Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Solbriller Børn

10 Resultater
Relevans

Solbriller til børn

Med solbriller til børn fra Synoptik kan du trygt lade dit barn gå solrige dage i møde. Du finder kun børnesolbriller med 100% UV-beskyttelse, der beskytter mod både UVA-stråler og UVB-stråler.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at passe bedst muligt på dit barns syn i solen.

Uanset om I skal på sommerferie ved stranden eller på skiferien i sneen, hvor UV-intensiteten kan være helt op til 100 gange større, er det en fordel for børn at bruge solbriller.

Når du køber børnesolbriller hos Synoptik, går du ikke på kompromis med øjenbeskyttelse til dit barn, når solen er i gavehumør.

Børnesolbriller i høj kvalitet hos Synoptik

Et par gode børnesolbriller kan holde i flere sæsoner. Af den årsag er det altid en god idé at have kvalitet for øje, når du køber solbriller til dit barn.

Hos Synoptik forhandler vi kun børnesolbriller af god kvalitet med optimal øjenbeskyttelse, der kan holde år efter år.

I vores udvalg af solbriller til børn finder du både solbriller, der ligner voksnes og henter inspiration i samme brillemode, og børnesolbriller i farvestrålende farver, der taler til børns fantasi. Præcis som de fleste børn kan lide.

I tvivl, om dit barn har brug for solbriller med styrke?

Hvis du er i tvivl om, om dit barn har brug for solbriller til børn med styrke, kan du læse mere om 9 tegn på synsproblemer hos børn lige her.

Solbriller til drenge og piger fra populære mærker

Uanset om du er på udkig efter solbriller til drenge eller piger, så finder du det dem hos Synoptik.

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af solbriller til både drenge og piger fra Ray-Ban Kids og Polaroid Kids, der passer til både større og mindre børn.

Rosa eller blå? Runde eller firkantede? Drenge og piger har ikke altid de samme ønsker til solbrillers udtryk. Derfor finder du et udvalg af solbriller til drenge og piger i forskellige farver og former.

Ray-Ban solbriller til børn

Ray-Ban solbriller til børn, som går under navnet Ray-Ban Kids, er ikke til at komme uden om, hvis du skal finde et par solbriller, som dit barn med sikkerhed vil blive glad for.

Det anerkendte brille- og solbrillemærke producerer solbriller i høj kvalitet. Til en pris, hvor mange kan være med.

De største bestsellere fra Ray-Ban såsom AviatorWayfarerErika og Clubround findes også i Ray-Ban juniormodeller.

Polaroid solbriller til børn

Polaroid har ikke kun markeret sig med solbriller til voksne. Mærket har også præsenteret Polaroid solbriller til børn, der har alle de kendetegn, som Polaroid solbriller til voksne har: Tidløse designs, 100% UV-beskyttelse og polariserede glas med unikke egenskaber.

Polaroids polariserede glas blokerer for solens UV-stråler og er en ideel løsning for dig, der vil passe godt på dit barns syns og øjnes trivsel i solen.

Vores Polaroid Kids PLD8041/S 2X6 er med sit rektangulære stel specielt egnet til drenges ansigtsformer.

Et blåt stel giver dit barn et smart udtryk, og de grå solbrilleglas sikrer dit barn høj synskomfort i solen.

Læs mere om valg af glasfarven på solbriller til børn.

Babysolbriller

Spædbørns øjne er under konstant udvikling. Af den årsag er det vigtigt, at du passer godt på din babys øjne i solen.

Selv om de mindste børn ofte ikke opholder sig ret længe ad gangen i direkte sollys, bliver deres øjne stadig påvirket af solens UV-lys.

Det gør det vigtigt at give dit barn solbriller på, når I er uden for i solen - uanset årstid.

Vi har et bredt udvalg af solbriller til babyer online såvel som i din lokale Synoptik, så du nemt kan finde et par, der passer optimalt på din babys øjne i solens lys.

Sådan passer du på dit barns syn i solen

De fleste børn elsker at være udendørs. Børns øjne er imidlertid mere sarte end voksnes. Det skyldes, at børn har større pupiller. De lukker derfor mere lys ind end voksne.

Børnesolbriller med UV-beskyttelse gør det sikkert for børn at opholde sig i solen. Det giver samtidig dit barn mulighed for at nyde solen i tryghed.

Det kan især være en fordel at passe på dit barns øjne, hvis I opholder jer ved vand. Uanset om det er ved havet eller ved en pool. Vand reflekterer og forstærker solens stråler. Dit barn vil dermed blive udsagt for et skarpere lys.

Det samme gør sig gældende, hvis dit barn læser en bog i solen. Ligesom vand reflekterer de lyse sider solens skarpe stråler og udsætter dermed øjnene for skarpt lys.

Solbriller med UV-beskyttelse til børn

Hvis du ikke køber solbriller til børn med 100% UV-beskyttelse, kan de give falsk tryghed. Vores eksperter anbefaler derfor altid at vælge børnesolbriller af den rette kvalitet.

Det kan bl.a. betale sig at holde øje med, om solbrillerne er CE-mærkede. Det betyder, at solbrillerne overholder retningslinjerne for optimal kvalitet. Og dermed også retningslinjer for god øjenbeskyttelse.

De mørke glas i solbriller får dit barns pupiller til at udvide sig, og hvis solbrillerne ikke har UV-beskyttelse, er dit barns øjne særligt disponerede for solens usunde UV-stråler. Det kan have indflydelse på dit barns øjensundhed.

Akkurat som du smører dit barn ind i solcreme for at beskytte mod solens UV-stråler, kan du med fordel give dit barn solbriller med UV-beskyttelse på for at beskytte mod selvsamme påvirkning fra solen.

Giv dit barn de gode vaner med sig

Det er en god idé at lære dit barn nogle basale forholdsregler omkring solen.

Børn bør bl.a. aldrig kigge direkte op på solen. Og årstiden har ikke indflydelse på, hvorvidt det er en god idé at gå med solbriller til børn.

Solens UV-stråler kan have indflydelse på øjnene hele året rundt. Selv på en halvgrå efterårsdag kan solens usunde stråler trænge igennem skydækket.

De vaner, vi etablerer i barndommen, holder ofte hele livet. Det betyder, at det, du lærer dit barn om solen nu, kan hjælpe med at undgå eventuelle øjenforandringer hele livet. 

Solbriller med styrke til børn

Hvis dit barn bruger briller til daglig, er et par børnesolbriller med styrke den ideelle løsning til de dage, hvor solen skinner. Det sikrer både dit barn et skarpt syn og god øjenbeskyttelse. På en og samme tid.

Alle vores solbriller til børn og baby kan fås med styrke. Dit barn kan altså stille skarpt med lige netop de solbriller, han eller hun ønsker sig.

Hos Synoptik udfører vi også synstest på børn. Her kortlægger vores autoriserede optikere, om børnesolbrillerne med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethedlangsynethed eller bygningsfejl, som er de mest udbredte årsager til synsnedsættelse blandt børn.

Er dit barn under 10 år og aldrig har haft briller før, skal han eller hun være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere briller for første gang.

Det er nemt at bestille tid til en synstest til børn hos vores eksperter. Følg blot linket her.

BESTIL EN SYNSTEST TIL DIT BARN

Vi ta'r dit syn alvorligt