Briller Børn

48 Resultater
Relevans

Et skarpt syn i børnehøjde med børnebriller

Børn fortæller ikke, når de har synsproblemer, for de er ikke nødvendigvis selv klar over det. Men uanset om det er på skolebænken eller i skolegården, betyder et godt syn alt for dit barn. For dit barn betyder det også noget, hvordan han eller hun ser ud med sine børnebriller.

I Synoptik har vi stor viden om børns syn med briller og et omfattende udvalg af briller til børn, som alle har kvalitet i fokus.

Vores børnebriller fra kendte mærker som Ray-Ban Kids og Björn Borg Kids sikrer, at børn ser cool ud. Samtidig med at vores unikke brilleglas garanterer, at de oplever et godt syn. Præcis som alle børn fortjener.

Hvad enten det er i skolegården eller på legepladsen, hvor et skarpt syn er afgørende for at få alle detaljerne med.

Stort udvalg af briller til børn i Synoptik

Tiden, hvor børnebriller var udviklet med mere fokus på robusthed end design og stil, er forbi.

Populære brillemærker fra vores omfattende udvalg af børnebriller har knækket koden til, hvordan børnebriller skal designes til både leg og børns smag. På den måde kan vi garantere de bedste briller til børn, som kan tåle lidt af hvert.

Briller til børn fra Synoptik findes i kvalitetsmaterialer som let metal og blødt acetat, ligesom modellernes legesyge farver appellerer til børnenes fantasi. Samtidig giver vores børnebriller de små solstråler en enestående mulighed for at spejle sig i de voksnes stil.

Ligesom vores briller til voksne i Synoptik er afstemt med modens nye brilletrends, er vores børnebriller det også. Med andre ord er intet overladt til tilfældighederne, når I køber børnebriller i Synoptik.

Find dit barns synsstyrke i en synstest til børn

Hvis dit barn trænger til nye børnebriller eller et skarpere syn, står vores autoriserede optikere klar til at give jer eksperthjælp. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som også er vores synstest til børn.

I den grundige synsprøve til børn kortlægger vi, hvilken synsfejl dit barn har. Altså om barnet døjer med f.eks. nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl.

Uanset hvilken synsfejl dit barn oplever, kan vores briller til børn hjælpe barnet med at stille skarpt.

BESTIL TID TIL EN SYNSTEST TIL BØRN

Hvis det er første gang, at dit barn skal have børnebriller eller kontaktlinser, skal han eller hun jf. dansk lovgivning være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere børnebrillerne eller kontaktlinserne.

Brilleforsikring til børn

Selvom børn hurtigt lærer at passe på deres briller, skal de naturligvis have lov til at lege vildt. Uden bekymring for at knække stænger eller at ridse brilleglassene i deres børnebriller.

I Synoptik kan alle børn trygt lege og være vilde med deres briller. Alle børn under 15 år får nemlig et par gratis børnebriller til en værdi af 498 kr. med i købet. På den måde skal legen ikke afbrydes, hvis uheldet nu skulle være ude.

Imens kan vores professionelle rådgivere tage hånd om de ødelagte børnebriller.

I kan også en tegne en brilleforsikring til børn, som gælder:

 • I hele to år fra den dag, barnets børnebriller købes
 • Brud, skader, ridser i glas, tab og tyveri
 • Hele børnebrillerne (både brilleglas og -stel)

Læs mere om en brilleforsikring til børn lige her, eller hør nærmere hos vores eksperter i jeres nærmeste Synoptik.

Ser dit barn skarpt?

Hos langt de fleste børn udvikler synet sig normalt. Øjnene i en ung alder er fleksible, og deres øjne og syn tjekkes regelmæssigt ved de obligatoriske børneundersøgelser hos sundhedsplejersken i skolen.

Uanset dit barns alder er der visse tegn på synsproblemer hos børn, som du kan være opmærksom på. Synoptik-Fonden har på baggrund af et stort foskningsprojekt udviklet disse tegn på synsproblemer hos børn.

Tegn på synsproblemer hos børn

 • Barnet klager over hovedpine
 • Barnet er tydeligt generet af lys
 • Barnet er ofte træt i øjnene og gnider sig i dem
 • Barnet har svært ved at sidde stille og koncentrere sig
 • Barnet dækker for eller lukker det ene øje, når barnet skal fokusere
 • Barnet virker klodset eller har andre problemer med finmotorikken
 • Barnet holder ting meget tæt på øjnene, når det læser eller leger
 • Barnet har synlig skelen, også bare en gang imellem
 • Barnet har problemer med at se ting, der er langt væk

LÆS OM DE 9 TEGN

Synoptik-Fonden stiller skarpt på børns syn

Med løbende viden om øjne og syn kan vi hele tiden gøre det bedre. Derfor har Synoptik-Fonden, som er delvis ejer af Synoptik, fokus på forskning i nedsat syn hos børn.

Projekt 'Børn og Unges syn' gør os bl.a. klogere på, hvordan vi kan synsscreene børn, inden de sidder på skolebænken, hvor et godt syn er afgørende for god indlæring.

Hør nærmere om børns syn i din lokale Synoptik i dag, og oplev vores store ekspertise om børns syn med børnebriller.

BESTIL TID TIL EN SYNSTEST TIL BØRN

Vi ta'r dit syn alvorligt