Briller Børn

95 Resultater
Sortér efter
Relevans

Et skarpt syn i børnehøjde

Børn fortæller ikke, når de har synsproblemer, for de er ikke nødvendigvis selv klar over det. Men uanset om det er på skolebænken eller i skolegården, betyder et godt syn alt for dit barn. For dit barn betyder det også noget, hvordan de ser ud med briller.

I Synoptik har vi stor viden om børns syn og et bredt udvalg af børnebriller. Vi har ekspertisen og kvalitetsbriller, der giver børn lov at se cool ud - og samtidig gør en synlig forskel for et aktivt børneliv i klatrestativet.

Stort udvalg af børnebriller

Tiden, hvor børnebriller var udviklet med mere fokus på robusthed end design og stil, er heldigvis forbi. Kendte mærker som Nike, Ray-Ban og In Style har deres egne børnekollektioner, mens mærker som Twiins og Inface har specialiseret sig i briller til børn. Fælles for dem alle er, at de for længst har knækket koden til børnebriller, der både er designet til leg og til børns smag. Se udvalget af vores mange børnebriller.

Udvidet Synsprøve

Børn under 10 år skal have undersøgt deres syn og deres øjne af en læge eller øjenlæge. Derefter hjælper vores autoriserede optikere med at finde lige de børnebriller, der passer dit barn bedst. Hvis dit barn allerede har briller på baggrund af et besøg hos øjenlægen, men trænger til nye, kan optikeren sagtens foretage en synsprøve uden et nyt lægebesøg. Du kan trygt bestille tid til en Udvidet Synsprøve i din nærmeste Synoptik, hvis dit barn er over 10 år og har brug for at få undersøgt sine øjne og sit syn. 

Bestil tid

Dit barn kan trygt lege videre

Selvom børn hurtigt lærer at passe på deres briller, skal de have lov til at udfolde sig og lege vildt uden bekymringer for knækkede stænger og ridser i glassene. Derfor får alle børn under 15 år et par gratis briller til en værdi af 498 kr. med i købet, så legen ikke skal afbrydes.

Ser dit barn skarpt?

Hos langt de fleste børn udvikler synet sig normalt. Deres øjne og syn tjekkes indtil skolealderen regelmæssigt ved de obligatoriske børneundersøgelser. Uanset dit barns alder er der visse signaler ved nedsat syn, du kan være opmærksom på. 

Det er en god idé at få dit barns syn undersøgt hos lægen eller øjenlægen, hvis:

  • Dit barn skeler på det ene øje, enten en gang imellem eller når dit barn er træt
  • Dit barn ofte lukker eller dækker det ene øje
  • Dit barn ofte lægger hovedet på skrå eller drejer hovedet for at se efter noget
  • Dit barn ofte støder ufrivilligt ind i ting eller møbler
  • Dit barn sidder meget tæt på TV’et eller holder iPad og bøger meget tæt op til øjnene
  • Dit barn ofte har hovedpine

Synoptik-Fonden stiller skarpt på børns syn

Med viden om øjne og synet kan vi hele tiden gøre det bedre. Derfor har Synoptik-Fonden også fokus på forskning i nedsat syn hos børn. Projektet 'Børn og Unges Syn' skal gøre os klogere på, hvordan vi kan synsscreene børn, inden de sidder på skolebænken, hvor et godt syn er afgørende for god indlæring.

Bestil tid