte dine kontaktlinser under ordentlige, hygiejniske forhold og dermed ikke kan undgå bakterier på fingrene, som du har i kontakt med månedslinserne. F.eks. under aktiviteter som vandre- og teltture.

Du kan have fordel af månedslinser i mange af hverdagens situationer. Blandt andet også hvis du har natarbejde eller lange vagter på dit arbejde. Her bliver dine øjne ikke tørre, når du bruger månedslinser. Hvis du er i tvivl, om hvilke kontaktlinser der passer til dig, er du altid velkommen til en snak i din lokale Synoptik.

Bestil tid