Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Solbriller Børn

25 Resultater
Relevans

Solbriller til børn

Her på siden kan du se alle vores solbriller til børn. Hos Synoptik forhandler vi kun de bedste børnesolbriller. Alle med 100% UV-beskyttelse. Det giver dig de bedste forudsætninger for at passe bedst muligt på dit barns syn i solen.

Uanset om det er på jeres sommerferie ved stranden eller på skiferien i sneen, hvor UV-intensiteten kan være helt op til 100 gange større, er det fordel for børn at bruge solbriller.

Du bør altså aldrig gå på kompromis med øjenbeskyttelse til børn, når solen er i gavehumør. Det gør du bedst ved at vælge solbriller til med høj UV-beskyttelse.

Find de bedste børnesolbriller i Synoptik

I vores udvalg af solbriller til børn finder du et væld af forskellige solbrillemærker og designs. Blandt andet børnesolbriller, der ligner voksnes og henter inspiration i samme brillemode, men også i farvestrålende modeller, som taler til børnenes fantasi.

Vi har også et stort udvalg af solbriller til baby. Du kan derfor finde et par solbriller til børn i høj kvalitet – uanset hvilken stil du er på udkig efter til dit barn.

Solbriller til børn er ikke noget, du behøver at investere i år efter år. I hvert fald ikke hvis du vælger børnesolbriller af god kvalitet og med optimal øjenbeskyttelse, som alle solbriller i vores sortiment af børnesolbriller har.

Et par gode børnesolbriller kan holde i flere sæsoner. Hav derfor altid kvalitet for øje, når du køber solbriller til børn.

Solbriller til drenge

Online på synoptik.dk finder du også et stort udvalg af solbriller til drenge. Vi har et væld af populære modeller og stel, der passer til store såvel som mindre drenge.

Vores solbriller til drenge beskytter grundigt mod solens usunde UV-lys. Både mod UVA stråler og UVB stråler. Med solbriller til drenge fra vores udvalg kan din søn altså cykle, løbe, lege og læse i solen. Helt uden at opleve gener fra solen.

Ray-Ban solbriller til børn

Især Ray-Ban solbriller til børn, som går under navnet Ray-Ban Kids, er ikke at komme uden om, hvis du skal finde et par solbriller, som dit barn med sikkerhed vil blive glad for.

Ray-Ban har markeret sig deres position i branchen som et mærke, der producerer solbriller i høj kvalitet. Til en pris, hvor mange kan være med.

De største bestsellere fra Ray-Ban såsom Aviator, Wayfarer, Erika og Clubround findes også i Ray-Ban juniormodeller. Børn kan altså spejle sig i de voksne.

Polaroid solbriller til børn

Polaroid har ikke kun markeret sig med solbriller til voksne. Mærket har også præsenteret Polaroid solbriller til børn, der har alle de kendetegn, som Polaroid solbriller til voksne har: Tidløse designs, 100% UV-beskyttelse og polariserede glas, som har unikke egenskaber.

Polaroids polariserede glas blokerer for solens UV-stråler og er derfor en ideel løsning for dig, der vil passe godt på dit barns syns og øjnes trivsel i solen.

Vores Polaroid Kids PLD8041/S 2X6 er med sit rektangulære stel specielt egnet til drenges ansigtsformer. Et blåt stel giver dit barn et smart udtryk, og de grå solbrilleglas sikrer dit barn høj synskomfort i solen.

Læs mere om det bedste valg af glasfarven på solbriller til børn lige her.

Solbriller til baby

Spædbørns øjne er under konstant udvikling. Af den årsag er det vigtigt, at du passer godt på din babys øjne i solen.

Selv om de mindste børn ofte ikke opholder sig ret længe ad gangen i direkte sollys, bliver deres øjne stadig påvirket af solens UV-lys. Det gør det vigtigt at give dit barn solbriller på, når I er uden for i solen. Og som altid uanset årstid.

