Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % i dag - gælder t.o.m. 31.03.21.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Børn

4 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller til børn

Her på siden kan du se alle vores solbriller til børn. Hos Synoptik forhandler vi kun de bedste børnesolbriller med 100% UV-beskyttelse, så du kan passe bedst muligt på dit barns øjne i solen – hvad enten det er på sommerferie ved stranden eller på skiferien i sneen. Du bør aldrig gå på kompromis med dit barns øjenbeskyttelse, når solen viser sig fra sin bedste side.

I vores udvalg af solbriller til børn finder du mange forskellige mærker og design. Du finder både børnesolbriller, der ligner de voksnes, og farvestrålende modeller, der taler til børnenes fantasi. Vi har også et stort udvalg af solbriller til baby. Derfor kan du finde et par solbriller til dit barn i høj kvalitet hos os – uanset hvilken stil du er på udkig efter.

Solbriller til baby


Babyers øjne er under konstant udvikling. Derfor er det vigtigt, at du passer rigtig godt på din babys øjne udenfor. Selvom babyer ofte ikke opholder sig ret længe ad gangen i direkte sollys, bliver din babys øjne stadig udsat for solens UV-stråler. Af den årsag er det altid en god idé at give din baby solbriller på, når I er udenfor i solens stråler – uanset årstid.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af solbriller til babyer, så du kan vælge netop det par, du synes passer bedst til dit barn. På den måde kan du nemt finde et par babysolbriller hos os, der passer optimalt på din babys øjne i solens UV-lys.

UV-beskyttelse

I Synoptik går vi ikke på kompromis med øjenbeskyttelse. Uanset alder.

Alle børnesolbriller, vi forhandler, er med 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at de beskytter dit barns øjne i solen optimalt. Hvis du køber et par solbriller til dit barn uden UV-beskyttelse, beskytter solbrillerne ikke, som de bør og skal. De mørke glas i solbriller får dit barns pupiller til at udvide sig, og hvis solbrillerne ikke har UV-beskyttelse, kan solens UV-stråler påvirke dit barns øjnes sundhed.

Vi ta’r dit barns syn alvorligt. Derfor anbefaler vi hos Synoptik, at du altid køber solbriller med 100 % UV-beskyttelse til dit barn. Ligesom du smører dit barn ind i solcreme for at beskytte det mod solens UV-stråler, bør du også give dit barn solbriller med 100 % UV-beskyttelse for at beskytte mod selvsamme påvirkning fra solen.

Pas på dit barns syn i solen

De fleste børn elsker at være udendørs. I al slags vejr. Børns øjne er imidlertid mere sarte end voksnes. Det skyldes, at børn har større pupiller. Børns øjne lukker således mere lys ind end voksnes, og det kan forårsage aldersbetingede forandringer på nethinden. Børnesolbriller med 100% UV-beskyttelse er derfor en god investering, som gør det sikkert for børnene at lege og opholde sig i solen.

Det er desuden en rigtig god idé at lære dit barn nogle basale forholdsregler omkring solen – eksempelvis at man aldrig må kigge direkte op på solen, og at årstiden ikke har indflydelse på, hvorvidt det er en god idé at gå med solbriller på lyse dage. Solens UV-stråler kan nemlig have indflydelse på øjnene hele året rundt. Hos os finder du altid et bredt udvalg af solbriller til børn og baby, som beskytter mod solens UV-stråler. Både på en sommerdag og en halvgrå efterårsdag.

De vaner, vi etablerer i barndommen, holder ofte hele livet. Det betyder, at det, du lærer dit barn om solen, kan hjælpe med at undgå aldersbetingede synsforandringer – hele livet. 

Solbriller med styrke

Hvis dit barn bruger briller til daglig, er et par børnesolbriller med styrke den ideelle løsning til de dage, hvor solen skinner. På den måde kan du både passe på dit barns syn og beskytte dit barns øjne mod solens UV-stråler.

Alle vores solbriller til børn og baby fås med styrke, så dit barn kan få lige netop de solbriller, han eller hun ønsker sig. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve i din lokale Synoptik. Her vil en af Synoptiks autoriserede optikere foretage en synsprøve på dit barn, så vi kan lave et par børnesolbriller med den helt rigtige styrke. En Udvidet Synsprøve med sundhedstjek af dit barn koster kun 298 kr.

Bestil tid