Velkommen! Brug koden SOL20 i kurven

-

og SPAR 20 % på dine nye solbriller i dag!

Fri fragt hjem til pga. COVID-19
Altid fri retur

Solbriller Børn

0 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på {searchQuery} - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Solbriller til børn

Her på siden kan du se alle vores solbriller til børn. Hos Synoptik forhandler vi kun de bedste børnesolbriller, så du kan passe bedst muligt på dit barns syn i solen – hvad enten det er på sommerferien ved standen eller på skiferien i sneen. 

I vores udvalg af solbriller til børn finder du mange forskellige mærker og design. Du finder både børnesolbriller, der ligner de voksnes, og farvestrålende modeller, der taler til børnenes fantasi. Derfor kan du finde et par solbriller til dit barn i høj kvalitet hos os, uanset hvilken stil du er på udkig efter.

Solbriller til baby

Babyers øjne er under konstant udvikling. Derfor er det vigtigt, at du passer rigtig godt på din babys øjne udenfor. Selvom babyer ofte ikke opholder sig ret længe ad gangen i direkte sollys, kan det være en god idé at give din baby solbriller på, når I er udenfor og solen skinner – uanset årstid.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af solbriller til babyer, så du kan vælge netop det par, du synes passer bedst til dit barn.

UV-beskyttelse

Alle de børnesolbriller, vi forhandler hos Synoptik, er med 100% UV-beskyttelse, hvilket betyder, at de reelt beskytter dit barns øjne i solen. Hvis du køber et par solbriller til dit barn uden UV-beskyttelse, kan det faktisk gøre mere skade end gavn. Det mørke glas får pupillerne til at udvide sig, og hvis der ikke er noget til at beskytte øjnene mod solens UV-stråler, kan de forårsage varige øjenskader. Derfor anbefaler vi hos Synoptik, at du altid køber solbriller med 100% UV-beskyttelse.

Pas på dit barns syn i solen

De fleste børn elsker at være udendørs i alt slags vejr. Børns øjne er dog mere sarte end voksnes. Dette skyldes, at børn har større pupiller. Børns øjne tager således mere lys ind end voksnes, hvilket kan forårsage skader på nethinden. 

Derfor er det en rigtig god idé at lære dit barn nogle basale forholdsregler omkring solen – eksempelvis at man aldrig må kigge direkte op på solen, og at det er en god idé at gå med solbriller på lyse dage, uanset årstid. De vaner, vi etablerer i barndommen, holder ofte hele livet. Det betyder, at de ting, du lærer dit barn om solen, kan hjælpe dit barn med at undgå øjenskader forårsaget af solen – hele livet. 

Solbriller med styrke

Bruger dit barn briller til hverdag? Så kan et par solbriller med styrke være en god løsning til de dage, hvor solen skinner. På den måde kan du både passe på dit barns syn og beskytte dit barns øjne mod solens UV-stråler. 

Vi kan lave alle vores solbriller med styrke, så dit barn kan få netop de solbriller, han eller hun ønsker sig. Det eneste, I skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve i jeres lokale Synoptik. Her vil en af vores autoriserede optikere foretage en synsprøve på dit barn, så vi kan lave et par solbriller med den helt rigtige styrke. Vores Udvidede Synsprøve koster 298 kroner.

Bestil tid