Online her på synoptik.dk og i din lokale Synoptik har vi et bredt udvalg af solbriller til babyer, som gør det nemt at finde et par, som passer optimalt på din babys øjne i solens lys.

Solbriller med UV-beskyttelse til børn

I Synoptik går vi ikke på kompromis med øjenbeskyttelse. Uanset alder. Alle børnesolbriller, vi forhandler, yder 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at du og dit barn er sikret optimal øjenbeskyttelse i solen, når I vælger børnesolbriller i Synoptik.

Hvis du køber et par solbriller til børn uden UV-beskyttelse, beskytter solbrillerne ikke, som de bør og skal. De mørke glas i solbriller får dit barns pupiller til at udvide sig, og hvis solbrillerne ikke har UV-beskyttelse, er dit barns øjne særligt disponerede for solens usunde UV-stråler. Det kan have indflydelse på dit barns øjnes generelle sundhed.

Vores råd er klart: Vælg solbriller til børn med 100% UV-beskyttelse.

Akkurat som du smører dit barn ind i solcreme for at beskytte mod solens UV-stråler, kan du med fordel give dit barn solbriller med UV-beskyttelse på for at beskytte mod selvsamme påvirkning fra solen.

Pas på dit barns syn i solen

De fleste børn elsker at være udendørs, som i øvrigt også er hensigtsmæssigt for at hæmme udviklingen af nærsynethed. Børns øjne er imidlertid mere sarte end voksnes. Det skyldes, at børn har større pupiller. De lukker derfor mere lys ind end voksne.

Børnesolbriller med UV-beskyttelse gør det sikkert for børn at opholde sig i solen. Solbriller til børn med UV-beskyttelse giver derfor dit barn mulighed for at nyde solen i tryghed.

Det kan især være en fordel at passe på dit barns øjne, hvis I opholder jer ved vand. Uanset om det er ved havet eller ved en pool. Vand reflekterer og forstærker solens stråler. Dit barn vil dermed blive udsagt for et skarpere lys.

Det samme gør sig gældende, hvis dit barn læser en bog i solen. Lige som vand reflekterer de hvide sider solens skarpe stråler og udsætter dermed øjnene for UV-lys.

Gode forholdsregler til solen

Det er en rigtig god idé at lære dit barn nogle basale forholdsregler omkring solen.

Børn bør bl.a. aldrig kigge direkte op på solen. Og årstiden har ikke indflydelse på, hvorvidt det er en god idé at gå med solbriller til børn. Solens UV-stråler kan have indflydelse på øjnene hele året rundt. Selv på en halvgrå efterårsdag.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af solbriller til børn og baby, som beskytter mod solens UV-stråler. Både på en sommerdag og en halvgrå efterårsdag. Vores børnesolbriller sikrer optimal øjenbeskyttelse hele året rundt.

De vaner, vi etablerer i barndommen, holder ofte hele livet. Det betyder, at det, du lærer dit barn om solen nu, kan hjælpe med at undgå eventuelle øjenforandringer hele livet. 

Solbriller med styrke til børn

Hvis dit barn bruger briller til daglig, er et par børnesolbriller med styrke den ideelle løsning til de dage, hvor solen skinner. Det sikrer både dit barn et skarpt syn og god øjenbeskyttelse.

Alle vores solbriller til børn og baby kan fås med styrke. Dit barn kan altså stille skarpt med lige netop de solbriller, han eller hun ønsker sig.

Et skarpere syn med solbriller til børn med styrke starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre på børn.

Her kortlægger vores autoriserede optikere, om børnesolbrillerne med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, som er de mest udbredte årsager til synsnedsættelse blandt børn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Er dit barn under 10 år og aldrig har haft briller før, skal han eller hun være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere briller for første gang.

Er du i tvivl, om dit barn har brug for solbriller til børn med styrke? Så læs om 9 tegn på synsproblemer hos børn lige her.